Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sejtem milyen lehet az állványod... Nekem ennek egy sokkal kisebb verziója van, ami összecsukva 22 cm nyitva meg 5x, asszem 2.5k vagy 3k-ért vettem. Kicsinek nagyon kicsi és könnyű, ez tényleg a zsebberakós, vészhelyzet esetére semminél jobb állvány-pótló, de már ez is elképesztően nyegle, csak könnyű obikat és rövid gyútávokat merek rábízni, azt is csak szélcsendben, és reménykedek, hogy nem csuklik össze a lába. Na de 1 m-esben?

Manfrotto Compact light gömbfeje nem néz ki túl bizalomgerjesztően.
Action és 6615 tömegben ugyanannyi - kérdés, hogy videózól-e, akkor a Manfi feje praktikusabb.
Vanguard Nivelo: amikor mini-állványt kerestem egy éve, gondolkoztam ezen (vagy 204-esen, vagy olyan? Mindenesetre akkor még 15k volt) is, bementem megnézni a helyi eDigibe. Volt ott egy rendes srác a fotós részen, konkrétan lebeszélt róla. Azt mondta, hogy hozták már vissza a lábrögzítő mechanikája miatt, és amúgy is egy vékony, könnyű, megingós darab.
Sirui, Weifeng (Fancier meg egyéb álnevei), Benro, Mefoto, Photomate, stb. nagggyon hasonló kialakítású állványainál nem lepődnék meg, hogy azonos vagy csak 1-2 OEM matricázásai lennének. Minden ugyanott, ugyanolyan csavarok ugyanolyan méretben, a láb rögzítőgyűrűkön ugyanannyi borda...
Ha jól tudom, a Benro jött ki először ilyennel.Egy dolgot tennék csak hozzá: nekem egy nagyon erős méretkorlát miatt lett a 6615: ekkorát tudok a motoros fotóstáskává avanzsált tanktáskába még kényelmesen beletenni. Máskülönben az eggyel nagyobb méretet vettem volna / venném, ami 15-20-x cm-rel magasabb (plusz azt hiszem monopoddá alakítható):
- ehhez eléggé be kell hajolni
- halszemmel a korlátok még benne vannak a képbenHa Bp-en vagy, gyere el egyszer meetre, s elviszem magammal. Vagy akár külön is összefuthatunk.
S ha már egész véletlenül szóba került, mikor lesz meet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)