Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha lenne valami ekv. 26-75 átfogású fix 2.8-as obi és egy szintén 2.8-as 100-as fix (akár makró is egyben) teljesen rendben lenne a rendszer, de ezek nagyon hiányoznak ahhoz, hogy komplett rendszerként lehessen benne gondolkodni.
Persze ha valaki kedvence a nagylátó és mellette elvan a 20-as fix-szel számára tökéletes első rendszer is lehet az m4/3, de sajnos én nem ilyen vagyok
Ijk: Ezért lenne jó, ha kijönne valamelyik gyártó olyan EVIL vázzal amire teljes funkcionalitást biztosító konverterrel felrakható lenne a DSLR-vonalra gyártott obi (pl. Pentax pancake sorozat, fényerős kisebb fixek, vagy perverzeknek 70-200/4
)
Akinek már vannak ilyen obijai azok tetemes része rácuppanna egy ilyen "bármikor velem lehet" vázra, az új vevőknek meg lehetne adni az olcsó csökkentett bázistárvra tervezett kitobival.Szulita28: Pedig neked még adaptered is van, ha jól olvastam "odaát"

Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)