- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha lenne valami ekv. 26-75 átfogású fix 2.8-as obi és egy szintén 2.8-as 100-as fix (akár makró is egyben) teljesen rendben lenne a rendszer, de ezek nagyon hiányoznak ahhoz, hogy komplett rendszerként lehessen benne gondolkodni.
Persze ha valaki kedvence a nagylátó és mellette elvan a 20-as fix-szel számára tökéletes első rendszer is lehet az m4/3, de sajnos én nem ilyen vagyok
Ijk: Ezért lenne jó, ha kijönne valamelyik gyártó olyan EVIL vázzal amire teljes funkcionalitást biztosító konverterrel felrakható lenne a DSLR-vonalra gyártott obi (pl. Pentax pancake sorozat, fényerős kisebb fixek, vagy perverzeknek 70-200/4
)
Akinek már vannak ilyen obijai azok tetemes része rácuppanna egy ilyen "bármikor velem lehet" vázra, az új vevőknek meg lehetne adni az olcsó csökkentett bázistárvra tervezett kitobival.Szulita28: Pedig neked még adaptered is van, ha jól olvastam "odaát"

Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)