Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha lenne valami ekv. 26-75 átfogású fix 2.8-as obi és egy szintén 2.8-as 100-as fix (akár makró is egyben) teljesen rendben lenne a rendszer, de ezek nagyon hiányoznak ahhoz, hogy komplett rendszerként lehessen benne gondolkodni.
Persze ha valaki kedvence a nagylátó és mellette elvan a 20-as fix-szel számára tökéletes első rendszer is lehet az m4/3, de sajnos én nem ilyen vagyok
Ijk: Ezért lenne jó, ha kijönne valamelyik gyártó olyan EVIL vázzal amire teljes funkcionalitást biztosító konverterrel felrakható lenne a DSLR-vonalra gyártott obi (pl. Pentax pancake sorozat, fényerős kisebb fixek, vagy perverzeknek 70-200/4
)
Akinek már vannak ilyen obijai azok tetemes része rácuppanna egy ilyen "bármikor velem lehet" vázra, az új vevőknek meg lehetne adni az olcsó csökkentett bázistárvra tervezett kitobival.Szulita28: Pedig neked még adaptered is van, ha jól olvastam "odaát"

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)