Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Kapnak egy büntit a fogyasztóvédelemtől, amit az irányadó jogszabályok alapján (max. 1,5 havi kereset erejéig) továbbhárítanak arra a feltehetőleg nem túl sokat kereső alkalmazottra, aki az árat tévesen vitte fel. Mert nem az MM-mel tolsz ki, hanem az alkalmazottal.
Én egyszer a Tescoban láttam Glenfiddich whiskey-t nagyon olcsón, vettem kettőt, a pénztárnál kiderült a turpisság. Közöltem, hogy annyiért nem kérem, de addigra be volt ütve. Odajött a műszakvezető kivenni a tételt, magában mormogva lényegében elküldött a picsába, mert mit képzelek, hogy az annyi, és ha nem tudom megfizetni, akkor minek veszem le a polcról. Erre mondtam neki, hogy ácsi, félre volt árazva, és ha akarnám, annyiért el is vihetném. Mire felcsattant, hogy ő személyesen árazta, és ne okoskodjak neki, hanem fizessek és távozzak. Így. Na ekkor kértem meg a feleségemet, hogy menjen vissza, és fotózza le az árat, és kértem egy panaszkönyvet is. A végén elvittem a két üveget kb. 8.000 Ft-tal olcsóbban, a műszakvezetőtől pedig ezt talán levonták.
De amikor legutóbb a Spar-ban volt félreárazva a pelenka (nem röhögni, családi költségvetés jelentős tétele), és elnézést kértek érte, majd mondták, hogy természetesen elvihetem a kiírt áron, otthagytam, mert nem akartam kib.szni senkivel.
A fentiek tükrében az én véleményem: aki megrendelte és elvitte annyiért, nem hibáztatom. Aki az asztalt verve és a fogyasztóvédelemmel fenyegetve vitte el annyiért, vagy aki nem vitte el, de utólag a fogyasztóvédelemhez fordult, nos: remélem lesz az életben olyan, amikor ti hibáztok, és csak annyira fogjátok megszívni, mint az az MM alkalmazott, aki (talán) most megszívta. És én ezt nem gonoszkodásképpen írom, hanem csak pedagógiai célzattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Jövedelem
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest