Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Kapnak egy büntit a fogyasztóvédelemtől, amit az irányadó jogszabályok alapján (max. 1,5 havi kereset erejéig) továbbhárítanak arra a feltehetőleg nem túl sokat kereső alkalmazottra, aki az árat tévesen vitte fel. Mert nem az MM-mel tolsz ki, hanem az alkalmazottal.
Én egyszer a Tescoban láttam Glenfiddich whiskey-t nagyon olcsón, vettem kettőt, a pénztárnál kiderült a turpisság. Közöltem, hogy annyiért nem kérem, de addigra be volt ütve. Odajött a műszakvezető kivenni a tételt, magában mormogva lényegében elküldött a picsába, mert mit képzelek, hogy az annyi, és ha nem tudom megfizetni, akkor minek veszem le a polcról. Erre mondtam neki, hogy ácsi, félre volt árazva, és ha akarnám, annyiért el is vihetném. Mire felcsattant, hogy ő személyesen árazta, és ne okoskodjak neki, hanem fizessek és távozzak. Így. Na ekkor kértem meg a feleségemet, hogy menjen vissza, és fotózza le az árat, és kértem egy panaszkönyvet is. A végén elvittem a két üveget kb. 8.000 Ft-tal olcsóbban, a műszakvezetőtől pedig ezt talán levonták.
De amikor legutóbb a Spar-ban volt félreárazva a pelenka (nem röhögni, családi költségvetés jelentős tétele), és elnézést kértek érte, majd mondták, hogy természetesen elvihetem a kiírt áron, otthagytam, mert nem akartam kib.szni senkivel.
A fentiek tükrében az én véleményem: aki megrendelte és elvitte annyiért, nem hibáztatom. Aki az asztalt verve és a fogyasztóvédelemmel fenyegetve vitte el annyiért, vagy aki nem vitte el, de utólag a fogyasztóvédelemhez fordult, nos: remélem lesz az életben olyan, amikor ti hibáztok, és csak annyira fogjátok megszívni, mint az az MM alkalmazott, aki (talán) most megszívta. És én ezt nem gonoszkodásképpen írom, hanem csak pedagógiai célzattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest