Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

válasz Freddy76 #21669 üzenetére

Kis segítség (mindkét gépem volt, használtam, szerettem):

- akármilyen furcsa az x100 könnyebben zsebre rakható mint az x10 (vékonyabb)
    - Ha nem képbuzerálunk, szerintem az emberek 95%-ának tökéletesen elegendő az x10 képminősége
    - x10 gyorsabb...mindenben, AF is (!)
    - akik szeretik a megszokott tárcsa elrendezést (A, S, M...stb) óvakodjanak az x100-tól és gyorsan vegyenek x10-et
    - iso auto-nem auto mód az x100-on horror...persze áthidalható (auto iso 3200-on tartva, min zársebesség beállítva és A módra téve a képek 99%-át lefedi)
    - sok embert zavar a fix optika (szvsz nagyon hamar megszokható és kreatívitást fejlesztő egyéb iránt)
    - x10-ben van stabilizátor, manuál zúmos, nagyon penge minden szempontból...nehéz az optikán fogást találni
    - ha valaki szereti a krémes hátteret felejtse el az x10-et, de rohanjon x100-ért
    - jobb videó képességek az x10-ben (1080p, gyorsabb fókusz, stabilizátor)
    - személyre szabott c1 c2 beállítások a tárcsán illetve baromi jól használható q menü az x10-nél
    - senki ne akarjon manuálozni egyikkel sem, mert beszakad az agya...
    - hátsó tárcsa miatt szerintem 1-2 db x100 már landolt erőteljesen a betonon...
    - x100 evf-ovf , x10 csak ovf (nekem az utóbbi nem feküdt, mert más látok a keresőben, mint az lcd-n)

Mindkét gép masszív, jó felépítésű, nekem az x100 fogása jobb, x10 már elég picinyke.

Új hozzászólás Aktív témák