Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Stabil pályára állt az Android 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Jövő héten megismerhetjük a Redmi Note 14 szériát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Értem. Tehát az X10 jobb mindenben, csak az a baj, hogy feleannyiba (sem) kerül...
Amúgy tegnap megint megfogdostam picit az X100-at, de ezúttal velem volt a gyermek is. Nos, a 15,5 hónapos kisasszony jelentős előnyt adott a gépnek, ugyanis a mozgást nehezítő pufidzseki, két nadrág, csizma volt rajta, és egy kis bolt kb. 1,5X1,5 m nagyságú tere volt csak szaladgálni. A fények átlag beltéri fények.
Az X100 af-jének esélye sem volt. De ettől még rohadt jó gép, és hibáztatni sem tudom, mert lelke van. De tavaszra a gyermek gyorsul, akkor komoly gondok lennének (hacsak nincs valami titkos módszer, nem tudom, a Madgie által írtak bejönnek-e gyorsan mozgó témánál). Persze nem volt időm alaposabban kiismerni.
Ha teknőseim lennének, tuti megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- OLED TV topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest