- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
neevous
üzenetére
(OFF)Öööö, most akkor sikerült, vagy nem sikerült?
(/OFF)Más: sok szó esett az Om-d-hez kitben adott 12-50-ről. Hétvégén alaposabban teszteltem ezt az obit, és egyáltalán nem rossz, sőt. Szombaton kirándulni voltunk, kiválóan tette a dolgát (persze annyi fény volt, hogy ihajj, tehát nem kellett izzadnia). Az 50-es végén nyilván nem mérhető össze pl. egy 45-össel, de általános zúm/túraobinak, megfelelő fényviszonyok mellett tökéletes, és még a makrófunkció is használható. Persze aki megszokta, hogy csak a pana/oly kiváló fixeit használja, annak nem jön be. Én korábban Nikonon két fixet (35, 50) használtam, valamint a 18-105-öt kirándulós obinak; amire ez utóbbit használtam, arra a 12-50 is jó. Vagy arra is, hogy beltérben vakuval használjam, ha úgy hozza a szükség, és a 20-as hiánya, bár azt vettem észre magamon, hogy hiába van vaku csütörtök óta, még egyszer sem csavartam fel, inkább bemászok a sarokba a 45-tel....
Az már más kérdés, hogy ér-e a 12-50 annyit, amennyiért vesztegetik: valószínűleg nem, sőt, biztos nem is adnék érte (125e, ennyiért sok). Kitben, natgeo kedvezménnyel 60 körül jön ki az ára, annyit megér.
Natgeo kedvezményhez: nekem azt mondta az eladó srác, hogy valamit biztos, hogy kitalálnak. Egyszer már meghosszabbították az akciót, most pedig azt változtatták meg, hogy nem a termék megérkezése, hanem a megrendelés számít (ez is fefogható hosszabbításnak). Az eladó szerint valami lesz, vagy hosszabbítás, vagy más akció, vagy árcsökkentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest