Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz neevous #14878 üzenetére

(OFF)Öööö, most akkor sikerült, vagy nem sikerült?
    (/OFF)

Más: sok szó esett az Om-d-hez kitben adott 12-50-ről. Hétvégén alaposabban teszteltem ezt az obit, és egyáltalán nem rossz, sőt. Szombaton kirándulni voltunk, kiválóan tette a dolgát (persze annyi fény volt, hogy ihajj, tehát nem kellett izzadnia). Az 50-es végén nyilván nem mérhető össze pl. egy 45-össel, de általános zúm/túraobinak, megfelelő fényviszonyok mellett tökéletes, és még a makrófunkció is használható. Persze aki megszokta, hogy csak a pana/oly kiváló fixeit használja, annak nem jön be. Én korábban Nikonon két fixet (35, 50) használtam, valamint a 18-105-öt kirándulós obinak; amire ez utóbbit használtam, arra a 12-50 is jó. Vagy arra is, hogy beltérben vakuval használjam, ha úgy hozza a szükség, és a 20-as hiánya, bár azt vettem észre magamon, hogy hiába van vaku csütörtök óta, még egyszer sem csavartam fel, inkább bemászok a sarokba a 45-tel....

Az már más kérdés, hogy ér-e a 12-50 annyit, amennyiért vesztegetik: valószínűleg nem, sőt, biztos nem is adnék érte (125e, ennyiért sok). Kitben, natgeo kedvezménnyel 60 körül jön ki az ára, annyit megér.

Natgeo kedvezményhez: nekem azt mondta az eladó srác, hogy valamit biztos, hogy kitalálnak. Egyszer már meghosszabbították az akciót, most pedig azt változtatták meg, hogy nem a termék megérkezése, hanem a megrendelés számít (ez is fefogható hosszabbításnak). Az eladó szerint valami lesz, vagy hosszabbítás, vagy más akció, vagy árcsökkentés.

Új hozzászólás Aktív témák