Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz neevous #14878 üzenetére

    (OFF)Öööö, most akkor sikerült, vagy nem sikerült?
    (/OFF)

    Más: sok szó esett az Om-d-hez kitben adott 12-50-ről. Hétvégén alaposabban teszteltem ezt az obit, és egyáltalán nem rossz, sőt. Szombaton kirándulni voltunk, kiválóan tette a dolgát (persze annyi fény volt, hogy ihajj, tehát nem kellett izzadnia). Az 50-es végén nyilván nem mérhető össze pl. egy 45-össel, de általános zúm/túraobinak, megfelelő fényviszonyok mellett tökéletes, és még a makrófunkció is használható. Persze aki megszokta, hogy csak a pana/oly kiváló fixeit használja, annak nem jön be. Én korábban Nikonon két fixet (35, 50) használtam, valamint a 18-105-öt kirándulós obinak; amire ez utóbbit használtam, arra a 12-50 is jó. Vagy arra is, hogy beltérben vakuval használjam, ha úgy hozza a szükség, és a 20-as hiánya, bár azt vettem észre magamon, hogy hiába van vaku csütörtök óta, még egyszer sem csavartam fel, inkább bemászok a sarokba a 45-tel....

    Az már más kérdés, hogy ér-e a 12-50 annyit, amennyiért vesztegetik: valószínűleg nem, sőt, biztos nem is adnék érte (125e, ennyiért sok). Kitben, natgeo kedvezménnyel 60 körül jön ki az ára, annyit megér.

    Natgeo kedvezményhez: nekem azt mondta az eladó srác, hogy valamit biztos, hogy kitalálnak. Egyszer már meghosszabbították az akciót, most pedig azt változtatták meg, hogy nem a termék megérkezése, hanem a megrendelés számít (ez is fefogható hosszabbításnak). Az eladó szerint valami lesz, vagy hosszabbítás, vagy más akció, vagy árcsökkentés.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák