Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
Schanyee
üzenetére
A G1 megjelenése óta nézegettem a mikro 4/3 vázakat, valami mindig visszatartott. Egyszer már majdnem eldöntöttem, hogy GH2, de a szempontjaim szerint aztán csak tovább vártam. Én akkortájt láttam dolgokat a Samyang halszemtől, amikor ezt a GX1-et kihozták, így amikor aztán gazdatestet kerestem ehhez az egyből megszerzendőnek gondolt halszemhez, akkor láttam, hogy a GX1 minden más szempontomból is klappol. Mivel azóta is jövő a 12-35 megjelenése, így választottam egy kitobjektívet is hozzá, de hogyha már kit, legalább nagy ne legyen, ezért a palacsintazoom lett. Sikeresen beleválasztottam, mert az internet hangos azoktól, akik küszködnek a 42 mm-en berázkódás problémájával, de az is igaz, hogy azok hangoskodtak, akiknek rossz, akiknek jó lett, azok elvannak vele. Ha én vagyok így egyedül, akkor én
Kit objektívnek olyan, mint a nagy, csak duplájába kerül. Érdekes nézegetni mondjuk a 45 F1.8 képével váltogatva (mint ahogy bármely mikro 4/3-os 14-42-t). 
A messzemenőkig szubjektív volt ez a GX1 vásárlás, másnak lehetnek teljesen más szempontjai, nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kit objektívnek olyan, mint a nagy, csak duplájába kerül. Érdekes nézegetni mondjuk a 45 F1.8 képével váltogatva (mint ahogy bármely mikro 4/3-os 14-42-t).