Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scarabaeus

őstag

válasz Schanyee #11860 üzenetére

A G1 megjelenése óta nézegettem a mikro 4/3 vázakat, valami mindig visszatartott. Egyszer már majdnem eldöntöttem, hogy GH2, de a szempontjaim szerint aztán csak tovább vártam. Én akkortájt láttam dolgokat a Samyang halszemtől, amikor ezt a GX1-et kihozták, így amikor aztán gazdatestet kerestem ehhez az egyből megszerzendőnek gondolt halszemhez, akkor láttam, hogy a GX1 minden más szempontomból is klappol. Mivel azóta is jövő a 12-35 megjelenése, így választottam egy kitobjektívet is hozzá, de hogyha már kit, legalább nagy ne legyen, ezért a palacsintazoom lett. Sikeresen beleválasztottam, mert az internet hangos azoktól, akik küszködnek a 42 mm-en berázkódás problémájával, de az is igaz, hogy azok hangoskodtak, akiknek rossz, akiknek jó lett, azok elvannak vele. Ha én vagyok így egyedül, akkor én:) Kit objektívnek olyan, mint a nagy, csak duplájába kerül. Érdekes nézegetni mondjuk a 45 F1.8 képével váltogatva (mint ahogy bármely mikro 4/3-os 14-42-t). :)
    A messzemenőkig szubjektív volt ez a GX1 vásárlás, másnak lehetnek teljesen más szempontjai, nekem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák