- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android szakmai topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor #103615 üzenetére
Az a bibi, hogy sok gép a puttyonyban van mint lehetséges befutó. Évek után visszatérve a fotózáshoz nem szeretnék első körben nagyobb összeget elkölteni, mert ha 1-2-3 hónap után lelohad a lelkesedés...akkor nem leszek boldog.
Olyan spektrumot bejártam már a kinézett gépek terén, hogy ihajjjj. Új, kisebb MILC gép kitobival....egészen a régebbi DLSR valami 50mm obival és csók. Aztán a DSLR-t kezdtem elvetni...nagy, nehéz és a mai MILC-ek közt már akad amelyik eléri a hasonló minőséget.
Lehet rá kellene pihennem egy kicsit, mert kezdek besokallni. Sokat nézegetem a hirdetéseket és próbálom belőni melyik gép+obi lenne a megfelelő választás. Vagy magam sem tudom mit szeretnék, de ez már másik probléma...másik topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest