- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 9S-ről váltanánk.
- Árkategória?
100-130k
- Használt vagy új?
Új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszútávra
- Mire használnád?
E-mail, közösségi média, yt videó és fotózás (nem kell profi csak jó képminőség)
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Jelenlegi és leendő max. 6,67" de inkább kisebb 6,1" körüli lenne megfelelő amiknél úgy látom drágább az árcédula de mi nem csúcs telefon keresünk csak egy "jó munkást" kb. alap felhasználásra.
- Egyéb igények?
Xiaomi vagy Samsung (utóbbi gyártótól ugyan még sosem volt telefonunk)
Legalább IPS kijelző,
Nagy akku (jelenlegi 5020 mAh) min.18W töltésÖnerőből, futólag az alábbiakat néztem így tesztekig nem jutottam velük.
Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB
Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB
Xiaomi 12 Lite 5G 128GB 8GB
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 8GB
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 8GBBiztosan van mindkét gyártónál több alternatíva is de ha 2-3 típus tippet ajánlanátok azt szívesen venném.
-
válasz
frostwyrm #196352 üzenetére
A Poco F7 Prót venném.
Gyorsabb, kamerában valószínűleg jobb (ezt mondjuk, nem feltétlen tudtam csekkolni, de nagyobb az érzékelő, kisebb az f-értéke, nagyobbak a képpontok, tehát ezek alapján jobb lehet az X7 Pro főkamerája), frissebb droiddal jön, és ha jól látom, eggyel tovább jut főverzióban. -
frostwyrm
csendes tag
Sziasztok! Ti melyik telefont vennétek a kettő közül: Oneplus Nord 4 vagy Xiaomi Poco F7 Pro?
Általános felhasználásra + alkalmanként fényképezés + videózás (akár sétálva is, nem feltétlenül 4K-ban). 5+ évre venném. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
hypno skate #196348 üzenetére
„Az akkumulátor üzemidő tud változni új szoftver főverzió és/vagy frissítések esetén?”
Igen. Bekerülhet új funkció, vagy kikerülhet régi és az optimalizálás is javulhat vagy romolhat. -
hypno skate
senior tag
Az akkumulátor üzemidő tud változni új szoftver főverzió és/vagy frissítések esetén?
Azért kérdezem, mert a Motorola edge 50 neo a 4350 mAh-s akumulátorral jobb üzemidőt produkál, mint a Poco x7 pro a közel 50%-al nagyobb kapacitásúval (6000mAh)
[link]Nyilván belehegedül, hogy a dymensity 8400 ultra lényegesen nagyobb teljesítményű mint a 7300,
-
minilego
senior tag
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Kisebbik lányom Samsung (és vezeték nélküli töltés) mániás lett. A 24 FE 5G mennyire jó (vagy rossz) telefon? Kamerája vállalható az árkategóriájában? -
minilego
senior tag
Poco F7 vagy Nothing Phone 3a Pro a jobb választás?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jnos.J71 #196339 üzenetére
Szia,
ez nehéz ügy, sokismeretlenes az egyenlet.
iPhone 13 esetén egy kis 6,1" 60Hz kijelzőt nézegetsz, amiben állítólag a (rossz/gonosz) PWM is jócskán jelen van,
Honor 200 esetén 6,7" 120Hz, és a lehető legjobb PWM-mel. Szóval kijelzőben a Honor nyer, az tuti, ráadásul ha tartalomfogyasztás van, akkor is egyértelműen a nagyobb a jobb.Kamera.
Az iPhone hagyományosan jó, pláne ha a fényképezés mellett videók is készülnek. Honor 200 4k/30, 1080p/60, iPhone 13 4k/60, 1080p/240.Akku
Honor 5200mAh, akár 100W töltéssel,
iPhone 3240mAh, 25w(?) töltéssel, de van 15W vezeték nélküli is, a sima Honor 200-nak meg utóbbi nincs, csak a prónak.iPhone-ok stabilan ip68 vízállóak, ez a Honor meg talán csak fröccsenésálló,
szóval egy csomó dolgot mérlegelni kell.
Ha a strandon a vízben is fotózni/videózni kell, akkor lehet hogy inkább iPhone.
Ha viszont egész nap a szobában/irodában van nyomkodva, és az illető éjjelibagolyként is tevékenykedik, akkor a jobb kijelző miatt lehet hogy Honor...Milyen egyszerű, igaz?
-
Jnos.J71
lelkes újonc
Üdv.
Ha átlagos felhasználás a cél és mellette fontos, hogy jó képeket készítsen egy telefon, akkor ugyanazon az áron iPhone 13 vagy Honor 200 az az, amit vennétek? -
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #196337 üzenetére
Kár, hogy ez csak tüneti kezelés.
-
Még mielőtt jobban belelendülnétek, pár hozzászólást töröltem.
NE folytassátok! -
totron
addikt
válasz
Honda567 #196328 üzenetére
Neten informálódva tudod szűkíteni a kört, de a nap végén neked kell megtalálnod a hozzád illőt. Teljesen egyedi, alkati a jelenség. Érzékenységnek nem nevezném, inkább csak a többség agya-szeme nem rakja össze, nem látja direktben. Szoftveres DC-dimminget tudó Xiaomik, egyes Honorok környékén lehet nézelődni. De például a Nothing Phone 1-ből kivették egy frissítés alkalmával a villogáscsökkentő funkciót, egyben maximum fényerőt is limitálták, a beégés/népharag ellen. Aki meg nem bírja, az így járt. OnePlus-nál is történt ilyen. Ha találsz is megfelelőt, nem biztos, hogy úgy marad. LCD (IPS) jelenthet megoldást, de van, hogy amögé is PWM vezérlés kerül. Ha nem is, alja kategóriába teszik az ilyen panelt. Zsepi és vállveregetés, na meg egy Üdv a klubban üdvözlőkártya mellékelve.
-
Honda567
tag
120hz Oled Kijelzővel melyik típusnak nem erős a fényerő? 130ezerig újba? Samsung A55 volt nekem akárhogy állítottam a fényerőt fájt a szemem tőle.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hypno skate #196326 üzenetére
Nem állítottam az ellenkezőjét. A tapasztalat az idő múlásával is tapasztalat marad.
-
vacs
veterán
válasz
Darth_Revan #196324 üzenetére
Ha a Redmi 13-ról van szó, akkor most ebben a percben is rendelhető a Yettel-nél kártyás csomagban 45 589 Ft!
Kép.Az eladónak nincs jutaléka kártyás csomagra, ezért hazudja, hogy nem lehet.
Mi múlt héten vettünk feleségemnek Yettel-nél kártyás csomagban telefont, eladó kérdezte hogy választunk-e nekünk tetsző számot vagy egyáltalán lesz-e használva a sim, válaszoltuk, hogy nem lesz használva, de köszönjük a lehetőséget. -
cs.zs.
veterán
válasz
Darth_Revan #196312 üzenetére
Ilyen (hogy egy adott telefont nem lehet feltöltőkártyásan venni) nincs.
Szemét eladóval találkoztál, ennyi. -
qltsar
veterán
válasz
Jnos.J71 #196315 üzenetére
Ha van kozelben Alzabox / Alza lehet opcio, lehet, hogy elobb is megkapna, de mellette meg ott a lutrifaktor, hogy mi van, ha nem NFCs.
Merlegelni kell, hogy a biztos varakozas Yettellel, vagy az esetleges lutrizas Alzaval mivel arban ugyanannyi.
Bar, ha lehet rendelni Yettel boltba is, lehet, hogy annyira nem is lenne hosszu az a varakozas az Alzahoz kepest a 14 nap elallas pedig ott is meglenne.
Latom kozben meg is lett MMben
.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Darth_Revan #196318 üzenetére
Akkor ez jó véget ért, reméljük, be fog válni.
-
Zsolt,72
senior tag
-
nils11
csendes tag
80-90 között poco x7 mindent visz. A pro egy 20-25 -tel több és nagyon jó
-
qltsar
veterán
válasz
Darth_Revan #196312 üzenetére
Orulj neki, legalabb 14 napos elallast, igy nem bukod
, neten siman rendelheto toluk kartyasan: link
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Zsolt,72 #196309 üzenetére
Most voltam egy helyi Yettel üzletben, megmutatták a dobozt és rajta van hogy tud NFC-t, tehát a Yetteles tud.
Viszont üzletben feltöltő kartyasan nem lehet megvenni, csak 2 év hűséggel. Kotelezo husegidot kotni és csak letezo szamhoz lehet vásárolni. Ilyet se b@sztam még -
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196310 üzenetére
Nagyon komoly dolgokra nem kell, nfc is csak azért kell hogy ha X év múlva kitalálják hogy DÁP regisztráció kell mindenkinek, akkor telefonról meg lehessen csinálni.
50 alatt nfc-s telefonbol csak olyat találtam aminek vagy kisebb a ram ennek vagy hulladék a kijelző 6.8 méret hd felbontással ami miatt homályos a kép).
HONOR X7b 6GB / 128GB mobiltelefon, zöld lenne még hasonló tudás hasonló aron csak az 2023-as, OS támogatás miatt nagyon nem vennék már ilyen régi telefont, meg nem tudom hogy az abban lévő TFT kijelző az iOS+hez kepest jobb vagy rosszabb.
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196308 üzenetére
Ha fontos az NFC én azért megbizonyosodnék a yetinél.
Nem tudom kinek, mire kell a telefon, de kap az értékeléseknél hideget, meleget. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Darth_Revan #196305 üzenetére
A YETTEL telefonok függetlenek.
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196305 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
Mértem android és egy ios-es telón a weblapok betöltési idejét. Antutu teszt Cpu eredménye hamis az android rendszer jelentősen gyorsabban tölti be a lapokat.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196304 üzenetére
Köszi!
Ezt hol találtad?
Nem találok az Alza oldalán ilyen visszajelzést.A Yettel oldalan azt írják van benne.
Alza esélyes hogy cseh vagy szlovák raktárból küldeni,annyira más régióhoz tartoznak hogy ott nincs de Magyarországon van ?
Yettel által árult telefonok függetlenek vagy még mindig Szolgáltató függőek mint régen ?
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196303 üzenetére
Egy május 17-i értékelésben ezt írják:"He has no MFC."
Szerintem NFC akart lenni. -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
[link] ezt szeretném megvásárolni csak a leírásban nem találom egyértelműen az infót. Kérdés: ez most tud vagy nem tud NFC-t? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek telefont szeretnék venni.
Samsung elsősorban, lehetőleg új. Árkategória alsó-közép, nagy akksi és stabil legyen, ne akadjon, fagyjon le.
Normál felhasználás, fényképezgetés, internet lesz a fő felhasználása, mindenzt hosszútávon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Horvátországi nyaralás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest