- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
dudika10 #185659 üzenetére
Kisebb akkuval is jó az üzemideje a Motorolának (lehet jobb mint az X6-nak), Android 15-ig fog frissülni elvileg és 2027-ig kap biztonsági frissítéseket.
X6 3 főverzió (A13-al jelent meg) és 4 év biztonsági frissítést kap elvileg, persze újabb készülék így várhatóan tovább kap támogatást. -
Ájvé
veterán
válasz
dudika10 #185632 üzenetére
Poco X6 nincs nálunk hivatalosan, amazonról érdemes rendelni, mint itthoni gsm boltokból.
Redmi Note 13 Pro szerintem jobb kamerában, 130 mstoreban annyiért jó ajánlat és gyári garancia van rá, úgyhogy ha belefér én azt választanám.
Ennyiért van Moto Edge 40 is, stock közeli Android van rajta, amiben nincs annyi testre szabhatóság és annyi előre telepített app, támogatás 2027-ig van rá (biztonsági frissítések) és Android 15-ig fog frissülni ígéretek szerint. Ez szintén 130 (MM, emag). Lekerekített a kijelzője, ha ez probléma esetleg, illetve nincs rajta GG üveg, így minimum fólia kell rá védelemnek. Jó üzemidővel bír (4400-as akksi ellenére is), erős SoC van benne, kamera pedig szintén elég jó, gcam is van hozzá amivel kicsit többet is ki lehet hozni belőle.
Van még Nothing Phone 2a is ennyiért, de ezt is amazonról érdemes rendelni (esetleg Alza, Csehországban hivatalosan jelen van a Nothing Phone), ez is alig módosított Android, vagyis nincs annyi beállítási lehetőség mint MIUI/Hyper OS-ben. Alapvetően jól sikerült készülék, nagyon jó üzemidővel és inkább átlagos kameràval (f 1.9-es rekeszes kamera gyenge fényviszonyok között elég gyengén teljesít). 3 év főverzió és 4 év biztonsági frissítést fog kapni elvileg -
szs85
aktív tag
válasz
dudika10 #166843 üzenetére
Na ez egy nagyon bosszantó dolog, ha jelentkezik. Nálam a cêges Redmi Note 8t-nél van ez, hogy 2.4 Ghz-en meghal a wifi a bluetooth mellett, megoldás az lett, hogy a wifi routert 5 Ghz-re állítottam. DE: nyárra vettem magamnak egy Redmi 4x-et, a mérete miatt, elfért a rövid gatyám zsebeiben, és ott a legnagyobb meglepetésemre a 2.4 Ghz-en vinni tudta mindkettőt, a wifit és a bluetootht is. Sajnos pontosan nem tudom, mi technikailag a probléma ilyenkor (a leárnyékolásos magyarázaton túl), de a Xiaominál (én csak ezt a márkát ismerem jobban, lehet a többinél is előfordul) a modem rész nem lehet túl erős, mert megesik, hogy a wifi, de még a mobilnet adatfeldolgozása/ letöltési sebessége is elmarad a várttól, ha meg egy másik helyről is jön az információ (pl Bluetooth), akkor látványosan letérdel. Nem minden készüléknél, de előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest