- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laura2332
újonc
válasz
Kiki18 #49813 üzenetére
Áhh nagyon köszi! Már olvasgatom is, jól megakarom fontolni milyen telefon legyen az igazi...
Hát Azért ha valakinek van még ötlete szívesen olvasom.
Bár nekem tetszenek az ajánlottak, az egyikhez már most húz a szívem.
Amúgy igen nagyon megéri, tetszetős és a tudása sem rossz szerintem. A kritériumoknak teljesen megfelel, ahogy eddig olvastam róla...
-
Laura2332
újonc
válasz
Kiki18 #49808 üzenetére
Szia! Annyira nem "férfias" telefon, szerintem szép is és tudása is van, bár pár vélemény elég kritikus vele szemben... Sok használója azt írja, hogy a pénzt leszedi a kariáról. Bár szerintem ők bekapcsolva hagyták a telefon netet én meg azt alapból tiltattam a karimon és a telón is.
Szerinted akkor szóba jöhet még ilyen probléma vele?
-
Bati0501
őstag
válasz
Kiki18 #38961 üzenetére
Én azért még mindig vennék itthon inkább vmit,mint a világ másik feléről rendelni vmit...am a kiszemeltem a Jiayu G3S/T.
Én úgy vettem észre,h itthon ~30 ezerig a Lumia 520 a nyerő,utána olyan 60-ig olyan telefonok vannak,amikben van,ami jó,van,ami rossz-középkat rulez,és olyan 70-től a csillagos égig minden van,amit csak el lehet képzelni.
És sajna a középkatba nem olyanok vannak,h nem olyan nagy a felbontása vagy az aksija pár órával kevesebbig bírja,hanem azért ennél nagyobb kompromisszumokat kell kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- EAFC 26
- Jogász topic
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest