- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
AkosAkos #142183 üzenetére
Pocophone F1 az igaz hogy kijelzője nem olyan jó, viszont tavalyi csúcs SoC Snapdragon 845 elég időtállóvá teszi, sebességgel se lesz gond, kamerája is rendben van, 4000-es akku is elég jó.
Látom közben Fred23 megelőzött, akkor a fenti hivatalos vételt ajánlanám azért a 2 év garancia miatt. -
válasz
AkosAkos #142183 üzenetére
Netezgetésre teljesen jó az A70, és elég erős SoC van benne ahhoz, hogy még évekig jó legyen erre a célra. Akkuja is bőven oké, szóval egy jó választás. Csak éppen sok jó van még erre a célra.
Netezésre elég még egy darabig a 4 GB RAM szerintem, viszont ha a fényképezés is fontos, szerintem a "Pocokfón" is bejöhetne például a képbe: Xiaomi Pocophone F1 128GB. De ez most csak úgy az eszembe jutott, van még néhány, majd még biztosan írnak mások is. -
minek?:S
őstag
-
pengwin
addikt
válasz
AkosAkos #54241 üzenetére
Jól választottál, azt hiszem június végéig letölthető minden új Magyarországon aktivált Lumia 625/630/1320-as telefonra egy voucher nevű app, amivel egy 8000Ft-os vásárlási utalványt kapsz a store-ban, keress rá, nagyon érdemes! (a Nokia magyarországi akciója, lehet rosszul emlékszem és május végéig élt csak). Úgy tudom ezen a 8 ezer Ft-on felül még járt 5 választható Gameloft-os játék is az 512MB RAM-os telefonokra, és 8 vagy 9 az 1Gb RAM-osokra.
(#54243) Muffman01
Az 512Mb RAM meg elég WP-nak, mert nem futtat párhuzamosan appokat, mint az Android. Amelyik alkalmazásnál problémát jelenthetne a RAM mérete, azt nem is engedi feltelepíteni (ezek általában játékok). Az újonnan kiadott 630-635 is 512Mb RAM-os, mert nem kell a WP8.1-nek sem több.
A WP memória kezelésén meg nagyon variáltak, 8.0 alatt fixen adott asszem 150Mb RAM-ot a futó app-nak, 8.1 alatt meg folyamatosan figyeli, hogy egy app mennyit foglal el általában, amikor fut, és ahhoz igazítja az annak az alkalmazásnak fenntartott RAM-ot. Szóval 8.1 alatt még kevésbé lesz probléma az 512Mb RAM, állítólag. -
-Faceless-
őstag
válasz
AkosAkos #54241 üzenetére
630-at, és 635-öt mindenképpen érdemes megnézni, árban alacsonyabban van.
Sokkal jobb a kijelzője, és modernebb soc hajtja. Csak cserébe be kell áldozni a fényerő szenzort, a közelség érzékelőt, és a villanót.
Én inkább választanám a 630-at.Ha esetleg szélesebbre nyúlik a keret akkor az "olcsó nexus" is tökéletes lenne neked a Moto G 60 ezerért nem laggol feltételezhetően két év múlva sem, és minden frissítést azonnal kap.
Nem sok hátránnyal jár az 512 Ram, de komoly csúcskategóriás multitaskingot, és gta san andreast ne várjon az ember egy ilyen árú telefontól nem is szabad. De feltétel a jó kijelző, és a 625 abban nagyon nem erős ajánlat, csak ezért vetettem föl az újabb telefont.
# Persze nem rossz telefon, és nem járt vele rosszul, csak kompromisszumokért cserébe van olyan ami jobb pár téren.
-
Devas
őstag
válasz
AkosAkos #53989 üzenetére
Attól a szolgáltatótól szerintem akármelyik WP-s Lumiát megveheted, mondjuk az 520-ast inkább annyira nem ajánlom az összereltsége miatt.
Android fronton a szimpatikusabb készülékek lekerültek a listáról, elég tanácstalanul nézegettem a választékot. Nem is merek azok közül ajánlani neked semmit.
WP-re is vannak játékok, egyre több... de androidon megtalálsz mindent amit szeretnél.
-
HKorn
veterán
válasz
AkosAkos #53984 üzenetére
Szerintem olvass el egy-két Lumia tesztet itt az MA-n, de van komplett bemutató a WP8 és 8.1-ről is.
Készüléknek neked a 630 vagy 625-öt javasolnám, esetleg 720, ha tényleg semmi komolyabbra nem kell, csak használni szeretnéd meg egyszerűbb játékokkal játszani, ha jó képeket/videókat akarsz csinálni, vagy kell a nagyobb képernyőfelbontás akkor 920/925 ajánlott.
Ha meg brutál jó képeket akarsz akkor 1020 -
-
Devas
őstag
válasz
AkosAkos #53980 üzenetére
Mekkora hardwareigényű játékokkal játszol? Olcsótelefonokkal is lehet nagy hardwareigényű játékokkal játszani, csak nem max grafikán hanem inkább közepesen.
Valahol nem értem az embereket hogy miért adnak ki 100 ezer forintot olyan készülékért amit szinte ki se használnak. Megpróbálhatunk megspórolni neked némi pénzt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
AkosAkos #53980 üzenetére
na, akkor viszont SP, a játékos mobil. elvégre párosítsd a z videóprociját egy fele akkora pixelmennyiségű, HD kijelzővel, és megkapod azt, amit úgy hívnak SP
viccen kívül, minden egyes játék lagg nélkül elmegy rajta. walking dead (Pc-s port), xcom (pc-s port), rr3, gt racing 2, asphalt 8 maxon, csak ohogy a nagyobb hardverigényűeket említsem... -
HKorn
veterán
válasz
AkosAkos #53975 üzenetére
Komolyan nem értem az embereket, mindenki jön hogy mostmár aztán nem bírja tovább, elege van, laggol az androidos telefonja, nem bírja normálisan használni, kellene neki egy új, de lehetőleg android legyen.
No offense, de tényleg nem értem, ha veszel egy újat, az nem fog egy idő után újra laggolni? persze ha 100 ezrekért veszel felsőkategóriásat az biztos nem fog egy ideig, de én inkább vennék egy WP-t fele ennyiért és örülnék neki hogy van egy normális telefonom, amit csak használni kell.Én egyszer ábrándultam ki a droidból pont ilyenek miatt, azóta egy Lumiát használok teljesen elégedetten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest