- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz
Vegitaa #188175 üzenetére
Van benne magyar nyelv, de azért nem tökéletes. Itt-ott maradt pl.a beállításokban angol:
Automatic brightness, Home screen, Time format stb. Szóval nem tökéletes a fordítás. Engem nem zavar, mert volt már Kínából rendelt telóm, amit angollal használtam. A jó hír, hogy legalább csirkelábak nincsenek benne. -
stingy2
senior tag
válasz
Vegitaa #188164 üzenetére
Van topikja, de mintha nem is lenne.
Én januárban vettem, azóta használom, és meg vagyok elégedve vele. Innen global rommal jön, mindenben kompatibilis az EU-s piaccal.
Előnyei:
- nincs kameralyuk/sziget/noccs/akármi
- szelfi kamera pont annyit tud, amennyi feltétlen kell: Revolut elfogadta azonosításkor a vele készült képet.
- nincs bloatware, reklámok, sallangmentes elég jól testre szabható UI.
- akksi sokáig bírja, és kb. 40 perc alatt feltölti a 80w-os töltő
- nekem elég amit a kamera tud, de van rá gcam is, ha vkinek az kell
- rendszer gyors, nem akad, minden eddig is használt app fut, gpay vanHátrány:
- aki szelfizni akar ne ezt vegye
- 3 év frissítést ígért rá a nubia, eleinte jöttek is rendszeresen, de most 1 hónapja semmi. (nekem ez kifejezetten előny, de aki szereti, ha másnaponta frissítik a sw-t, annak szintén nem ez valóRöviden ennyi. (nem vagyok nagy telefonb.zi, szóval kisregényt nem tudok írni egy használati cikkről, a lényeg, hogy amire nekem kell, azt 100%-osan tudja.
#188167vence "Szerinted, a frissítések nagyon fontosak." - ezt hol írta? (lehet, csak én vagyok a vak)Amúgy ebben tényleg nem erős a ZTE.
-
stingy2
senior tag
válasz
Vegitaa #188145 üzenetére
"Esetleg eu.nubia.com...? " -igen, én onnan vettem. nubia Store (EU)
Bár most a "gumisnál" tényleg jó áron van. (volt, mert épp elfogyott).
Sztem Z50 U-t ne vegyél, csak kínai ROM-os van, meg sztem már ki is futott. -
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #188145 üzenetére
VIVO X100 Pro 5G 16GB/512GB fekete-t nagyon dicsérik
-
chab7
addikt
válasz
Vegitaa #113935 üzenetére
Nekem lassan egy hónapja lesz meg a Mate 9. Egyelőre úgy érzem nem volt rossz döntés. Ráadásul én S7E vagy P10 plus mellett versenyeztettem. Feltételeim/elvárásaim itt visszakereshetőek. A nagyobb képernyőméret, a nagyobb belső, a hosszabb üzemidő, nekem ezek billentettek erre. Ráadásul azóta fotózgatva vele a gyerekemet, a fotós képességei is elegendőek nekem, ettől az egytől tartottam, de bőven megfelel.
-
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa #62954 üzenetére
Sony kb. félévente kiad új csúcsmodellt, a 2 kiadási ciklussal korábbi modelleket meg vagy letojják, vagy kiadnak rájuk béta-szintű frissítéseket.
(#62944) Vadmeggy
Ha nem akarod piszkálni a rendszert, nem kapsz hideglelést a csempéktől, és elférsz 32GB-on, akkor Lumia 930.
Ha igényeled a testreszabhatóságot, szereted vagy megszoktad az Androidot, akkor Z1 Compact. -
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa #62947 üzenetére
T2 Ultra és a 1520 nem egy kategória, én egyértelműen az utóbbit javaslom!
Droidra csak igérték a nokiás offline navigációt, a jelenleg elérhető ingyenes megoldások lényegesen kevesebbet tudnak, ami meg megközelíti a nokiást minőségben, azt vagy nem lehet legálisan beszerezni Magyarországon, vagy viszonylag drága. -
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa #62919 üzenetére
Android előnyök: végtelen testreszabhatóság, elterjedt rendszer, változatos szolgáltatások
Android hátrányok: erőforráspazarló, a gyártók többsége nem hajlandó frissíteni, sokszor hozzáértés szükséges a rendszerhez (főleg ha már 1+éves)WP előnyök: megbízható, egyszerű (és ehhez nem kell a rendszert tákolni), MS által biztosított a rendszerfrissítés, offline navigáció
WP hátrányok: testreszabhatóság hiánya, ha vannak megszokott androidos vagy iOS-es appjaid, akkor lehet alternatívát kell WP-n keresned helyettük. kevés alternatíva van készülékek terén. -
hroberto
veterán
-
-
HKorn
veterán
válasz
Vegitaa #56073 üzenetére
1520 az jelenleg a WP csúcsa, vedd meg nyugodtan, ha esetleg megijednél a 6"-tól, várd meg a 930-at, az is nagyon ütős lesz.
Alkalmazásokról meg nem tudom hogy ki mit használ, de minden nagyobb app megvan itt is, ami droidon. (legalábbis amiket én használok), nekem eddig még semmi se hiányzott. -
s4tch
veterán
-
tybsen
addikt
válasz
Vegitaa #26409 üzenetére
A fonepad kijelzojenek jobb a felbontasa, frissebb modell, szerintem gyorsabb es optimalizaltabb is. De itt van egy osszehasonlitas, illetve ebben a topikban a jobban tudnak segiteni a forumtarsak vagy a fonepad topikjaban megkerdezheted, ok miert ezt valasztottak vegul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest