- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
Lecs@ #158510 üzenetére
Ha csak így kérdezed akkor nyilván igen, de kérdés milyen garanciát kapsz, eleve gyanús ha mélyen a piaci ár alatt kínálnak valamit. Honnan vennéd, persze gondolom nem feltétlenül akarod ezt megosztani másokkal, rizikó a tiéd.
cellpeti:
P30 nincs GMS
Mi 10T Pro csak IPS (ha ez hátrány) legjobb viszont az üzemidő ezek közül
S20+ gyenge üzemidő
Oneplus 7T elvileg elég jó, kamera mondjuk lehet kicsit gyengébb a többinél, gcam segíthet ezen, esetleg hogy tavalyi modell de Oneplus támogatása nagyon jó. -
-
válasz
Lecs@ #104424 üzenetére
Sokszor van olyan, hogy meló közben pár ujjam csupa dzsuva.
Akkor inkább azzal nem próbálkoznék. Egyébként nem kézben, hanem asztalon oldanám. Nyilván az utcán sétálva nem lábujjal oldanám ki.
Moto X Style jó megoldás, de oldani ahhoz is hozzá kell nyúlni.
Lassan már ott tartok, hogy 200ezer, de még nem találtam meg az igazit.
- pöpec kamera (950XL van most, meg amúgy is DSLR-hez vagyok szokva minőségben)
- bivaly akksi
- szép kijelző
- min. 32 GB vagy bővíthető (1T Onedrive sok gondot levesz a vállamról)
- könnyű kioldás (duplakopp, előlapi ujjas scan, bár a hátlapi meg zsebből kivéve van baromi jó helyen) LG G5 pl duplakopp es hatlap ujjas, de az meg máshol vérzik el
- "always" on kijelző
-QHD, max 5.5" körüli kijelző (zsebelhető legyen azért) -
eladogeppc
veterán
válasz
Lecs@ #103903 üzenetére
S7 edge és V10 között hardveresen is nagy a szakadék, árban most 40eFt lenne.
Annyival jobb az S7 edge ? Beleolvastam a fórumba, és battery drainre panaszkodnak. Wifit kell kilőni. Tuti szoftveres a bug, de hát nem tom. V10 harmat nagyon ? Z5 Premium is a proci miatt gázos. Az meg fűt.
Nem lehet egy jó telefont összehozni basszus ? -
Postas99
őstag
-
több tényező függvénye azért az, nézz rá az s6 activ nagyon jó akkumulátoros üzemidejére, pláne ahhoz képest, hogy "csak" 3500 mAh akkumulátor van benne.
nem is értem, hogy bizonyos típusok miért nem jelennek meg itt hivatalosan.
van olyan gyártó, amelyik nagyjából azonos hardver és kijelző mellett, 4000 mAh akkumulátorral is csak jóval kevesebbet tudott kihozni. -
xperiasigi
őstag
Hát ha a pénz nem számít és hosszú távra tervezel akkor nyilván az erosebbett. Ez a proci meg elkene h vigye a QHD-t.viszont ha a kijelzo nem annyira fontos akkor nem jársz rosszul a fullhd-s al sem
Cactus: ha kacsintgatsz a wp fele ak Lumia 630.50 ezer és az megbízható és a te igenyeidet bőven kiszolgalja ráadásul most jelent meg
-
-
mm89
őstag
Köszönöm a válaszokat neked és a többieknek is. Napközben pár perc szabadidőm alatt én is kb ezekre az eredményekre jutottam.
Az S4 mini a mérete miatt lenne szimpatikus. A Moto G tiszta N4, csak kevesebb a ram benne..
N4 lenne a legjobb de nem lehet kapni újat.. (a gsmline oldalát nem adja be, csak tölt.)
Optimus G az nagy.. vagy a fene tudja..
Azért köszönöm! -
bogozdki
csendes tag
Megbízható minimum 4 magos normális proci, minimum 1 GB Ram de inkább 1.5-2 GB, Minimum 8 GB de inkább 16, kijelző méret 4-5 között, kamera minimum 8 de inkább 13 megapixel körül. És a legfontosabb, stabil legyen, ne akadozzon
Remélem nincsenek nagy igényeimSzóval ha esetleg tudnál a felsorolt paramétereknek megfelelő, megbízható kínai mobilt, magyarországi forgalmazással ajánlani,-akár tőled, akár mástól is aki keni-vágja ezeket- akkor azt szívesen venném és átrágnám a dolgot!
Ja..és mindez 65 k-ba férjen is bele....
Mert kínaira többet nem szívesen adnék.
-
Dhampir
félisten
Itt valakinek pont Lenovo garanciáztatási gondja volt. Az egy dolog, hogy a kínai webshop a ludas, de egy Lenovo is meghibásodhat és akkor nem biztos, hogy eljut a megfelelő távol keleti szervizbe.
Hasznos bejegyzés, ha kínai garanciáztatási probléma merülne fel.
-
xperiasigi
őstag
Jogos.
dumperbumper:G2 mini: jó aku idő jellemző az lg-kre.jo netezési élmény van hiszen nagy a kijelzo és gyors a telefon.
Fotoban ez a kategória nem extra de használható de erre mindigazt mondom h teszt képeket néz. Ezeken túl sok kényelmes ficsőr van benne és szép telefon az arat megeri.bar a HTC desire 816-nak javaslom nézz utana mert bár negyobb(5,5") és picit dragabb (80e) de megeri a felarat és a nagyobb meretet.de a g2mini is megeri a felarat a többihez képest amit mondtal
Viszont ha fontosabb az ár akkor f6 -
Kamera: SZUPER!!! Persze, nem egy iPhone 5S vagy Nokia 1020, de szerintem elég, ha benézel a topikjába, ott van pár kép.
Böngészés: szerintem ez is szuper, bár ez azért nem nagybetűs, mert a beépített böngészővel nekem akadtak apró gondjaim, de másnak nincs vele problémája.
Akkuidő: egy napot nálam simán kibír, ha leszedném a Messengert (amit lehet, meg is teszek), még jobban bírná. Kevés netezéssel szerintem két nap is meglehet.
-
vapega
tag
A fiamnak van Hongmi, nekem ZTE Geek.
Kamera tutijó, ebben az árkategóriában a legjobb.
Akuidő.......... francse tudja, inkább kijelző időt írok (úgy, hogy wifi mindig be van neki kapcsolva) 4 - 4,5 óra.
Böngészés akadásmentes, nem hallottam panaszt a kölöktől...........mondjuk inkább face-n nyomul. -
vapega
tag
Tudom el leszek küldve a csába....Xiaomi Hongmi, ha Magyar garis kell az is van mondjuk így egy 10-essel hosszabb mint kintről.
-
-
w333
félisten
Ez így van ezzel egyetértek, volt S3 LTE telefonom és tényleg sajnos nagyon olcsó műanyagból van és akármennyire is vigyáztam rá kb. 1 hónap alatt úgy nézett ki mint más telefonjaim 1 év alatt, fogtam kezemben S2 -t és szerintem is 10X minőségibb mint az S3 de még az S4 -től is
(#35374) tzsolesz
Ha rezeg a teló, akkor Ő külön rezeg.
Életre kelt a Power gomb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest