- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havda92 #125199 üzenetére
Stabilitásban egyikkel sincs gond.
Akkumulátoros üzemidőben valamivel jobb összességében az S8 (netes böngészésben jobb kicsivel az iPhone 7, de készenlétben, telefonálásban és videó lejátszásában az S8 bírja jobban - ezek persze csak azonos feltételek mellett igazak).
Bizonyos használatok során előnyt jelenthet esetleg az S8 nagyobb (és jobb felbontású) kijelzője.
Nekem ugyan eltérnek részben a használati szokásaim, de inkább az S8-at venném a kettő közül, noha volt sok iPhone-om és azokat is szerettem. -
Morris
veterán
válasz
havda92 #54402 üzenetére
A gyári 4.1.2 szoftverrel voltak anno gondok. Annyi, hogy fogadott hívás esetén automata kihangosítva fogadta a hívást.
Aztán jött a 4.3. Na ez rendesen el lett cseszve. Most elvileg javítottak még rajta...Nekem is volt szerencsém SP-hez is, de tudod, hogy van... aki egyszer megégeti magát, következőleg inkább kihagyná!
Nekem mindenképpen a G2 mini lenne ezek közül a befutó. Annak is jó az akkuja. Meg a kijelző is IPS. (bár az tény, hogy nem "játék" mobil) -
Morris
veterán
válasz
havda92 #54399 üzenetére
Az express nem feltétlenül lenne okos döntés. A touchwiz miatt nem ritkán akadni fog, olykor nehezen és lassan reagál. A kijelző tűéles, a hangminőség kifogástalan.
Én azok közül a G2 minit venném.
A Sony Xperia SP hardverben és akkuban világbajnok, viszont a kijelző kritikán aluli. (éles meg szép, de a betekintési szög nagyon ótvar) -
pit stop
addikt
válasz
havda92 #42697 üzenetére
Szia!
Szerintem eltaláltad azt a 3 márkát, ami zenében talán jobb lehet.
Nokiánál az említett 820, vagy 920 a jó - ezek már hosszútávon kibírják, jól össze vannak rakva és a szervízük nagyrészt korrekt, és zeneileg is jó chipeket raknak bele (utóbbi fotóban erősebb).
HTC-nél One minit nézd meg, zenében elég erős, főleg hangszóró nélkül állva hagyja mezőnyt, igaz fényképezésben kicsit gyengébb, de szintén minőségien össze van rakva.
Sonyból pedig SP ajánlott, walkman múlt azért meglátszik rajta, és fényképnél is hozza a szintet.
(Előfizetés nagyságát nemtudom, ezért írtam ezeket amik már hosszabb távon is jók lehetnek és talán jó csomaggal keretbe férhet) -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
havda92 #42709 üzenetére
Nekem SP-m van, én megvagyok vele elégedve, szerintem jó telefon. Nekem a WiFi is okés, nem merülget, és gyors. Nemsokára 4.3 is jön rá, remélhetőleg. (már kint kéne lenni, picit csúszik)
Lumia 820-ra meg konkrétan minden elérhető szinte, 1GB RAM van benne, nincs korlátozás, és nagyon app se, aminek több kell.
-
Devas
őstag
válasz
havda92 #42709 üzenetére
Elég bika hardver csücsül benne, ami elsőre nem is látszik. Wifi-jére panaszkodnak páran, de szerintem jó kis masina. 820-nál drágább WP telefon szerintem már pénzkidobás, ha annál többet költenél, akkor android. Telenornál úgy hallottam ismét kapható a Nexus 4 és az az ajánlott.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
havda92 #42697 üzenetére
mint azt fentebb írták a gyártóknak a telefon minőségébe manapság már csak ˝összeszerelésre van beleszólásuk˝, tehát ezt, hogy volt egy szar sonym, többet olyat nem veszek, ez hülyeség, kifpghatsz hibásat, igen, de szinte már a noname gyártók is megbíhható termékekkel rukkolnak elő, kivéve amelyik nem, lásd akai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest