- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisPanna
újonc
válasz
Dr. Oid #182099 üzenetére
Nekik teljesen mindegy az op rendszer, de nekem kell minden alkalommal javítani, állítani a telefont.
Nekem már androidom van, azt ismerem, abban tudok segíteni.
Amúgy a 6s az én telefonom volt, én nem szerettem magát az ios rendszert, a kamerája nagyon szar, a tárhely kicsi volt (16GB) és a rendszer rengeteg helyet foglalt.
-
válasz
Dr. Oid #182081 üzenetére
Igen. Gyakorlott (
) Xiaomi tulajként meg is lepett, hogy az A54-en mennyire nem működik a közelségérzékelő. Nekem Xiaomin sosem volt vele bajom, pedig vagy 10 modellt használtam/használok tőlük.
De megszoktam, hogy kikapcsolom a kijelzőt, ha világít, általában segít. -
-
válasz
Dr. Oid #162779 üzenetére
Ha stabil szifon user vagy, minek szivatnád magad a droiddal? Betanulni egy új ökoszisztémát csak akkor, ha muszáj.
Itt megvan a válaszom is egyben.
Amúgy ha az autó csatlakozás vacakszik, az valami rendszer hiszti alapvetően, mert ezek a cuccok ki vagynak találva rendesen, pláne csúcseszköz esetében. Reset-újra párosítás remélhetőleg megoldja. -
-
-
törölt tag
válasz
Dr. Oid #54008 üzenetére
ilyet én nem tapasztaltam
nem rootolok a gari miatt simán tiltom az alkalmazásokat
650mega szabad rammom van
4.2.2. van rajta nem is akarok KK-t mert itt legalább mehetnek a progik a memkártyára
nem igazán értem ezt az agyon frissitgetős romcserélős mizériát
mit nem tudok megcsinálni a 4.2-vel amit a 4.4 tud
viszont a kijelzőt úgy szabom az igényeimhez ahogy akarom nem azt a rusnya csempéket kell néznem
akkor lesz win-es telóm ha a csempéket ki lehet majd cserélni -
bigdaddylaza
tag
-
törölt tag
válasz
Dr. Oid #54004 üzenetére
ezt az android szívást nem értem
1 éve van driodom (y300, pop c7) egyik sem felső kategóriás de semmi szívásom nem volt még igaz nincs rootolva egyik sem
az y300 volt hogy 1 hónapig nem volt újraindítva sosem fagyott
pop c7 sem csinál semmi rendkívülit de ezt többször kell tölteni igaz ezt 3 g-n használom
pont win-ről váltottam igaz az még a 6,5 volt na ott volt szívás rendesen -
bigdaddylaza
tag
válasz
Dr. Oid #54004 üzenetére
szia köszi én vennék használt iphone 4set,de 60tól mennek felfele,t mobile elöfizüs vagyok részletre jobb lenne nincs is 60kp,néztem az spt én is..de a sonykról nem sok jót halottam,néztem ace 3at,meg lg f6ot olyan jó lenne amin van étresitö led,az fg van nekem fbra meg viberre kéne,nokia e72van vagy 4éve
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Dr. Oid #53913 üzenetére
Jelen állás szerint a felhasználók egy (arányosan) kis részének lassú a 4.3.a Sony hónap közepe vége felé jövő frissítés elvileg ezekre jön. Addig viszont annak, akinek rossz, ott vannak a bagyusz fele custom romok zárt blre. Mondjuk én is használok cfwt, mert írtó gyors vele, de nekem speciel a 4.3 is hibátlan volt.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dr. Oid #53913 üzenetére
Tud furcsa dolgokat művelni 4.3-mal. Totál hülye lett a teló a frissítéstől, volt alkalmam látni Veletechen is, meg havernál is (laggok, fagyások, aztán 5mp után végrehajt mindent, kamerapp bugzik, hangerőszabályzó eltűnik). Ez 2 készülék. Hogy a legeslegfrissebb FW hibátlan-e azt nem tudom.
Ezen kívül a vas az nagyon jó lenne...
-
-
punky10
addikt
válasz
Dr. Oid #39344 üzenetére
Üzemidőről nem tudok nyilatkozzni.De ha nem vág földhöz a +24K,akkor én az Xperia Z1-et venném.Az SP nagyon jo készülé,szép is,a Lumia 625-öst nem ismerem.
Az S4 és a Z1 belseje között nincs számottevő különbség,a kijelzője a Samunak szebb,de a por-,és csepplloság miatt nálam a Z1 lenne a befutó. -
punky10
addikt
válasz
Dr. Oid #39338 üzenetére
Ha bootloadert akarsz nyitni,akkor szerintem felejtsd el a Tré-s(illetve az összes szolgáltatói)Xperiákat...A felsőkategóriás Samukban szintén van valami regiszter-szerűség,ami még a rootot is sasolja...A Lumia WP -je pedig elég zárt...
Ha mindenáron romolni akarsz,akkor ne szolgálratótól vegyél droidot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest