- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
tag
válasz
Laslow #194027 üzenetére
Tudnám ajánlani a 4G-s Nokia 105-öt, 1.5"-os kijelzővel, 50mm szélességgel baromi kompakt.
Viccet félretéve jól mondja mindenki, a telefonok egyre nagyobbak lesznek. 7" körül lehet megáll egy ideig, de mostmár egyre több a 6.8" is nem csak a prémium kategóriában. Miért kell annyira pici telefon? Mármint a 13 mini után nagynak nevezni az s22-t elég durva. Nekem meg még az is pöttöm
-
vacs
veterán
válasz
Laslow #194027 üzenetére
"fél mm-rel keskenyebb és évekig folyamatosan zavart, hogy túl nagy."
Nem kötekedésből, de tudod te hogy mennyi az a fél mm?
Ha azt te észreveszed, akkor ... (nem merem leírni, nehogy sértődés legyen)!
Én is gyűlölöm a nagy telefonokat, de az S22 azért messze van a nagytól.
Telefon méret összehasonlítás: i13mini-S22-Pixel3a
Pár év múlva bajban leszel.
Vehetsz te most "új" aksit, de ne lepődj meg, ha nem lesz jó az üzemidő, mert lehet, hogy már évek óta a polcon pihenőt kapsz! -
vacs
veterán
válasz
Laslow #193957 üzenetére
Itt kaptál egy tippet: Off topik.
-
válasz
Laslow #193957 üzenetére
Hogy érted, hogy még mindig? Egyre kevésbé lesz, ne várj, hogy legyen, vedd meg most a lehető legkisebbet.
Én azt gondolom, hogy a szélesség a legfőbb zavaró tényező. A 13 mini 64mm, ekkora már nincs, a fentebb ajánlott Xperia 10 VI 68mm, ahogy a Zenfone-ok is, csak a Sony hosszabb kicsit.
Ott vannak még a Samsung S22-S23-S24-S25 telefonok 70mm szélességgek, ezt te már túl nagynak tituláltad.
Egyébként egész biztos vagyok benne hogy megszoknád.
Én lehet a támogatás miatt S24-S25 vennék.
A Zenfone 9 már régi, 22-es.Sony van még 1-2 2023-mas.A gsmarena.com-on van részletes keresés. Rászűrve az Androidra, 70mm alatti szélességre, 2023 utáni megjelenésre ez a pár opció van, és letolva 2020-ig a keresést nem bővül sokkal, szóval nem új a trend, már 5 éve sem lehetett kis telefont kapni.
[link] -
-
-
-
válasz
Laslow #172021 üzenetére
Ha találsz még újonnan Galaxy S10e-t, az pont ugyanakkora, és akkuban is kb annyit bír. Az S22 csak kicsit nagyobb, de persze jóval drágább a limitednél (1-2 hete még le lehetett volna vinni az új árát kuponokkal 200 alá, de már nem megy).
iPhone-t nem javaslok. -
st6969
őstag
válasz
Laslow #170536 üzenetére
Féltünk ettől mi is, hogy beszippantja, ahogy karácsonyra megkapta, és így is lett, sőt, még jobban is, mint számítottunk rá.
Ugyanakkor bizonyos kompromisszumokkal elfogadjuk ezt. Így kommunikálnak az osztálytársaival, barátaival, amikor fizikailag nincsenek együtt. Erre épül a digitális világ, és az is baj lenne, ha ezekkel nem kerülne képbe mondjuk a "vaskalapos" szülei miatt. Lehet ellene harcolni, de - magánvéleményem szerint - nem érdemes. Igyekszünk szabályokat, korlátokat vinni bele, pl. nincs közösségi média, family link megy, meghatározott képernyőidővel.
De hangsúlyozom, a miénk egy példa, egy fajta felfogás, gondolkodásmód a sokból, mások máshogy csinálják, és biztos jó úgy is. -
-
nyisziati
veterán
válasz
Laslow #148787 üzenetére
A Pixel 3 kisebb fél centivel.
És van rózsaszínben is.
Viszont két kiló.Esetleg a MI 9SE-t nézze meg.
(SmartShop, TurbAdo) bár ennek a kamerája azért nem kiemelkedő -
törölt tag
válasz
Laslow #125930 üzenetére
Biztos lehet egyidejűleg kapni majd a két készüléket. 5S-t is találsz még, pedig az már nem mai darab...
ami az árakat illet..
Apple iPhone 5S 124 190 Ft
Apple iPhone SE 88 390 Ft
ki érti... -
-
-
törölt tag
válasz
Laslow #125012 üzenetére
Nem jól látod. Sony Xperia X Compact hogy csak egy példát mondjak
-
Ájvé
veterán
válasz
Laslow #118604 üzenetére
Redmi 4X jobb képeket készít mint a Redmi Note 4. Ennél jobbat nem nagyon tudnék közeli árban mondani. Talán a Moto G5-öt nézd meg, erre még jókat írnak, de kevés fénynél ez se ér sokat, igazából jelenleg a felső kategóriában vannak olyan telefonok amik értékelhető képet képesek készíteni kevés fény mellett is.
Vagy egy compact fényképező 30-ért üti a legdrágább mobilokat is(#118607) spe88 :
Pont azt írtam hogy van nekik Globál is, pont így van feltüntetve leírásba hogy Globál és linkeltem is a feketét és arany színűt (ami olcsóbb) is. Szóval nem értem mit nem értesz.(#118605) kisza25:
Redmi Note 4 -
-
MeGabee
senior tag
válasz
Laslow #84570 üzenetére
Mindenképp megéri,a Leon már most elavult hardverileg szerintem.
Saját tapasztalatból kiindulva a P8 Lite ennyiért best buy,én is azt vette,bár nálam a másik konkurens az A3 volt.Én is kb 2 évre vettem telefont,bár ez nálam nem mérvadó,van hogy fél év után cserélem
Alcatel ellen szól a support szinte teljes hiánya,rengeteget panaszkodnak rá az összes topikban.
Nézz be mindkettő topikjába. -
BenHans
addikt
válasz
Laslow #80491 üzenetére
Szia!
Elhiszem hogy nem elégedett az 520-as Lumiával, de ahhoz hogy elégedett legyen egy androidos készülékkel ennél többet kell rászánni. Félre ne érts, természetesen nem bántásból mondom.
Így marad a telekom kínálatából, pontosan 30ezerért a Lumia 635 1GB RAM-os verziója, ami így is előrelépést jelent.
Ha nem lenne ilyen jó ajánlat a 635 a telekomnál, akkor mindegy hogy WP vagy Android, olyan 45k körül kellene gondolkodni, pláne ha újat szeretne az ember. Androidból ott jön be pl ez mint értelmes ajánlat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest