Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    A telefon helye egyesek szerint tokban és táskában van, mások szerint meg a farmernadrág zsebében. Én és a feleségem ez utóbbi csoportba tartozunk. Na most el lehet képzelni, ahogy berakja az 50 kg alatti feleségem a zsebébe bármelyik 5" telefont: egyszerűen nem férnek bele, 4,7" a max! És mi úgy érezzük, hogy a 4,7" tökéletesen elég fotózni, videózni, Facebookozni, Messengerezni, és olykor weboldalakat megnézni. Nem kell ezekhez 5,0", 5,2", vagy nagyobb. Játékhoz lehet, hogy valóban jobb a nagyobb, mert kényelmesebb és nem takarod el az ujjaddal a fele képernyőt, de mi nem játszunk telefonon. Mi telefonálunk, social mediázunk és fotózzuk az izgő-mozgó gyerekeinket. Erre pedig jelenleg nincsen megfelelő telefon, legalábbis 100e Ft alatt biztosan nincs.
    A feleségem még egy régi Lumiával nyomja, de azon már sem a Facebook, sem a Messenger nem használható (és a böngésző sem igazán), így sajnos le kell cserélni.
    Nekem Samsung A3 (2017)-em van, ami tök jó lenne, ha értékelhető képeket/videókat tudna készíteni. Sajnos nem tud. Videózás közben folyton behomályosodik a kép 1-2-3 másodpercre ahogy szenved a fókuszálással, fotózás közben pedig egyszerűen minden kép elmosódott (a gyerekek a fotózástól nem dermednek meg egy pillanatra sem, mozognak ezerrel). Érdekes, hogy a régi és olcsó Lumiák valahogy mégis tudtak mozgó gyerekekről éles képeket lőni, a mai hasonló kategóriás telefonok meg valamiért nem. :( Esetleg szabadtéren nappal igen, de szobában nem, hiába ég akár az összes lámpa. Szóval ugyanolyan körülmények között amit ma kapnék 5" és 100e Ft alatt, az nyomába sem ér kamerában annak, amit mondjuk 5 éve kaptam 5" és 50e Ft alatt.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák