- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #193959 üzenetére
A feleségemnek S22 van, néha a kezembe kerül, és egyértelműen túl nagynak érzem. Évekig használtam egy Pixel 3a-t, az fél mm-rel keskenyebb (bár cserébe hosszabb) az S22-nél, és évekig folyamatosan zavart, hogy túl nagy. Szóval sajnos valószínűleg nem szoknám meg. Nem véletlenül vettem utána iPhone 13 Minit, ennek a méretével tökéletesen elégedett vagyok. Valószínűleg kap majd egy új akkut, mert hasonló méretű telefon hiányában használni fogom amíg csak lehet. Annak ellenére is, hogy kifejezetten Androidosat szeretnék, mert utálok sok iOS-es megoldást, amiket a mindennapokban vagyok kénytelen használni. (Mondjuk a FaceID-t, az Apple Payt, és a szép lezárási- és kezdőképernyő dizájnt (státuszsor pl a tetején) meg kifejezetten szeretem.)
-
válasz
T0mBd1gg3R #193954 üzenetére
A Honor X9c és a Magic7 Lite lényegében ugyanaz a készülék, csupán különböző piacokon eltérő néven forgalmazzák őket. A Magic7 Lite az európai piacra szánt változat, míg a Honor X9c a kínai piacra készült. A két modell között az egyetlen jelentős különbség a vízállósági minősítésben rejlik: míg a kínai verzió IP65M besorolással rendelkezik, addig az európai kiadás IP64 minősítést kapott.
-
User05
tag
válasz
T0mBd1gg3R #193920 üzenetére
Nem volt önerő mint pl a yettelnél?
Láttam itt lejjebb Oneplus 13R-t. A 12R-ről mi a véleményetek? Ezek az R jelzések azt jelentik, hogy "butítottak" mint pl Samsungnál az FE széria? Melyik kategóriába illik bele pl a xiaomihoz vagy samsunghoz képest?
-
válasz
T0mBd1gg3R #193916 üzenetére
Akartam is írni, hogy ha jól látom, a külső legalább olyan fontos, mint a belső, szóval ne keressetek tovább!
-
válasz
T0mBd1gg3R #193888 üzenetére
Nem vártam meg a választ, megvettem.
-
szs85
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #190823 üzenetére
Én vennék egy normális telefont, akár használtat garanciával, és a Play áruházból letölteném a Big Launchert.
-
válasz
T0mBd1gg3R #190519 üzenetére
De legalább van garancia
-
F-ECT$
titán
válasz
T0mBd1gg3R #189493 üzenetére
Ezeknék a csúcs telóknál már sokszor az egyéni preferencia dönt inkább. A Magic 6 Pro mindenben elég jó, de ugyanez igaz az i15 Pro-ra is.
Nálam pl az ár, a nagy aksi és a nyitottabb rendszer miatt nyert az előbbi, de nem hiszem, hogy ne tudnék az utóbbival megbarátkozni ha arra kerülne sor. -
válasz
T0mBd1gg3R #189493 üzenetére
Sosem volt prom így nem tudom
A kamera jobb, hiányzott a tele meg a makró
Kellet a nyaraláshozValami hiányzik az iphone-ból, de ott meg valami a droidból
Mondjuk egyre közelebb a két rendszer egymáshoz
Én elvagyok mindkettővel -
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #189467 üzenetére
rasotamas:
Holnap este jön ki Tech2 Laci Pixel 9 tesztje, azt érdemes megnézni, illetve szerintem hamarosan a Mobilarena teszt is érkezik.discrate
jó a Samsung A25, esetleg Moto G54 Power -
ktomcat
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #187786 üzenetére
Nem kéne hogy gond legyen az átjárással, mindkettő android alapokon megy. A többire nem tudok válaszolni én GTS 4et használok
-
sebijani1982
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #187743 üzenetére
Szia!
Az "all in one" meghatározás az ő olvasatukban azt jelenti, hogy ügyes-bajos dolgaikat, ami a családban felmerül, ezen intéznének, kiváltva a pc használatot.
Nekem (neked) ez mondjuk természetes, nekik újdonság lenne. Mert azt mondták, hogy korábban voltak problémáik a különböző ügyintézéseknél mobilról...
Elnézést, ha félreérthető volt. -
válasz
T0mBd1gg3R #187719 üzenetére
Passzolom.
Lehet, van ilyen, de az fontos, ha több eSIM-et is támogat a készülék, egyszerre csak egy lehet aktív. -
válasz
T0mBd1gg3R #187582 üzenetére
Egy időre úgy látszik megoldódott a telefonkeresési problémám.
Pár hete keresgélek is, meg próbálok barátkozni is az asszony "levedlett" Xiaomi Redmi Note 10 Pro-jával.
Bootloader feloldásra egy hetet kellet várni, aztán nem értem rá egy hétig meló miatt, majd nyaraltunk, végre tegnap sikerült rá feltennem a PixelOS-t.
Valami álom lett a telefon, nagyon tetszik a Pixel féle rendszer. Ahhoz képest, hogy több éves modell tök gyors vele, lassulást keveset tapasztalok.
A kamera nem volt valami jó, szerencsére egy BigKaKa GCam tökéletesen megoldotta ezt a problémát is, nagyon jó képeket csinál. A gyári Xiaomi infratávirányító app is működik.
Ezt a konfigot bátran ajánlom bárkinek.
Egy dolgon nem segített persze, az iszonyatosan beégett kijelzőn, de tudok vele élni.
Ez így használhatóságban bőven hozza nekem egy új alsóközép kategóriás telefon szintjét.Szerk: Most már teljesen biztosnak érzem, hogy ha ezt cserélem, mondjuk év vége fele, elsősorban a Pixelekre fogok rámenni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #187580 üzenetére
Konkrét információ nincs, a bejelentést meg kell várni vele. [link]
-
Orgi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #187082 üzenetére
Mondjuk az se mindegy, mennyiért kapnád meg a Honor 90-et... Mert szerintem azért előrelépés mint telefon, én nemrég nyomkodtam kíváncsiságból egyet, pofás volt, korábban volt Honor telóm és a rendszerét is kifejezetten kedveltem.
-
nfsu17
veterán
válasz
Van némi ellentmondás az írásodban.
Xiaomi van most is a feleségemnek( 12 Pro +), fiamnak is(11 Pro), nagyon gagyinak hat nekem a szoftver, nem nagyon kéne.
Használjam azt a Redmi Note 10 Prot amíg tart?
Ha nem kell xiaomi sw, akkor ne használd.
Bár ha ios sem kell, meg samsung se, meg stock droid se ...Olyan ikonpakkot, meg launchert teszel a MIUI-ra, amit akarsz. Aztán akkor már tetszeni fog..vagy nem.
Egy Xiaomi 13T majdnem teljesítené az elvárásaidat..de csak majdnem.
A pro részre: fizikai ujjlenyomat nálad a bekapcsológombba építettet jelenti? Na az nincs benne. Minden más OK
Kontra részedre: van benne eSIM, 5G is, 2x optikai is
SW: azt meg vagy megszokod, vagy megszököd
-
Cblacksmithc
tag
válasz
igen
-
yanna
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186961 üzenetére
-
cs.zs.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #186950 üzenetére
Azok is jók, meg nagyobb Yettel/Voda üzletek, meg esetleg Róbert Károly körúti nagy ALZA. Tegnap voltam Euronics-ban, ott is sokféle volt kitéve. eMagra lépj fel, keresgélj, úgy látom ETELE plázában egyik ott van. Kérdés hogy fel van-e már bontva...
-
Szólista
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #186950 üzenetére
Az Árkádban érdemes megnézni a Yettel és Vodafone üzleteit. Én is ott nézegettem és esetleg az Alzánál is.
(Hungária krt) -
cs.zs.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #186920 üzenetére
Én nem is.
Convar akarja 50-ért megvenni, de fél hogy lebeszéljük róla... -
floratm
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #186920 üzenetére
De hát vízálló, és samsung- meg köll fizetni.
-
convar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #186842 üzenetére
Autó, de csak hallgatnám hogy mit mond. (ahogy eddig is)
Töltés nem zavar, egy futárnak ígyis-úgyis munkájának elválaszthatatlan része a powerbank használata is.
Privátnak is, de melóidőn kívül nekem kb. arra kell egy telefon hogy aki akar fel tudjon hívni.
-
Drakoo
tag
válasz
T0mBd1gg3R #186802 üzenetére
Igen a fotókat folyamatosan gépre mentem, viszont sajnos egyre több programot is használunk, - nekem egy 64- es van és én is küszködök a tárhellyel, pedig csak olyan alkalmazásokat használok - bank, viber, massager, insta, tiktok, stb ami pár megás alkalmazás. Szóval ezért gondolkoztam a bővítésen. 5 éves telefon, jó állapotú, az akksi is bírja, szóval igen.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #186792 üzenetére
Rehab/gyógykórház/gyógyfürdő.
3 hét. Igen.
Csütörtökön tették be a jobb oldalon a csípő prótézist.
Hidd el az a 3 hét ott kelleni fog és gyorsan elmegy! -
dragon1993
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186765 üzenetére
Az SE2020-at nem szereted így inkább egy olcsóbb Android mint szenvedés a cégessel. (i15 Pro Max esetén lehet más lenne a véleményed)
Menj be egy boltba és nyomkod meg őket.
Nem ismerek embert akinél a Honor Magic 6 Pro és az SE2020 egyszerre felmerül mint lehetséges telefon, márcsak méretéből adódóan.A Custom romok jól hangzanak, de mindig lesz velük valami nyűg és a Samsung kb kiesik ezzel.
Öcsém A34-es telefonja is teljesen vállalható, csak mert olcsó nem feltétlen rossz, persze sok szempontból rosszabb lesz mint P30.
A Pixelről olvass el pár külföldi reddit véleményt is. A Pro nekem nem adta ár értékben a sima meg kicsi.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #186765 üzenetére
A Pixel hamarosan hivatalosan is forgalomba kerül Magyarországon. Esetleg nem lenne opció megvárni ezt és megnézni, milyen kondíciók mentén lesz megvehető? Talán még a Telekom is felveszi a kínálatába?
Ha ez nem oké, akkor én most az Amazon-féle beszerzést választanám, még ha drágább is a leginkább szimpatikus Pro gyártmány. Persze, nem ismert, hogy ez mennyire fér bele neked, a rászánt pénzt illetően.
Egy iPhone is megfelelő lehetne, csak halovány dunsztom sincs, mennyire tudnád megszokni.
Anno, amikor én váltottam, számomra nagyon könnyen és gyorsan ment az átállás, megszokás (itt is maradtam és jó is ez így nekem). De ez én vagyok, ki tudja, számodra milyen lenne a változást megélni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #186739 üzenetére
Telekom
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186677 üzenetére
A Samsungokban a SamFw Toollal meg lehet változtatni a régiókódot (pl. ukránra), és akkor lesz gyári hívásrögzítés.
-
cs.zs.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #186677 üzenetére
A legtöbb manapság kapható telefonon itt EU rom van, és ugye egy ideje a GDPR a legszentebb szó. (Csak tippelek, de) ezeken a telefonokon nem lesz ilyen beállítási lehetőség.
Nem viccelek, pl Ukrajnából hozass telefont, az talán nem EU-s lesz. -
matiasrex
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #186613 üzenetére
eMAG?
-
PpenoO
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #186601 üzenetére
Amazon.it most 236e áfakülönbözettel és szállítási ktsgel a pixel 8. Shipped and sold by Amazon, azaz teljeskörű 2 éves garanciával.
-
Vtwo
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #186604 üzenetére
Viszaküldött vagy kiállitott darab is van náluk.
Keresőbe jelőld ki hogy új. -
vence
aktív tag
válasz
Amazon EU site-okat kell nézni, esetleg eBay ...
de biztos vannak más lehetőségek is.
Használj valami EU-s árkeresőt!Nem tudom a Gomibo árulja-e?
Ők ide is ingyen szállítanak ... amúgy 30 országba, ha nem is a legjobb árakon, de nagyon megbízható bolt. -
dragon1993
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186604 üzenetére
Visszaküldött vagy sokáig garanciáztatott darabok amik helyet időközben újat adtak a tulajnak. Alza-n elég vegyes, hogy mikor milyen pixel model érhető el.
Jelenleg nem is árulják őket. -
Vtwo
senior tag
válasz
Alza.
-
vence
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #186528 üzenetére
Az alapgondolat szerintem is jogos és egyre nagyobb probléma,
főleg, hogy "jogos érdek" címén igyekeznek az engedélyezéstől függetlenül teríteni a sütijeiket százával, sőt vannak olyan oldalak, amelyek 1x00+ -ban utaznak.Mégis egy indiai, vagy más bizonytalan jogrendű országban bejegyzett cégnek, milyen JOGOS elvárása, vagy érdeke lehet velem szemben, amit az engedélyem nélkül is gyakorolhat ???
Már rég maximalizálni kellett volna a sütik számát és méretét ...
csakúgy, mint az ÁSZF-ek terjedelmét!
És aki nem tudja az adott ország nyelvén prezentálni, annak ott alapból semmi keresnivalója.Az Android ebből a szempontból - milyen véletlen - abszolút tragédia,
de a kvázi monopol helyzete, dominanciája miatt a MS is követi őket.
Ez az információs társadalom, de tényleg nagyon uncsi, hogy minden létező adatot gyűjtenek és használnak is.Nyilvánvaló, h pl. nem is egy helyen ezt a bejegyzést is szkennelik.
Mondjuk az már kicsit csúnyább, hogy a mobilok mikrofonja folyamatosan üzemel ...
Legalábbis sok ember volt már kénytelen ezt a következtetést levonni, mert azért a véletleneknek is lenne határa ...
És a kivehető akkukat sem véletlenül szüntették meg, amikor annyira fontos a környezetvédelem, csak úgy tűnik van, ami még sokkal fontosabb.Csak kérdés ...
a Lineage nem járhatóbb alternatíva?
Ez mostanában engem is foglalkoztat ... -
Orgi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186528 üzenetére
Több Blackberry telefonom is volt, imádtam mindet, z10, Passport, ez utóbbiból szerintem még ma is elcsíphetsz az aprón működő darabot, ha ilyesmire gondolsz...
-
Sungoo
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #186018 üzenetére
Akku idő, faceid, normális, még élhető kijelző méret.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #185993 üzenetére
Ezt a felbontást se a diffrakció nem engedi, se az optika nem lenne képes rá. Telefontól függetlenül.
Innentől kezdve csak marketinges paraméter. -
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #185097 üzenetére
4s ota minden modell megvolt, most i13, i13 pro, se 2020 ami van. Szoftver ugyanaz rajtuk.
-
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #185086 üzenetére
Parhuzamosan hasznalok Android es Apple cuccokat, ahogy Mac es Windows gepet is, es boven hasznalhato mindketto, egy pillanat alatt at allok a masikra. Elegge sok itt is a koltoi tulzas.
-
válasz
A billentyűzet problémáit már én is észrevettem a 11 Pro-n, sokkal jobb írni az androidoson. Kezdve annál az érthetetlen logikátlanságnál, hogy magánhangzóra hosszan nyomva nem a hosszú magánhangzót adja be alapból, hanem ugyanaz a rövid jön elő, mint röviden nyomva.
Tovább kell lépni a felugró lehetőségekben, tehát plusz egy felesleges mozdulat, ami lassít és nehezít. És számjegyek sincsenek alapból a kezdő billentyűzeten, koppintani kell hozzá, hogy előjöjjenek. Ez is lassít és nehezít.
-
vacs
veterán
válasz
"kártyával mindig tudok fizetni, androidon azért néha kiír valami hibaüzenetet"
Google Pay (wallet) hibátlanul működik évek óta nálam, naponta többször is használom!Azért írtam MAGYARORSZÁGOT, mert a külföldi oldalokon lehet hogy van amit keresel, de azt nem ismerem!
Olvass samsung és xiaomi teszteket, nézz videókat, ott látni fogod milyen felesleges appok vannak!
ADBappcontrol-al kb bármi törölhető! -
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #185050 üzenetére
Pl:
Duplakoppal a képernyőt zárjuk le.
- duplakopp képernyőkép: máshol hangerő le + bekapcsoló gomb
- kopp és S rajzolás gördülő képernyőkép: máshol képernyő mentésekor egy kattintással lehet bővített képet csinálniA Google Pixel nagyon fapados lesz ehhez képest, de sok esetben pont az a jó!
Magyarországon nem fogsz ilyen listát találni, mindig az adott telefon tesztjét olvasd el ott le van írva ezen funkciók többsége!
Xiaomi és Samsung telefonokon van rengeteg "felesleges" app.De a Pixeleken is van pl Gyors koppintás opció!
-
Ájvé
veterán
válasz
Ezek nem egyedi dolgok, sok készülék tudja. Azt hogy mit találnak ki és mit tesznek bele minden gyártó válogatja, ez úgy is egyéni pteferencia, UI-tól függ vagy OS-tól, mivel Huawei saját OS-t is fejleszt ezzel a teljes Android szisztémát dobja, többi készülék ügye mind Android alapú, kivéve természetesen az iOS, az egy másik világ.
Minél több ilyen általad is írt egyedi dolog van benne, annál inkább az van szabva az OS, ez még magában nem feltétlenül hátrány, de sok bloatware már bizony az, nem beszélve mondjuk a reklámokról lásd Xiaomi.
Magát az UI-t kell megismerni ezekhez, kinek mi tetszik.
Pixelbe lehet nincs ilyen, de mi hiányzik? Dupla kopo mondjuk alap, úgy tudom Androidba alapból van ilyen lehetőség, csak nem biztos hogy az adott készülék vagy UI támogatja ezt.
Osztott képernyőnek mondjuk nem látom sok értelmét, mert túl kicsi ehhez egy telefon képernyője, de mondjuk egykezes módnak van szerintem értelme. -
válasz
Ennyire réazletesen nem hinném, hogy bárki kigyűjtötte volna a dolgokat, pláne nem hinném, hogy karban is tartaná.
-
vacs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #184411 üzenetére
Az S24-ben lévő exynosról még semmilyen teszt nincs!
Európában csak exynos lesz, ez hivatalos infó!
De, az S23 hosszú idő után a legjobban sikerült S széria!
Nem laggolnak, nem melegszenek, üzemidő talán az eddigi legjobb samsungokon belül. A kamerák bőven a csúcs kategória tetején, mégha nem is no1. Tehát komplex csomagként az s23 szérián nem igazán lehet fogást találni.Norbert1998:
Én is írtam már, hogy B20 sáv nélküli telefont nem ajánlott venni! -
Ájvé
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #184390 üzenetére
De akkor kárognának a vegánok
Nyilván a cégnek sem lenne jó PR, ezzel a mai világban nem vetne túl jó fényt magára, úgyhogy marad a műbőr ami "vegánként" pozitívan tud kommunikálni.arminio:
Nekem is Defy volt régenjó teló volt, úszott egyszer nyaralás alkalmával néhány órát, az kicsit sok volt neki, de kiszárítás után egy darabig még működött
User05
Motorola Edge 40 (nem mind, azt hiszem egy színben van üveg hátlap) is műbőr hátlapos.kutyek
Tudtommal nincs, meg ha te kifizeted a teljes vételárat nem is lehet rajta SIM lock, hiszen megvetted (köteles a szolgáltató levenni a lockot, mivel kifizetted a teljes vételárat). -
juve600
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #183741 üzenetére
SAMSUNG A54
ONEPLUS NORD 3
POCO F5ezek is 150k körül vannak és ajánlott típusok
-
juve600
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #183739 üzenetére
nyugodtan veheted az NP1 -et , meg is fogsz lepődni hogy mennyire jó........
Sony V 10 szerintem felejtős, gyengébb az NP1-nél -
válasz
T0mBd1gg3R #178989 üzenetére
Jó az A54.
Kínai (Xiaomi, Redmi, Poco, Realme) volna, ami ár/érték arányban jobb, de az A54 is jó. -
Bagoly01
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #178199 üzenetére
Hogy mi normalizálódott?
-
xhege
veterán
válasz
Kedvezőbbek lettek az árak igen.
570 volt a 14 Pro nyitó ára, most 470 körül mozog hivatalos forgalmazónál.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
De ugye nem hiszed el, hogy Magyarországon tényleg ettől teszik függővé ( az #Avállalkozók) az árakat? Ez csak emelésre indok. Más terméknél tudnék mesélni ...
-
válasz
450- en nyitott, alzán emagon 360 médiában 380 az i14
-
kutga
félisten
válasz
Szerintem semmivel sem lettek olcsóbbak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #177486 üzenetére
Igen semmi értelme így. De akkor ezek szerint a Vodafone lock csak az iphone-okra lenne érvényes? Telekomos vagyok meg EPIC-es. Telekomnál is függetlenek a telefonok, az én iPhone 13-asom is az.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #177487 üzenetére
Szia!
Elvileg aki szereti, vagy szerette a Huawei EMUI rendszerét, ennek a mostani "új" HONOR márkának is hasonló a rendszere, sőt meg régen is szinte ugyan az volt, csak MagicUI név alatt futott.
Persze volt róla szó elvileg a Honor-t eladták és ez már másik cég aki most készíti a telefonjaikat, de hogy ez mennyire igaz és, hogy mi a valóság alapja, mennyire maradt meg a régi EMUI szerű rendszer azt én nem tudom biztosra.
Se rokonságban, se ismerős körben nem vett senki mostanában se Huawei, se Honor telefont, hogy le tudtam volna tesztelni, egyedül én nyúzom még a Mate 10 Pro-mat.
Idén én is cserélni szeretném majd, és nem igazán gondolkodok se Huawei-ben, se Honor-ban, attól függetlenül, hogy a Mate 10 Pro-t nagyon szeretem, és mindig meg voltam elégedve vele. -
Orgi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #177487 üzenetére
Nekem egy Honor 20-am volt, amit imádtam, a rendszer azon még tisztára EMUI volt, nem tudom az újabbakon ez mit változott... Ezzel is az volt a fő problémám, hogy ez még az egy céges időszakban készült és végül a supportja sovány lett, mert sem a Honor, sem a Huawrei nem erőltette (pontosabban jöttek hozzá frissítések, csak nem az EU telefonokra). Most Realmet használok, nézegettem a Honorokat mikor váltottam, de vhogy kicsit felül voltak árazva szerintem...
-
válasz
T0mBd1gg3R #176490 üzenetére
Az a52 meg a 72 az 2 éves teló
Ha 4 éves akkor az a50 vagy a70 lehetettA best buy az a52s ebben az árkategóriában
Van még esetleg a realme neo 3T -
kutga
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #164738 üzenetére
A 120Hz mindenképpen jobb lesz. Nem mondom hogy nem lehet élni nélküle de miután használtál egy olyan készüléket ami tudja, nem nagyon akarsz majd visszamenni.
-
Namelesske
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #164731 üzenetére
Jó lesz az...
-
xhege
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #164410 üzenetére
Apple, Pixel.
-
Namelesske
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #164338 üzenetére
Hát abból a listából amit küldtél, én biztosan vagy azt vagy az oppot választanám. Xiaomival volt tapasztalatom, annyira nem szar mint sokan mondák, a Samsung meg egyáltalán nem olyan jó mint ahogy beállítják itt a felső-középkategória sztárjának. OneUI jobb mint a MIUI de a telefon nem egy processzor, se nem egy operációs rendszer. Az egészet kell nézni, és az S20 FE amúgy nem csak hogy az 5G-t nem tudja már, hanem az akkuja se 4500 hanem 4370 mAh csak nem reklámozza senki... de a lényeg hogy a táblázatokba jól mutat.
Kamerában a Samsung elég jó, nehéz vele versenyezni, ugyanaz a flagship cucc van benne mint az S20-ban volt, de maga a képalkotás rettenetesen szar. A Xiaomi simán van olyan jó ideális körülménye között. [link] Az FE 115 pontot kapott a Mi 11 Lite 5G pedig 111 pontos. Szóval én simán venném már csak a GG6 bevonat miatt is.
-
Namelesske
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #164317 üzenetére
Jó ez a mi11lite 5G
-
xhege
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #164319 üzenetére
Lehet az ára is kilóg, de másban is kilóg felfelé.
-
válasz
T0mBd1gg3R #164319 üzenetére
175k a médiában
én ezek közül azt venném -
válasz
T0mBd1gg3R #164317 üzenetére
Az s20FE csak 6 gb rammos és csak 4g képes, a táblázatodban 8gb szerepel és 5g, az itthon nem kapható hivatalosan
-
palfitom
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #163980 üzenetére
Magántelefonként első generációs SE-t használtam több évig, s nemrég cseréltem az új SE-re, szóval azt ismerem, szeretem, és nálam is elsősorban a kompaktság a fő szempont. Ezekkel az Androidos cumókkal nincs semmi, de semmi ismeretem, ezért kérdeztem a hozzáértőktől.
-
kutga
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #163960 üzenetére
Én Samsungra mentem egyértelműen, a jó támogatás miatt, és egyébként is kedvelem a OneUI-t. A kínaiakkal nincs tapasztalatom. Xiaomira esküsznek sokan, nekem kaotikusnak tűnt az a rendszer.
-
kutga
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #163929 üzenetére
Igen.
-
kutga
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #163612 üzenetére
Az A52 korrekt kamerát kapott, valamivel jobb az A72, esetleg még az S20 FE is érdemes Samsung vonalon, az mindkettőnél jobb.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #160585 üzenetére
Mivel írtad, hogy még pár hónapig Németországban vagy, ha tudod, akkor várd meg a Pixel 5a-t 350-400 euró körül lesz és ha minden igaz akkor májusban jön. OnePlus 9-es széria március 8.-án kerül majd bemutatásra, de ott max az "E" modell lesz 4-500 euró, a 9/9 Pro 700-tól felfelé.
-
válasz
T0mBd1gg3R #156137 üzenetére
Láttam elsőre is, de jöttek olyan hírek hogy a régebbi Huawei eszközök támogatása is megszűnik. Az újabbakon már eleve nincs is.
-
válasz
T0mBd1gg3R #156134 üzenetére
Az jó telefon, más kérdés hogy Google támogatás meddig lesz hozzá. Bár vannak olyan emberek akik nem használják a Google dolgait.
-
válasz
T0mBd1gg3R #156116 üzenetére
Nemrég vettünk anyukámnak egy redmi note 9 pro-t. P9 lite volt előtte, abban viszont az akku elfáradt.
Szereti, üzemidő nagyon jó. Beszélgetés, közösségi média, kis fotózás, böngészés, teljesen átlagos felhasználásban van. Amit szokni kellett neki az, hogy a képernyő érzékenyebb és gyorsabban reagál az eszköz.
Nekem mi 9 van 2 simmel (céges saját), az egy napos üzemidő kényelmesen megvan, pedig ebben viszonylag kicsi az akku. Ha már lesz a kiszemelt telefonban 4000 mAh akkumulátor az már bőven jó a 2 kártyához. -
beller
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #130983 üzenetére
Hol láttad az A6+-t 57 eFt-ért?
-
nyisziati
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #130967 üzenetére
Öcsém meetingjei vasárnap 1 és 2 között szoktak lenni...
-
cirkus
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #130968 üzenetére
A két 2018-as modellt CPU adatai
A8 Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A73 & 6x1.6 GHz Cortex-A53)
A6+ Octa-core 1.8 GHz Cortex-A53nem tudom százalékban ezt hogy lehetne összehasonlítani
-
mirci18
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #130962 üzenetére
Azt egyébként lehet tudni miért akciózták?
Úgy tudom vitték rendesen. Eléggé nagyot zuhant az ára.
A samsungok jobban tartják a kezdő árukat ahogy látom. -
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #130877 üzenetére
Kamerában van a legnagyobb különbség a két telefon között.. a P20 Pro -ban (részben a +1 lencsének köszönhetően) azért több lehetőség van, éjszaka pl. egész biztosan jobb képeket lehet vele lőni..
-
válasz
T0mBd1gg3R #130806 üzenetére
Erre esetleg valaki? Azért szép kis információhalmazt tettem bele abba a táblázatba
De elsősorban kamerában legyen jobb mint a Z3 compakt, meg persze ram, proci. Még használt G5/S7 ami játszik. Ti mit vennétek?
-
thomson7575
tag
válasz
T0mBd1gg3R #130801 üzenetére
Nem fog jönni SE-ből új variáns. Az új iPhone-ok már ha lehet hinni a pletykáknak mind tepsik lesznek.
Lassításról meg csak annyit,hogy amolyan mende monda. Ha elhiszed jó, ha nem nem. Statisztikai adatok nem támasztották alá eddig, és az ios 12-es béta szerint a regi modellek is gyorsabbak lesznek egy kicsivel -
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #130801 üzenetére
"Hamarosan jön valószínűleg SE-ből újabb változat" Tényleg? Mert én pont azt olvasom mostanában, hogy nem lesz, pedig jó volna...
"Mi van most ezekkel az ájfónokkal? Mert volt valami per, hogy lassítják a telefont ezért kikapcsolhatóvá tették az akkukímélő üzemmódot? Vagy mi lett ebből?" iPhone-akkumulátorállapot (béta)
-Információt jelenít meg az iPhone maximális akkumulátorkapacitásáról és a csúcsteljesítmény leadásáról
-Jelzi, ha be van kapcsolva a váratlan leállások megakadályozásának céljából a maximális teljesítményt dinamikusan kezelő teljesítménykezelési funkció, és lehetőséget biztosít annak kikapcsolására
-Javaslatot tesz, ha szükséges az akkumulátor cseréje
Ezek jöttek az iOS 11.3 -mal, még március végén..
(#130807) Drughi 150 környékén már van Mate 10 Pro, ami minden feltételnek megfelel, igaz túl megy a kereten, de szerintem még így is érdemes rajta elgondolkodni
-
diegho
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #130771 üzenetére
Senki nem kapja meg és senkinek nem igazolták vissza.
-
válasz
T0mBd1gg3R #130767 üzenetére
Nekem is.
Ha Dave™ megkapja, akkor szomi leszek!
-
Dave™
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #130755 üzenetére
Nem voltam regisztrálva, 20:29-kor jött az első email (de már egy ideje kosárban volt ha ez számít), trans-o-flex és kp módot választottam. A második email mai, 8:36-kor.
-
Dimaj
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #130732 üzenetére
Dehogy kapják . Írnak egy e-mailt hogy ezen az áron nem küldik el, történt egy elírás ,aztán max kapsz 195k helyett egy 180k ajánlatot . Ami nyilván nem éri meg mert 142k egy Mate 10 pro mai beszerezhető legolcsóbb ára .
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #130619 üzenetére
50-ig bezárólag, az előző készülékéhez képest jobbat nem sokat találni, pláne nem 4 giga rammal és mondjuk hazai garival.
Új készülékben gondolkodtam.
Vagy figyelmetlen voltam. Múltkor leszóltak a Vernee M5-ért
Esetleg Redmi 5 Plus, bár picit kilóg az 50-ből. -
T. I.
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #130611 üzenetére
4.2. - jelly bean
4.4. - kitkat
5.0. - lollipop
tehát 2 főverzióval felugrottál. -
pete_21
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #130611 üzenetére
Szia!
Én a helyedben S8-at vennék. Nagyon jó képeket készít, hardverben szerintem elég, újabb, mint az S7, így tovább lesz támogatva, de nem olyan drága, mint az S9. Szerintem arany középút.
Samsung S8-nak szerintem jobb a támogatása, mint az LG G5-nek, de majd a többiek, akik jobban képben vannak, megmondják.Illetve szerintem az S8-nak jobb a kamerája, mint a P20-nak vagy Honor 10-nek.
T-mobile-nál szétnézhetsz, de nézd meg a független (gyártói garis) árakat is, mert nem mindig kedvezőek a szolgáltatós árak....
-
válasz
T0mBd1gg3R #130608 üzenetére
Nem tudok, de szerintem változik is időről időre, illetve gyártón belül, típus függvényében is.
Korábban voltak iránymutatások a gyártók számára, 18 és 24 hónap, de rendre kiderült, hogy nem olyan kerek a dolog.
Anélkül, hogy bármelyik gyártót szándékosan lehúznám, az Apple esetén (részben) kiderült azért, hogy miért kapnak frissítéseket a régebbi típusok is, valahogy eszközölniük kell a szándékos lassítást, amit a felhasználók érdekében tesznek, miszerint a gyengülő kapacitású akkumulátorral is viszonylag jó üzemidőt biztosítson a készülék.
A Samsungot én is jónak tartottam benne, viszont nem olyan régen meginogtam kicsit, mert semmilyen szinten, még a csúcstelefonjaikkal sem vesznek rész az előző hozzászólásomban említett Android Enterprise programban.
Ettől persze biztosíthatják kellően sokáig a frissítést bizonyos Samsung készülékeikre, csak garancia nincs rá, mivel nincsenek kötelezve. -
Dave™
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #130564 üzenetére
Meizu MX6-om van, és azzal megy a mutatvány, két dolog kombinációjával: kamera gesztus (C) a lezárt képernyőn, ez nyitja meg kapásból a kamerát, és az arcfelismerés (sötétben nem megy, nem infra), ami feloldja a telefont. Ezt igazából bármelyik Meizu tudja 7-es Flyme-től (innentől van arcfelismerés), persze a nagyon olcsók lassabban gondolom.
-
T. I.
senior tag
válasz
Erre a célra fényképezőgépet ajánlok.
Ha nem kell "tökéletes" kép, az a kérdés,hogy az 1mp lezárt vagy feloldott telefonnál számít. Ha feloldott, akkor pl. az Open Camera app-nak a widget-je pont erre való. Most próbálva, kb 1mp a képkészítés, fókusszal és mentéssel.
Ha lezárt képernyőnél számít az idő, akkor valamilyen dedikált gombos megoldás kéne. Az én alcatel idol 4S-emen van pl. egy Boom gomb, ami beállítható úgy, hogy 2x nyomásra kikapcsolt képernyő mellett is rögzíti a képet. Ez sem tart tovább 1mp-nél, ahogy próbálgattam. -
válasz
Nincs ilyen, de
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #127322 üzenetére
Valószínűleg csak elírta...
Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy aki feltette a kérdést, az az iPhone 5S-ről beszélt, így szerintem teljesen érhető, butaság volt belekötni.Szerk.: Plusz már más is írta, nem kell kétszer leírni.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #127311 üzenetére
Csak az 3/32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest