-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perempe
veterán
válasz
ollie #172028 üzenetére
Nekem nem kényelmes a batár Realme C11-et hordani, kézbe venni Samsung S3 után. Mindenki maga dönti el, hogy méretre jó-e, valószínűleg sokkal fontosabb szempont a sebességnél és a kameránál.
korcsev:
Ma már az én belépőm is gyorsabb egy A5-nél, bár felbontásban csak 720p. -
w333
félisten
Igen ezt pontosan tudom ... viszont sebességben + felhasználói élményben ugyan az mint a Nexus 4, sőt akku, kijelző, hang sokkal jobb a Moto G, egyedül amiben gyengébb az a kamera és hardcore játékok !
Sőt mondok ettől még durvábbat Moto G -n gyorsabban indulnak az alkalmazások, és pl. Facebook alkalmazás is sokkal gördülékenyebb, komolyan nem értem én sem hogy ez miért van így mindkét telefonon stock 4.4.4 van és mégis a Moto G a jobb a gyengébb hardverrel, ennyire gyengus lenne az S4 Pro támogatása vagy az aktuális driver ? én sem értem, de sajnos ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest