- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi. #143960 üzenetére
Mi 9T-t neztem en is, a kameraja nem tudom mennyire jó. A mostani Mi A1 kamerajaval nem vagyok megelegedve. Sajnos kisgyereket lekapni vele szinte lehetetlen, 10/8 kep homalyos lesz, illetve szinte csak tökéletes fenyviszonyok kozott csinál értékelhető kepeket. Elotte a Nexus5-om merfoldekkel jobb kepeket csinalt
-
volandy
senior tag
válasz
Norbi. #143643 üzenetére
Nekem jó lenne méretileg egy 7" tablet, de még a 8" is, csak működjön megfelelően! Jelenlegi ASUS 2GB ram van benne, de kínlódás a használata! Azért gondoltam egy nagy kijelzős telefonra ezekben már 4-6 Ram is van! 10" már nagy! Akkor inkább marad ez! Egyenlőre! Esetleg megrizikózom az alzát.
-
Zeth
csendes tag
válasz
Norbi. #143216 üzenetére
Hát nagyon nem az
Csak azért én a Xiaomit jóval olcsóbban eltudnám hozni az Eustocktól, majd 16ezerrel olcsóbb lenne. Tudom hogy árban nem lehet a Redmikkel versenyezni. De ha az én A8-amból indulok ki, a Samsung azért eléggé megbízható.
Amúgy köszönöm szépen a segítséget! :) -
törölt tag
válasz
Norbi. #143178 üzenetére
A 100E pont határ közelében mozog ahol még megéri inkább használtban gondolkodni.
Játék is számít akkor a Mi 9SE pont nem arra való időtállóságot is nézve prociban és akkuban is átlagos.
Használtan 80-85E körül MI 8 garival, újonnan 125-130E MI 9 ezt bele kell tolni nincs mese.
Az igazi a Mate 20 pro lenne annak meg is van az ára 160E -
Bdanyy
addikt
válasz
Norbi. #142949 üzenetére
Köszi, a p30 prot megnézem. A oneplus kamerája nem annyira tetszett az tesztek alapján amiket néztem (bár talán annál a legjobb videó közben a stabilizátor), de a gariztatastol tartok 🙂 Ha másik készüléket nem tud vezeték nélkül tölteni, az még nem dealbreaker, de szinte mindenhol van már qi töltőm, és elég kényelmes (meg gyakorlatilag amióta usbn lehet tölteni a telefonokat, csak az S7 portja nem ment tönkre nálam)
-
Richee11
senior tag
válasz
Norbi. #142855 üzenetére
Én folyamatosan frissítettem, és azt írta ott lent, sárga keretbe, hogy Kifutó termék, ha elfogy újabb nem várható". Gyorsan meg is rendeltem a kéket. Most megint volt mind a két színben, az előbb meg csak lilában. Nem tudom, hogy mi történt. Naivan azt gondolom, hogy a nagy kereslet miatt a Telekom összesítette, hogy van e az üzleteiben még elfekvőben, és azt tette elérhetővé.
Mert az furcsa lenne, ha egy nap 5-6an küldenék vissza.
-
-
Molti
csendes tag
válasz
Norbi. #142692 üzenetére
Alszok erre a 6T-re pár napot, mert az határozottan pozitív, hogy ki lehet még belőle fogni bontatlan példányokat. Közben még eszembe jutott a Pixel 2 XL, meg a 3a XL. Előbbi már lassan két éves, még kicsivel több mint egy év garantált szoftver frissítéssel, utóbbi viszont kicsit több lenne, mint a rászánt keret. A Pixelek amúgy a kamera miatt tetszenek, bár hallottam róluk, hogy szeretnek egy idő után belassulni, szemben a 6T-vel, ami meg kamerában gyengébb, viszont jól állja az idő múlását.
Fránya dilemma -
-
Khaal
őstag
válasz
Norbi. #141791 üzenetére
Nokiának volt a telefonjaim közül előszőr olyan kijelzője amit napfényben utcán is lehetett használni, nem tudom hogy az IPS panelek fejlődtek-e annyit hogy hozzák ezt a szintet.
S7 jónak tűnik, keretbe is belefér, Oneplus 5-öt csak 5-10 ezerrel drágábban találtam. Honor Play kamerában gyengébbnek látom a másikaknál, plusz nincs vezetéknélküli töltés.
-
nyisziati
veterán
válasz
Norbi. #139335 üzenetére
Iszonyatosan rámentek a pénzre, faragják a költségeket ezerrel. Csökken a népszerűségük, a teljesítmény már rég nem számít, a középkategória is hozza azt, amit pár éve még csak a csúcs tudott.
Próbálnak árat is emelni, meg költséget is csökkenteni, hogy a profitjuk megmaradjon, de ez hosszú távon a márkának nem lesz jó. Nagyon nem. -
-
válasz
Norbi. #139329 üzenetére
Annyira nem mindegy azért, mert nem véletlen az árkülönbözet a hivatalos hazai viszonteladók és a külföldről behoz(at)ott készülékek között. (Azt kivéve is, hogy utóbbi esetben megy esetlegesen a szürkézés/feketézés.)
Az Apple jellemzően kicserél(tet)i a készüléket (gyárilag felújított példányra) jótállás/szavatosság keretében, ha azzal probléma van és itt van a fő eltérés:
Ha hivatalos hazai viszonteladótól származik a készülék, akkor annál a hazai jogi szabályozás értelmében újraindul az 1 év jótállás.
Amennyiben nem hazai hivatalos viszonteladónál került megvásárlásra, úgy a gyártói 1 év korlátozott jótállás érvényes arra, ami alapján "garanciális" kicseréléskor nem indul újra az, hanem a meglévő, illetve korábbi készüléké fut tovább, vagy ha arra kevesebb, mint 3 hónap van, akkor adnak rá 3 hónapot.
Mindenki maga döntheti persze el, hogy hol, mennyiért és milyen feltételekkel vásárol. -
válasz
Norbi. #138708 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mikor volt, de a Mate 10 Pro topikban sokan panaszkodtak, hogy amikor akciós volt német vagy osztrák MM-ben a készülék és onnan akartak hoz(at)ni, amiatt megkérdezték a hazai Huawei ügyfélszolgálatot és a válasz az volt, hogy azokra nem tudják itthon érvényesíteni a gyártói jótállást, az csak a hazai hivatalos viszonteladóknál vásárolt készülékekre él már.
glaci: Szia, A FirstPhone adja most legolcsóbban akcióban 2 év gyártói jótállással a Note9-et, 239.900 Ft, ami nagyon jó ár, érdemes ráugrani, mert amúgy 260.000 Ft alatt nem jellemző, ha megfelelő jótállás kell.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Norbi. #138214 üzenetére
A Mi 9 SE nagyon pöpecül néz ki, köszi a tippet
Igazából az 5"-t csak iránymutatásként írtam, mert manapság a telefonok többsége már 18:9, 18,5:9, 19:9 képátlójú és a karcsúbb formát könnyebb kézben tartani. (Lásd: az S8-am 5,8 colos és a képaránya miatt sokkal kisebb mint a régi 5,5"-ösöm.)
Neked és A2lite-nak: a 2-3 évet tartom én is reálisnak, méghozzá az akksi miatt. Köszi a véleményt!
-
Bestspiler7
tag
válasz
Norbi. #138180 üzenetére
Hát szerintem is OP7 lesz, am jelenleg nekem is MIUI-m van, nem olyan vésszes és mivel a MIX 3 a többi feltételbe is jó volt, azért irtam opciónak. (Még a pixel-ben biztam, de hát láttam pár leak-et és ott marad a notch vagy lyuk
)
Am ha a one plus oldaláról rendelek majd, akkor arra kell majd vámot vagy adót fizetnem még?(https://www.oneplus.com/hu/oneplus-6t)
-
w333
félisten
válasz
Norbi. #137640 üzenetére
Akkuban sokat javult a Mi 8 az elmúlt 1-2 hónapban ... saját statisztikám
Nekem nem volt Poco de én is a Mi 8 -t ajánlom a Poco is egy jó telefon, de kijelzőben és anyag használtban azért nagy különbség van a Mi 8 javára !
-
F-ECT$
titán
válasz
Norbi. #137454 üzenetére
Mindig ez a szöveg, hogy az xy chip keveset eszik, de ha proci igényes alkalmazásokat tolsz (játék, waze, skype), akkor oda kell a kakaó, különben elfogynak. Az LG G2-m is már 3000 mAh-s volt, eleinte elég is volt ez, de olyan 2 év elteltével már napi 2x kellett töltenem. Ugyanez van az S7-nél is: eleinte bírta akár 5-6 órát is végig waze-val, de ahogy öregszik az aksi, illetve nő az alkalmazások erőforrás igénye, úgy megy ez le 3-4 óra körülre, és ezt szeretném elkerülni.
Az OP7-nél én is láttam a kiugró kamerát, jó lenne ha nem ez lenne, de ha minden másban jó lesz, akkor lehet, hogy az lesz a befutó, mert valószínűleg 600 euró alatt fog indulni.
Huawei-ből valószínűleg csak a nem Pro vonal fér bele árban, meglátjuk, hogy mekkora kompromisszumot kellene kötni velük.
Nagyon sajnálom az S10e-t, mert az tök jó lenne nyár körül, viszont a 3100 mAh kevés, írják is a tesztekben, hogy max 5 óra SOT, de inkább kevesebb.
Még a Poco F2-t várom nagyon, ha folytatja az F1-gyel indított vonalat, akkor erős esélyesként indul nálam. (Bár a kijelző várhatóan ott is picit gyengébb lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest