- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz
sfdrakex #143503 üzenetére
Noukoum, rendben, maradok a xiaominál, Alcatel nem volt szimpatikus, max. akkor ha rávágjátok, hogy iszonyú jó telefon.
Sfdrakex, ezzel én is tisztában vagyok. Ezért nem is kell neki drágábban telefon, mert csak telefonál vele, néha viberezik és max. szókeresőzik. Még netezni sem nagyon szokott rajta szerintem. Ezekhez meg nem kell 200ezerért telefon. Viszont nyilván 30-ért a legjobb választást akarom neki. Ha ő kimegy megvenni, a leggagyibb ótvar szart is rásózzák sajnos.
Hiszek nektek, hogy a Xiaomi lesz a nyerő
(Jah, közben most esett le, hogy ezért van pár negatív vélemény róla, amit írtál. Na ez mondjuk könnyen lehetséges) -
fordjee
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143494 üzenetére
Azt várom, amire használva lenne. Ennyi pénzért csak szart lehet venni, ami 2 naponta bosszúságot okoz?
Az ilyen hozzászólásoktól meg kb. okádnom kell, nem mondtam, hogy az alcatelt venném, ha az is szar, akkor hanyagolom. Nekem tök mindegy melyik, csak normálisan és megbízhatóan lehessen használni, ne szopjunk vele.
Pl. ha lefagy, mehetek át, mert nem tud vele mit kezdeni, nekem kell intézni és ha épp nincs rá időm, hallgathatom a siránkozást meg hogy erre sem vagyok képes -
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak kellene egy új telefon.
- Árkategória: kb. 30ezer
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg?
Független lenne a jó, valamelyik nagy áruházban, vagy gsm boltban. De a gyári garo miatt inkább nagy áruházban- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra tervezi.- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Telefonálás, Viber, Messenger talán, tehát alap dolgokra. Játékból kb. szókereső, ilyesmi.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android kellene- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mindegy, 5-östől felfelé.Mi lenne jó vajon, ami megbízható ebben az árkategóriában? Sajnos a mozgásban eléggé korlátozott , jó lenne egy olyan készülék, amivel nem kell állandóan szervizbe rohangálnom.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kompakt vízhűtés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest