- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Fehdavee #142816 üzenetére
Hát igen, de úgy tűnik még sincs akkora igény rá, ahogy írtam a tabletek kereslete esett, mert minek ha már telefon se sokkal kisebb és több mindenre is használható. Sony gyárt még kisebb méretű csúcstelefonokat, de nem lehet nagy siker ha folyamatosan esnek az eladások, lehetne mondani hogy az árazás is hozzájárul de Samsung se olcsó és érdekes ők se nagyon gyártanak kisebb készülékeket. S szériba azért most kijött az S10e az elég kicsi, régebbi 5"-os telefonok is ilyen méretben voltak kb.
U11 nem rossz, hardverrel még darabig biztos el lesz elég erős. Én nem nagyon szeretem az ilyen újracsomagolt termékeket, ki tudja ki meddig és hogyan használta (lehet nincs fizikai sérülés, de ázhatott is mondjuk), de lehet túl szkeptikus vagyok. Persze remélem a legjobbakat és ne legyen gondja vele. -
-
tozo86
tag
válasz
Fehdavee #142790 üzenetére
A tesztfotokat nézve az U11 sokkal jobb képeket csinál mint az LG (főleg gyenge fényviszonyok mellett) + hardverben is jóval erősebb.
En pár hete vettem a HTC-t. Mindennel elégedett vagyok kivéve az üzemidő, abban lehetne erősebb. De ez kb az összes eddigi telefonomról elmondható. :) -
tozo86
tag
válasz
Fehdavee #142760 üzenetére
Szia. Turbadonal az Outlet menupont alatt 60-70k kozott vasarolhato ujracsomagolt HTC U11 eleg jo kameraval, snapdragon 835el, 16:9es keparannyal, 2ev garanciaval.
Szerintem ebben az arkategoriaban bestbuy, ha a kamera a legfontosabb.
Ha nem tetszik, meg 14napon belul visszakuldheted. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Witcher topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest