- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
-
Cyborg
őstag
válasz
hugi0 #189425 üzenetére
Igen, ez macerás, labortáp sincs mindenkinek otthon, plusz oda kell vinni a cuccot a táphoz, a töltőhöz, onnan vissza a helyére, stb. ...szóval macera🙂
...ha sose engeded frissíteni a telefont, akkor Neked teljesen irreleváns szoftveres támogatás hosszáról beszélni, cserelsz egy akksit a note5 próbán, oszt jóvanazúgy, amíg össze nem törik 🙂. Nem is értem, miért kértél tanácsot itt🤣
-
cs.zs.
veterán
válasz
hugi0 #189389 üzenetére
Nekem van egy pár hónapos A25 telefonom, 8/256GB, 103.400.- Ft volt emagon, most épp 2000 Ft-tal drágább, de úgy látom 92-95000 Ft-tól már normálisabb boltokban elérhető.
Hibrid dual-sim, azaz vagy 2 db nano-simet fogad be, vagy pedig 1 sim + 1 db microSD.
Ha esetleg kevés a tárhely, bővíthető. [kép] [kép]Nem kell a 120 Hz? Leveszed 60-ra, na bumm. Méghosszabb lesz az üzemidő.
Frissítsd azt a nyavalyás windowst !!
-
cs.zs.
veterán
válasz
hugi0 #189355 üzenetére
Szia,
az előzőekben elhangzott Moto G54 Powert én csak azért nem javaslom, mert egy egyszerű 450-500 nites IPS kijelzője van, ami napsütésben igencsak halovány élményt nyújt még új korában is. Később meg árnyékban is alig fog látszani.
2024 van, az Amoled kijelzők korát éljük, amik 800-1000 nit fényerőnél kezdődnek, 1400-1500-2000 nitesek a jobbak.
8/256 GB memóriával, 4+1 év supporttal (Android 14-ről indulva) 100.000 Ft körül megvehető pl egy Samsung A25, aminek 1000 nit fényerejű 120Hz Amoled kijelzője van, és ez már akkor is látható, ha konkrétan telibe rásüt a Nap.
Mindezt persze nem csak a Samsung tudja ezen az áron produkálni, számtalan Motorola, vagy Xiaomi modell is tudja, a lényeg hogy ne olyan kis fényerejű IPS-t vegyél!
-
Cyborg
őstag
válasz
hugi0 #189357 üzenetére
Nem vagyok se vallásos, se hipochonder, nincs üldözési mániám se, de nálam a szoftveres támogatás fontosság tekintetében fellépett a kamera, és üzemidő mellé.
Ilyen okból felbuzdulva én egy Pixel 8at vettem, 8 év támogatással. Nekem könnyű volt a döntés, hiszen előtte Pixel 4a-t használtam 4 évig maximális elégedettséggel.
... azért ajánlottam a Pocot Neked, mert az félig redmi, a hyper is a miuibol lett fejlesztve, nem fogsz benne eltévedni, nem tudom, pontosan mi hiányzik belőle, de ezt-azt kivettek , mert tisztább, és GB-okkal kevesebb helyet foglal, mint a miui.
... amúgy meg vedd meg, amelyik jobban tetszik.
...A redmi notebol kijött a 14 is amúgy 🙂Sok sikert a döntéshez
-
ata007
tag
válasz
hugi0 #189355 üzenetére
Azert nehez szamodra keszuleket ajanlani, mert amit szeretnel, joforman az osszes keszulek tudja, kiveve a hosszu hasznalat. Azt nem tudjuk garantalni ennyi penzert.
A frissitesek pedig igenis fontosak, ha elfogadod, ha nem. Nem feltetlen a te penzedre hajtanak, vagy a te adataidra kivancsiak, hanem barkiere. Az is lehet, valakinek az osszes tulelesre szukseges vagyonat rajtad keresztul lopjak el, a tudtod nelkul (zombi halozatok).
Hogy konkret telefonokat is ajanljak: Moto, Xiaomi, minimum 8 GB ram, minel ujabb, anal jobb.
Moto G54 power edition, 12/256
Xiaomi Redmi 13, 8/256
-
cs.zs.
veterán
válasz
hugi0 #189341 üzenetére
Szia,
nem kell hozzá politika, vallás, reklám,
hogy a hackerek dolgozzanak. Ha egy eszközzel neten lógsz, minél öregebb, annál inkább ki vagy szolgáltatva a bejutni akaróknak. (ezért kell a frissítés, avagy a lyukak foltozása)
A 3 éves Xiaomi telefonomon sincs 1 db reklám sem (Telenortól/Yetteltől van), meg a vadi új Samsungomon sincs 1 db reklám sem, de ettől még nem bankolok azon, ami már nem frissül. Érdekesen adod elő, hogy "csak a Win7!" de ez 2024-ben nem állja meg a helyét.No facebook, kamera sem számít, meg méret sem, szoftveres támogatás sem, 4 watt töltés is elég,
mihez kell neked okostelefon?
(nem költői kérdés, vélhetően sokakat érdekel) -
hugi0
őstag
válasz
hugi0 #189338 üzenetére
Koszonom eszreveteleteid !
1. Nem erdekel a szoftveres tamogatas.
(Garancia sem.)
Nincs ra szuksegem. Ahogy winsuxban ugy androidon is tiltva (amit lehet) minden.
(Mai napig win7-et hasznalnek ha {fel éve} nem lettem volna belekenyszeritve az upgrade-ba.)2. Kerulom nagy ivben :
politikat, vallast, reklamokat !
Mindharom szeretne elhitetni velem valamit.
Kosz nem kérek belole ! - tudom mit akarok.A note5 hoz kepest menyivel tobb-masabb a reklam-felulet ?
- bar amenyit en nyomkodom . . . abbol sok reklambeveteluk nem lesz.
Szoval ez is masodlagos kerdes.Processor - memoria - adattarolasi menyiseg.
A nyers ero es a tarhely a lenyeg.
Mivel tudsz meggyozni, hogy a
12 pro+ 8/256
13 pro 8/256 (alacsonyabb orajelek)
parharcaban az utobbi a nyero ?Videokat (youtube - tiktok) nem nezek, facebok alkalmazast azonal torlom és még sok mást is.
Felbontas, frissitesi frekvencia sem meghatarozo.
Ellenben a fenyerovel.
Meret, kulso megjelenes, kamera pixelhaboru, toltesi teljesitmeny nem szamit, ugyis az 1 amperos (4.2W) nokia toltot hasznalom.Cyborg !
Poco X6 Pro - a nyers ero kerdesben elorebb jar a mar ket emlitett modelnel.
MIUI14 es a HYPER OS kozott mi az erdembeni kulonbseg ?Olyan telefont ami csak ujlenyomattal oldhato fel - ha ez a feature nem kikapcsolhato nem akarok.
- senki nem fogja ellopni, senki nem fogja piszkalni, egyeduli felhasznalo vagyok.
Egyszer megnyomom a gombot es fel van oldva.
- erre van szuksegem.Ui:
Az uj telefon keresgetese kozben felmerult bennem, hogy az ami van még 2 evig biztos elmegy - most jol elbizonytalanitottam magam.
Félbetort a kijelzo (uvege) azt jol megijedtem - "Jaj mi lesz velem telefon nelkul ! ?"
- alig latszik es a "rémulet" fustje nagyobb volt mint a langja. -
szs85
aktív tag
válasz
hugi0 #189338 üzenetére
Ha ilyen hosszútávra veszel, én a gyártói szoftveres támogatást is nézném.
A Samsung A34 hardveresen (soc Mediatek 1080) megegyezik a Note 12 pro plus-szal, android 13 nyitott és 4 főverzió-frissítést ígér a gyártó, és be is szokták tartani. Ez a modell már feltűnik a hardveraprón is.Xiaomi vonalon én a Redmi Note 13 Pro 5g-t kereném, nagyon ütőképes hardvere van (erősebb mint a fenti Samu), és itt már értelmezhető frissítést ígér a gyártó, android 13-on nyitott és 3 főverzió update van hivatalosan bejelentve. Hátránya a felületen megjelenhető reklámok. Mindenképp garis készülékeket néznék a hardveraprón. Pl itt van egy, megérdeklődném, hogy hova szól a gari:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest