- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dhampir #52532 üzenetére
A tesztképet összehasonlítva az általam, a Hongmival készítettekkel. Igen, a Hongmié jobb.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #51573 üzenetére
Ha nagyon sok a fény, akkor jó, bár akkor melyik telefon nem...
A második képen észlelt zajmennyiséget viszont neonos szobában is produkálta. Na az a bajom. De N95-öm sokkal szebb képet csinál éjjel.Lehet hogy ár/érték arányban jó. De én sose veszek új alsó és középkategóriás telefont pont ezért. Nem elég prémium.
Ettől függetlenül még a "filmünket" is ezzel forgattuk, mert nem volt jobb. Annyira nem vészes. Maradjunk annyiban hogy nekem nem fog tetszeni hiába győzködtök. Másnak meg jók a képek hogy eldöntsék.
Egyébként fotóztunk vele vakuval. 4mp záridő, állvány, meg K800 vaku. Meg volt állványra is szerelve. Ment a kínlódás
-
vapega
tag
válasz
Dhampir #51512 üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar egyébként.
Egy Samsungos garancia ügyintézés se piskóta(ígyis-úgyis elveszik mert ráfogják, hogy "nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodás") tehát vegye mindenki azt ami szimpi és a pénztárcájának megfelelő. Meg sem kell kérdezni egy ilyen fórumban........
Mindenki vegyen SONY Z1 (+turbó), LG G 2-3, Samsung S akármennyi, ezekben tuti nem fog csalódni -
Morris
veterán
válasz
Dhampir #51440 üzenetére
Azért adják ennyiért mert van, aki ennek ellenére is megveszi!
Tehát valójában a vásárlók a hibásak.
Iphone-nál ugyanez van.Szánalmas egyébként a T árpolitikája! Sőt, a szolgáltatásuk minősége is! (de mivel a céges flottánk ott van, kénytelen vagyok őket választani én is)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #50219 üzenetére
1, nekem jobban tetszika a Lenovo, mint gyarto, megbozhatobbnak tartom
2, maga a keszulek is jobban tetszik
3, ugy ertelmeztem, a nagyobb, jobb...
4, LTE a Vibe Z, ha jol latom a specifikaciot
Hat ezert. -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #50065 üzenetére
Akadt egy érdekesség a beszámoló szerint:
Nézzük akkor a kamerát... Kiválasztható felbontás max 5MP
-
törölt tag
válasz
Dhampir #49914 üzenetére
Persze, nem csak Pandawill-en lehet kapni, ez csak egy példa volt. Érdemes kicsit jobban utánanézni + számolni a vámmal is, stb... Topicjában biztos segítenek. Én nem merültem el annyira ebben a kérdésben, mert nálam nem játszik ez a telefon. De ha ennyit akarnék szánni rá, ez simán számításba jönne.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #49891 üzenetére
A hátlapi kamera sem rossz + van NFC is (már akinek ez számít) és minden, mi szem-szájnak ingere
Ennyiért pénzért engem az MTK és a közepes üzemidő sem zavarna. Nem véletlenül választotta tavaly az év telefonjának az egyik kínai szaklap. Természetesen van rá garancia, csak fel kell készülni a hosszabb ideig tartó ügyintézésre, ha úgy adódik. Ja, az iNew pedig nem egy dzsunkagyár...
-
Ádám16
addikt
válasz
Dhampir #47967 üzenetére
Lumia 710 eddig a legszimpatikusabb, de ott van az Ace, és a Tipo is, de ha tudtok ajánlani jobbat, ...
A L710 tökéletes lenne, de az is inkább 20, vagy afelett mozog. Most fél évre lenne szükségem egy olyan telefonra, amin tudok beszélgetni, és fb chatelni-whatsappozni.(#47977) cellpeti:S2 nekem nagyon bevált, szerintem inkább, mint az L9. Épp S2-ről downgradelnék btw.
-
Krisz79
őstag
válasz
Dhampir #47373 üzenetére
Dyrtyho:
Elötte Iphone 4s majd S3 Lte majd Iphone5 volt,van.
Az a helyzet állt elő,hogy 1ik barátom emlitette,hogy lenne 1db Idol S készülék. (új.)
Én ezt Páromnak megvettem,majd mikor kiderült,hogy nem cserélné le az S3 mini-ét, megmaradt Nekem.
Sokat gondolkodtam mi legyen vele,mikor hangszóró hibás lett az i5.
Használnom kellett valamit ezért 1hete elkezdtem használni.
Közbe jelentkezett rá 1 komoly vásárló jelölt és igértem Neki,hogy odaadom, csak kapjam vissza az i5-t szervizből.
Most ott tart a dolog,hogy van 1db 0perces gyári független i5-m. (teveztem ,hogy eladom.)
Meg 1 jó nagy tanácstalanság,mert mondhatni megkedveltem az Idol S-t. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dhampir #45392 üzenetére
Sose értettem, az életem így is nyitott könyv, azt szereznek meg rólam, amit akarnak. Most pont nem engem szúrnak ki szerintem. Ott volt az NSA botrány is pl. Ha van e-mail fiókod, vagy akármi más, már nyitott könyv vagy. Ja meg amúgy is. Szám vagy egy nagy rendszerben.
-
Xaels
félisten
válasz
Dhampir #37494 üzenetére
WP nem játszik. Nálunk eljátszotta a Microsoft és a Nokia a lehetőségét a Lumia800-al és nem érdekel, hogy a 8-as verzióban sok minden javítva lett-e(bár nem hallani sok jót a L1020-ról sem). A kínaiak megint csak nem érdekelnek én nem vagyok mazo és a normálisabb gyártók ott sem olcsók.
Használtba néztem volna Xperia L-t, S2-t, Razr i-t meg hasonlóakat, de egyszerűen megálltak a még normális állapotban lévők 50-60k között. És nem csak a függetlenek de a szolgáltatósok is.
-
d.sophie
csendes tag
válasz
Dhampir #37489 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A 620-ban a formája tetszik, illetve hogy van vaku és az első kamera.. Az 520 viszont könnyebben elérhető (és talán még újonnan 35 körül meg tudnám szerezni... és nem sufniboltból... 620 meg már csak ott van, vagy csak használtan)
Igazából kezembe kell vennem, mert nagyon félek a WP-től, hogy nem fog tetszeni... Az androidot és azt hogy gondolok egyet és ezeregy program közül válogathatok, azt biztos, hogy hiányolnám.
(persze a WP és az android összehasonlítgatására van más topic gondolom, szóval nem is megyek bele) -
albiosz
őstag
válasz
Dhampir #35235 üzenetére
Így van, 620-ban a speciális hátlapba épített jack csati miatt nem elérhető az fm rádió. Előnye viszont, hogy Drive+ navit kapott, amely nem csak Magyarországon használható, hanem bárhol a világon. Ja meg az alsó 3 érintőgombnál világítás sincs csak 620-tól felfelé.
(#35236) jooker82: egyik említett lumiában sincs amoled kijelző. Hátteret milliószor megtárgyaltuk itt is. Láttál már csempés felületet? Zárképernyőre pedig bármilyen képet ki lehet rakni. Fényképeket pedig nagy méretben kiteheted csempének.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #33723 üzenetére
A német Cyberportnál € 299,00
-
batai15
félisten
válasz
Dhampir #33443 üzenetére
Nekem volt konkrét haveri tapasztalatom.
Havernak önköltségen kellett felküldeni a htc one x+ telót.
majdnem 1 hónapig oda volt, és azt ígérték neki hogy hivatalos szervízbe küldik. Persze hogy nem valami sufni gsm végezte a "javítást"
nem csináltak vele semmit, asszem 5-10 ezer volt ez neki posta.-
2. alkalommal ugyan ez, nagy nehezen ki lett cserélve az akku. tehát 10-20 ezer volt neki ez a mulatság .nem beszélve arról hogy legtöbb gsm ázsia régiós cuccot árul.
Mondjuk egy lg esetében nem gond, mert fel flashelhető magyar fw.
De nekem is htc one x volt, gari ugrás nélkül ott nem.
Mivel ázsia volt a frissítésekkel jól el volt maradva. -
-
buek1967
tag
válasz
Dhampir #32972 üzenetére
Próbálgattam, de nem megy. A kódok t-s hibát generálnak. Szervízmenübe kell szvsz bemenni, a linkelt képen is az van. Oda mondjuk bejutok, de sehol fm. Hogy ne legyek off: price-guard az ebay.de-n szuper. Tőlük vettem először egy Acert CM-t, de nem bírt nálam végig egy munkanapot. Egy hétig próbálgattam és visszaküldtem. Mivel simán visszaadták a pénzt és az ideküldés díját, tőlük vettem az Ativ S-t. Azóta nem vonz az Android nyitottsága. Null fagyás és most így estefelé még mindig bírja szuflával, full terhelés mellett. Inkább lemondok pár appról, ami tényleg nincs wpre, cserében van egy atomstabil minőségi okostelefonom ócóér.
-
cyberkind
félisten
válasz
Dhampir #32673 üzenetére
Ez esetben csakis Ion, mert a Nokia Symbian rendszeréből már kegyetlen módon elegem van az tuti !
Meg őszintén megmondva ezek a szoftver frissítések nem is tudom mit csinálnak, mármint ezek a 4.xxxx szoftverek, mert ha jól értelmezem csak 5-nél lesz valami nagyobb igaz ? -
peter9228
aktív tag
-
DS39
nagyúr
válasz
Dhampir #31462 üzenetére
rá. pl 30k alatt Y200 vagy G. Mini 2 helyett a Blade 3 jobb vétel (igaz az Telenoros), Lumia 520 a T-nél 40 alatt van, és függetlenül a mediamarkt, edigital 45k-ért tolja, ami jobb vétel, mint mondjuk a Telenornál 42k-ért. (WP frissítések miatt)
amúgy jó ötlet egy ilyen lista
-
maggi1886076
addikt
válasz
Dhampir #31332 üzenetére
több kárt csinál, mint hasznot.majd, ha egész nap fut a háttérben és nem tudod, hogy mitől merül le délre a telefonod akkor majd talán rájössz, hogy nincs rá szükség. a playben telepítéskor el kell olvasni, hogy mikhez fér hozzá az adott app.ott le van írva minden.nem durr bele telepítünk mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest