Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Oh, ne izguljatok, nem állt szándékomban a fekete kereskedelmet fellendítenem, ezért is kérdeztem alternatív megoldások után, csak azt szerettem volna tisztázni, hogy attól, hogy nem hiszik el amit mondok, még valós. A bűncselekmény tárgyát akkor képzi a telefon, ha lopott, de ha az előfizetési díjat nem fizeti az illető, akkor simán ráterhelik a hivatalos első tulajra a számlát, és egy behajtó céggel elintézik a dolgot. Tehát nem lopott készülékről beszéltem. (persze lehet, hogy vissza kellene szolgáltatni a készüléket is, ha nem fizeti a havidíjat az illető, de ha jobban belegondolunk, csak az nem fizet, akit nem zavarja, hogy szankciókkal jár a cselekedete. (külföldre utazik, vagy nincs magántulajdon a nevén)
Ahogy mondtam már, nekem nem fontos a hálózatra felcsatlakozás (elsősorban nem ezért vennék "telefont"), de érdekel a ti véleményetek is (mint telefonos guruk, amiért hálás vagyok mindenkinek), de sajnos alternatív megoldást azóta sem kaptam. (természetesen csak privátban, mert ez nem az a fórum, ahol ilyen dolgot kellene megvitatni)
Remélem nem okoztam nagy traumát senkinek, hogy ilyen kérdést, kérdéskört tettem fel.
-
Sokimm
senior tag
válasz pit stop #34098 üzenetére
Én a pénztárcám mellett vagyok. A külföldi telefonálás az megtörtént eset, nem tudok mást mondani. Valószínű, hogy hivatalos szerv nem ellenőrizte az előfizetéssel járó fizetési kötelességet, amit elfelejtett az eredeti tulaj, így a második tulajdonos (aki mit sem tudott erről, csak amikor már le volt tiltva a készülék) "pórul járt".
Ettől függetlenül várok ötleteket, akár privátban, hogy miként tudom megoldani, hogy legyen a zsebemben egy jó kütyü, amivel wifi-n tudok netezni, filmezni, gps-ezni... -
Sokimm
senior tag
Köszönöm a választ.
Ha mutatsz nekem 20 környékén xperia p színvonalú (teljesítmény, kijelző, kontraszt, márka) kütyüt, akkor nem gondolkozok hálózatról letiltott dolgok vásárlásán. Jah és attól, hogy az egyik szolgáltató letilt, még ha kifüggetlenítem (már ha lehet), akkor a többi hálózatra felmegy (ezt hallottam, nem tudom biztosra), de külföldi hálózatokra teljes mértékben probléma mentesen fel tudok menni. (ezt már mint tény, úgy mondták).Szóval várom a lehetőségeket...
[ Szerkesztve ]
-
Sokimm
senior tag
Lenne megint egy kérdésem.
Ha használtan veszek telefont, és idő közben nem fizeti az igazi tulaj a számlát, tehát letiltja a szolgáltató, akkor mi történik? Sony xperiánál azt hallottam, hogy fel megy a hálózatra, de nem bonyolít forgalmat, tehát a készülék használható továbbra is minden másra. Egyszer egy iphone-t fogtam a kezembe, ami a biztonsági híváson túl nem engedett, mert le volt tiltva. Windows-os telók viselkedését nem láttam.
Melyik hogyan viselkedik? (Nekem nem lenne gond, ha nincs benne sim- kártya, ezért kockázatot vállalok, és veszek egy használtat, ha le is tiltják, menjen tovább a wifi, appok, stb. ) -
Sokimm
senior tag
Help me!
Nem tudok választani, mert van egy problémám:
xperia L, és P kijelzőjének különbségéről nem találok igazán mérvadó oldalt, fényképet, videót, ezért örülnék, ha megdobnátok párral, vagy "saját" vélemény is érdekelne. A kontraszt, a fekete fekete legyen, és a nappali fényviszonyok közt melyik hogy szerepel? -
Sokimm
senior tag
sony xperia L, P? (használtan már van ennyiért, csak vadászni kell rájuk)
De nem szerettem volna "szájbarágós lenni", mert lehet az alcatelnek van jobb, csak nem tudok róla.Persze az ár mehet fel egy picit, de azért 3-assal kezdődjön az az 5 jegyű szám. (39.990.-)
[ Szerkesztve ]
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
A laptopomat szeretném leváltani, alap szintű netezési, dokumentum olvasási, és filmnézési feladatairól, 30.000 forint értékben. Milyen telefont ajánlotok? (ez a kérdés bármilyen telefonra vonatkozik)
Amennyiben van lehetőség, örülnék nfc-nek, nagy dpi-nek, és friss android os-nek a készüléken.
Ha még tovább mehetek, akkor örülnék, ha nem lenne zöld (mint a samsung-nak) a kijelző, hanem a fehér fehér (pl sony), és a hardveres háttér legyen "izmos". (sok ram).
Ha még tovább mehetek (bár úgy érzem, ez az összeg nem enged ennyire "követelőzni"), akkor valami jó kamera is lehetne benne, de ez már tényleg csak "hab a tortán". (az üzemidőt már nem is mertem megemlíteni)Vélemények, kritikák, oltások, ötletek, tanácsok?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest