-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lezuvius
őstag
válasz
98bja #103833 üzenetére
Xiaomi Mi4C jelenleg elegge best buy ennyiert.
-
cs.zs.
veterán
ESZEDBE NE JUSSON BANKKÁRTYA MINDKÉT OLDALÁT ELKÜLDENI!
LENYÚLÁS LENYÚLÁS LENYÚLÁS!
Ha megtetted, azonnal jelentsd be a bankodnál hogy elhagytad, tiltasd,és kérj új kártyát!Pay-U rendszeren nem kell pin-kód a vásárláshoz, számlák kifizetéséhez, csak a kártya adatok.
Nem töltöttél még telefont netes felületen ?
Nem fizettél még számlát netes felületen ?Ne légy naív, a teljes rajta lévő összeg (elérhető hitelkeret) oda lesz !
-
dorika87
őstag
Nem az a legfőbb szempont, csak ha már telefont veszek, akkor egy telefonhoz képest ne készítsen rossz képeket. Nem használnám olyan sokszor fotózásra, hogy új telefon vásárlása mellett pluszban még fényképezőgépre is költenék. Nem kell nekem hiper-super, csak hobbi fotós vagyok. Lényegében a két készülék fényképezőgépéről szerettem volna véleményt, mert a teljesítményükkel tisztában vagyok.
-
Morris
veterán
Nekem volt olyanom. Nagyon szerettem!
Elég hangos a hangerő is, gyárilag frissül OTA 4.2.2-re.
Mivel szolgáltatónál nem volt kapható, így a szoftver sem fog akadni, még csak microlagg sem lesz rajta megfigyelhető! Én saját tapasztalatom alapján ajánlom!
A kijelző gyönyörű, az akku lehetne erősebb, de vállalható.
Ha nem lenne az S4 minim, akkor még mindig ez a telefonom lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest