- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albiosz #159810 üzenetére
Mostanság a Banggoodon szokott lenne BB ajánlat. A Poco M3-at el lehet hozni 40k alatt akciók alkalmával.
Nálunk ugyanez a készülék 60k. Sajnos ez a helyzet, ha valami értelmesebb telefont szeretnél, legalább a Redmi 9-ig el kellene menni szerintem. S ahhoz árban már közel van a Realme 6S vagy az említett Poco is... Azt a néhány + ezrest pedig simán megérik.
-
modulus
aktív tag
válasz
albiosz #123475 üzenetére
Aki honor 9 után nézelődik, valószínűleg nem fogja kiszolgálni egy 40 ezres telefon.
Az nagyon kompromisszumos kategória már. Nyilván valakinek bőven elég, nem tagadom.De egy 'régi' csúcs modell megeszi reggelire azokat a friss társait, amelyek ugyanannyiba kerülnek, mint most ő használtan. Minden téren.
-
modulus
aktív tag
válasz
albiosz #123472 üzenetére
Nem értem a felháborodást. Talán soknak hangzik az összeg, és a használt szó egy lapon említése? Ezek már nem csak telefonok, nem hiába kerülnek sokba.
Általában ugyanabban az árban mindig sokkal jobban jössz ki, ha használtat veszel, vagy egy kifutott modellt vásárolsz.
Mivel ugyanazért a pénzért így sokkal jobb minőséget kapsz, mintha újba fekteted be a pénzed.De ez igaz más termékre is, legyen szó kerékpárról akár, vagy sok egyéb más termék.
-
juuzer
addikt
válasz
albiosz #122507 üzenetére
Azt nem tudom, hogy futárnál lehet már kártyával fizetni?
Narakh: S7 jó választás, azt vedd figyelembe, hogy már csak az Oreo-t fogja megkapni meg talán pár patchet. Ha ez nem szempont, akkor szerintem egy nagyon jól használható készülék, nekem egy év alatt nem lassult. (Vagy csak én nem vettem észre, de még mindig pörgős.)
Huawei-jel csak P9-es tapasztalatom van, de az se egy rossz készülék egyáltalán. Szóval akár a P10-H9 páros is jó lehet, igaz szerintem ezeknek a kamerája a P9-hez képest visszalépés volt a tesztek alapján. (Azt nem tudom, hogy kamera téren jött e már SW update hozájuk.)
Ha kell az AOD, szerintem S7
(Nekem a 930-ból kimaradt a Glance, nagyon hiányoltam
)
-
pébé
csendes tag
-
Yasuo
aktív tag
válasz
albiosz #115732 üzenetére
Eustockon arany színben most raktáron van. 2 nap a szállítás legtöbb esetben, és normális garit is adnak. Igaz, szlovák, mint említettem.
Szerk.: Megelőztél
Ha most megrendeled valószínűleg már kedden ott lesz.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
albiosz #115727 üzenetére
Xiaomi Redmi 4a a legjobb választás ennyiért.
Bár azért megfontolnám a Redmi 4x-et is. 45ezerFt eustockon(igaz, ez szlovákiai bolt) Mindenképpen megér 7000Ft pluszt a emagos 4a-hoz képest. -
cyberkind
félisten
válasz
albiosz #34085 üzenetére
Az a baj hogy drága lesz, meg a 16 Gb belső memória kevés nekem, a Nexus 5 azért lenne a legjobb mert ahhoz 2-3 évig van folyamatos támogatás .
(#34088) Dhampir
Nem is úgy tűnik hogy most kezdem meg arra az átállást, még az Androidra is nagyon nehéz lesz, pedig csak 19 vagyok . -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
albiosz #34056 üzenetére
Őszintén megmondva se Androidom se Win8-as telóm nem volt még, de nagyon sok alkalmazást csak Androidra adnak ki ha jól tudom, + a kezelőfelület könnyebb az Androidon, na jó én játszani is akarok a telón mondjuk a GTA 3-mal, és az már nincs rá .
Nekem még gépen se jött be ez a csempézés, nemhogy telón .
Win8-at is egyszer dobtam fel, aztán dobtam kukába, kb ennyit is ér a 8, a 8.1 remélem már többre valóbb lesz. -
Lui82
tag
válasz
albiosz #32912 üzenetére
Nem csak képen làttan 520ast volt hozzà szerencsén, sőt màr majdnem az egész lumia palettàt kipróbàltam! Nem a levegőbe beszélek, még ha lenne rajta villanó,vagy vaku azt mondom ok, de ennek hiànyàban nehéz minden esetben normàlis képet csinàlni, főleg ha panelban lakik az ember!
-
Dhampir
félisten
válasz
albiosz #30699 üzenetére
Hát igen ezt már elolvastam és ebből azt szűrtem le, hogy korábbi kérdésemre valószínűleg nemmel lehet csak válaszolni.
Egyébiránt a vállalati árlista megegyezik a kisvállalkozóival, ha jól láttam, de ha jól gondolom, akkor a kettő természetesen eltérő kategória.
A dolgot csúfítja, hogy a cég és a Telenor közötti beszerzést bonyolító cég (DSZK Kft.) együttműködése megszűnt, így a számlás előfizetés hűségidejére semmit nem lehet rendelni.
-
válasz
albiosz #25507 üzenetére
nem feltétlenül csak az áfa miatt tudják az ilyen gsm üzletek annyival olcsóbban adni, nem írom le a véleményemet és tapasztalataimat nyilvánosan - és privátban sem -, csak annyit mondok, hogy óvatosan, kellő körültekintéssel és hozzáértéssel szabad csak vásárolni, ha valami feltűnően olcsóbb valahol, mint sok más hivatalos forrásból, mivel annak kell, hogy legyen oka!
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz #25241 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat WP8/Android témában. Még kicsit mindig őrlődöm.
Szűkítsük le akkor két készülékre, amikről eredetileg is szó volt. Nokia Lumia 820 vs. Sony Xperia SP. Foglalkozzunk magával a rendszer használhatóságával, tehát egyéb funkciók (kamera stb.) most nem érdekesek.
- Lumia 820 kétségtelen, hogy ugyanazt tudja, mint a WP8 csúcsgép a 920, mivel ugyanaz a rendszer/hardver. Mindenhol írják, hogy villámgyors, így ezzel nem lenne gond. Offline navi nagy jópont. Ami hiányzik az az FM rádió, de az elvileg hamarosan jön. Akku harmatos teljesítménye aggaszt még.
- Xperia SP egyértelmű, hogy nem Android csúcsgép, hiszen 77 papírért már elhozható. Androidról viszont azt olvasom mindenhol, hogy hébe-hóba még a csúcsgépek is fagyogatnak főzőcske stb. nélkül. Akkor gondolom (lehet rosszul), hogy SP se lenne túl ,,smooth" ahogy mondtátok. Offline navi akkor nincs ezekre? Van esetleg ennyi pénzért más gép, ami jobb lenne? Valamiért Sonyk tetszenek leginkább.
Amit még elfelejtettem írni, hogy gyakorlatilag szinte mindenhol van már wifi, ahol járok, ezért nincs most sem mobilnetem, nem is tervezem, hogy előfizetnék. Androidról hallottam valakitől, hogy folyton netre mászna. Melyik rendszer használhatóbb mobilnet nélkül (wifi nem lenne bekapcsolva éjjel-nappal)? Push, időjárás stb. nekem nem kell.
Ismét megköszönök minden véleményt!
-
pit stop
addikt
válasz
albiosz #25241 üzenetére
Nokia wp-n alapból van offline navi, és a néhány appal is meglennél. Én alapból ezt mondtam volna, DE jelenleg wp-nek vannak bizonyos hiányosságai. Ezek lehetnek olyan dolgok, amiket te már megszoktál mondjuk és kellenének - de nem nagyon van rá ott lehetőséged (pl. értesítési központ hiánya jelenleg wp-n).
Mivel mindkettő nagyon jó telefon, így én azt ajánlanám, hogy 1-2 cikket olvass el wp-ről (és droidról), s ahogy említették menj el megtapogatni őket. Majd vedd amelyik számodra szimpatikusabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest