Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem ajánlani egy androidos telefont. 30000HuF körül.
A lényeg hogy ne legyen túl nagy, a hardvere ne legyen gyenge, például a facebook jól fusson rajta, meg netezésre lehessen használni, vaku legyen rajta, és persze lehessen vele telefonálni -
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #6150 üzenetére
S3 LTE.
Multimédiában erősebb, bővíthető MicroSD-vel, és már 2GB RAM van benne.
Ha a fényképezés a fő prioritás, egyértelmű hogy az S3-mat kell választanod.
Kijelzőben, supportban, és a processzort illetően kicsit jobb a Nexus, de a gyakorlatban ebből semmi nem fogsz észrevenni. Árnyalatni különbségek amennyivel jobb ezekben a Nexus 4, ellenben amiben jobb az S3 azok közel sem csak egy árnyalatnyival.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
w333
félisten
válasz Stereopheis #6189 üzenetére
Hasonló árban inkább ezt ajánlom : Link
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
minek?:S
őstag
-
Švejk
őstag
Azért szerintem rövid távon se vagy mazochista
Úgyhogy, nem tudom, ott mit lehet kapni, itthon momentán az Alcatel OT-918 a legocsóbb, és annyira nem is rossz. Olcsóért van még ZTE Kis, meg Huawei Y200, melyek egyaránt sokkal jobbak mint a 918. -
honda 1993
senior tag
ha csak ideiglenesen kell,akkor szerintem egy zte blade jobb választás mint az alcatel.
bár nem tudom hogy még lehet-e kapni valahol a zte blade-t
XD alias IKSZDé
-
őstag
-
Stereopheis
tag
Sziasztok!
Angliában élek, és a lehető legolcsóbb okostelefont szeretném megvenni, WIFI, BLUETOOTH, GPS kombóval. A legolcsóbban az Alcatel OT 903-at találtam a Carphone Warehouse-nál. Gingerbread 2.3 van rajta. Fel lehet ezt frissíteni egy magasabb verzióra, vagy ezzel kell beérnem?
Ha esetleg tudok valami alternatívát, nyitott vagyok mindenre, csak ideiglenes megoldás, míg lesz elég pézem egy négymagos szívemvágyát venni
Köszönöm!Dell Vostro 2520 - Asus Transformer TF300T - Samsung Galaxy S4 - "Hív a Metál, hív a Rock, fémzenénél nem kell jobb!"
-
w333
félisten
Nem értem hogy mi a baj a Grand X kamerájával ? Tesztképek
-
w333
félisten
válasz Tegla80 #6177 üzenetére
Na akkor még 1X leírom : Xperia S vagy Lg Optimus 4X
(#6179) minek?:S :
Xperia SL nincs T-nél !!!
Az Xperia S -től sem kell félne mert ez a besárgulás őrület is már több mint egy éve volt az első szériáknál, amit gyorsan javított a Sony(#6180) nggabi :
Hát azt ezért nem hinném
Max. akkor ha a Samsung valami csoda folyamán kinöveszt még két magot
És Grand X -re is úton van a Jelly Bean[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
erre esetleg még valaki
[link]thx.
Sony® & PlayStation®
-
xAcidx
tag
Sziasztok
T-mobile-nál, vagy Telenor-nál szeretnék telefont.
Előfizetésest, az előfizetés havidíja ne haladja meg a 3000-et. Illetve a telefon részletfizetésbe kéne, 2000/hó-nál ez se legyen több.
10k-ig még eltudom hozni.
S Advance-t szerettem volna, de már nem kapok részletre. Valami hasonló kéne. -
Debesq
tag
A tipo nekem nem tetszik, havernak az van. Nekem is LwW van, teljesen elégedett vagyok vele. De szerintem amiatt hogy nekem is az van, neki lehet nem kell
-
Bdanyy
addikt
Azért a 3GS és az X8 ég és föld
Én 30-ért néznék használtan egy xperia mini-t vagy live with walkmant. Ha ez belefér, akkor a nagyobb kijelző nethez mindenképp jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Haverom Xperia X8-a elromlott, és szeretne venni egy új telefont. Egyik ismerőse 30k-ért 3G-t vagy 3GS-t adna neki, nem tudom már melyiket. Szerintetek megéri? Vagy 30k körül mit ajánlanátok, használt is játszik, persze garival. -
őstag
egyébként szerintetek melyik a jobb készülék Sony Ericcson Xperia Ray vagy Sony Xperia U?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
őstag
Naná, hogy P a nyerő
(#6147) Tegla80,(#6149) w333 : Sony Xperia SL, Xperia S hajlamos képernyő sárgulásra és szeret lefagyni, viszont SL-el egy árban vannak, szó szerint ugyan az a 2 készülék, csak SL-nél 2x1.7GHz míg S nél "csak" 2x1.5Ghz.
(#6150) Kunsztler: Nexus 4 itt is!!
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Samsung galaxy S3 LTe 2Gb vagy Nexus 4 2 Gb?
Melyik jobb szerintetek?
Fontos számomra a kameraNexus 5
-
Tegla80
addikt
Sziasztok
Öcsémnek keresnénk valami jó kis telót.
kb 100 at szánnánk a dologra.2 verza lenne.
független (gari szempont! boltot linkeljetek rögtön,h honnan "szabad" venni.)
T- előfizus ,kb 5-6 e /hó és ha lehet 1év hűséggel,de a 2ő sem gond csak nem szeretek "aláírva" lenni (net 500mb min kell bele!)felhasználás,
-játék és minden olyan net es dolog amit nyomkod és használ egy net-en aktív 20 éves fiatal
-kijelző, 4" felett minden kép
-proci ,ami megfelelő,nem kell 4mag ha az technikailag "nem megbízható"(sokat lenne nyúzva ezért a megbízhatóság is szempont!)válaszaitokat előre is köszönöm.
csaóSony® & PlayStation®
-
w333
félisten
Most néztem meg a választékot és ebben az árban egyértelmű hogy Xperia P
Összehasonlítás : Xperia P VS Desire X és Xperia P vs Galaxy Advance[ Szerkesztve ]
-
mitico
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a segítségetek abban, hogy melyik telefont vegyem az alábbi két készülék közülergo melyik a jobb?)
- HTC Desire X
vagy
- Samsung Galaxy S Advance
Segítőkészségeteket előre is köszönöm!
-
-
Tyer
őstag
Párom éppen vett egy SGS Advance-ot, van tapasztalatotok? Mire figyeljünk, mi lehet a hiba, stb?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
fuximaxi
senior tag
-
őstag
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Haverom szeretne egy telefont venni max. 50 ezerért. Telenornál van kártyásként, de nem tudom hogy náluk vagy függetlenül szeretné megvenni. Annyi kitételt mondott, hogy a fényképezője azért valamennyire jó legyen. Tudnátok pár variációt mondani? Köszi!
-
Bdanyy
addikt
Nigériai levél Ne foglalkozz vele
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
w.miki
veterán
egy ismerősöm szeretne a Vodafone-nál gyereknek venni, egy olcsó mobiltelefont
ő a Vodafone Smart2-t nézte ki, de én azt hallottam, hogy elég gyenge a minősége (Alcatel), ti mit mondanátok?
van alternatívája? vagy azóta már javult, az új széria jobb?és ...ez ugyan nem vételi kérdés, sőt... pont az ellenkezője... de nem tudom hol kérdezzem meg, egy linket adjon valaki, aki tud segíteni:
feladtam egy Defy hirdetést az apróneten, és az USAból írt egy srác
és az az igazság, hogy lövésem sincs, hogy működik a külföldre eladásnekem csak sima Rafi Ft bankszámlám van, semmi extra, és csomagot sem küldtem még soha az USA-ba
fogalmam sincs hogy működik ez, hol lehet olvasni erről?(még arra is gondoltam, hogy ez valami átverés:
Thanks for your mail and response, I am buying this phone for my Nephew in college to wish him a happy New year in advance so I will be will to make the payment of the phone through bank transfer and I will like you to send me your bank details as stated below. I will also like you to calculate the sending fee of the item to my Nephew in Tbilisi Georgia.. )Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
őstag
-
dashed
senior tag
Ajaj, nem akartam en itt az "indulatokat kelteni"
Nezelodtem en is es 40E korul a 610-est talaltam csak en is.
Tudom hogy droidbol lehetne jobbat, de mivel 50+ eves ezert nem vagyok benne biztos, hogy orulne a droidnak.
Elmondom mi kene, hatha ugy egyszerubb es akkor nyissuk meg az utat a droidos telok fele is.--Foleg telefonalni hasznalna. Ezt stabilan zokkeno mentesen tudja. Tehat ne legyen annyira lassu, hogy mire eljut a tarcsazasik melegebb eghajlatra kuldje a telot.
Lehetoleg normalis hangminosegben tudjon telefonalni, hangos, jo hangszoro.--Fenykepezo. 5mpx eleg boven. Neha fotozgatna csak. Azert jo lenne ha kicsit sotetebb korulmenyek kozott is elfogadhato kepek csinalna.
--Ezen kivul kis bongeszes, email, facebook es ennyi.
--Meretben 3.5 a min., hogy lasson is valamit viszont max 4col ami meg vallalhato lenne.
--Mindenkepp vagy voda vagy fuggetlen telo kene.
--Azt mar csak felve emlitem meg, hogy uj keszulek lenne a legjobb.
Kozben kutakodom, de tapasztalatot, otletet szivessen meghallgatnek. Koszonom
szerk: ez a 40 telleg a plafon sajnos.. max 1-2 ezer de tobb semmikepp
[ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
hol kaphato HTC Rezound ? itthon használható ?
Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
w333
félisten
Igen én is ezt olvastam, de tavaly is ugyan ez volt hogy nem kapnak ICS-t a 2011 -es telefonok és mégis az összes megkapta ...
A másik telefonom "Xperia Go" ami tuti megkapja és az Xperia P is ... max annyi hogy ezekből majd lesz U-ra és Sola-ra főzött Jelly Bean[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest