- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon között vacilálok. Sony Xperia S és P között. Már egy másik topikban is kértem infókat, de ott csak olyanok voltak akik egyik-másik "táborhoz" tartoznak.
T nél venném.
Amire használnám:
- böngészés, facebook, facebook message
-szövegolvasás tanuláshoz (nem kell, hogy szerkeszthető legyen a szöveg, csak "görgetni" tudjam a szöveget könnyen)
-fényképezés
-zenehallgatásOlvastam nagyon sok topikot és nagyon sok prot és kontrát mind két telefonról, de egyik pillanatban egyik felé hajlok másik pillanatban a másik fele.
Elég masszívan szoktam használni a telefont ezért nekem állandóan lemerül a mostani telefonom és ezt el szeretném kerülni. Most Samsung Galaxy S Plus-om van és félelmem, hogy az Xperia P nem tud sokkal többet, de hogyha váltok akkor olyanra szeretnék, ami azért többet tud. (Utánaolvastam, de nem értek ennyire hozzá).
KÖSZI
-
Wa2x_
veterán
válasz
fagylalt #8047 üzenetére
Nekem Ace2-m van, jó az anyagminősége, eddig semmi baja (1 éves lesz lassan).
Javasolnám, mint mindenkinek eddig, mert most best-buy a S Advance, a Lumia 800 is jó, csak vannak hiányosságok (előlapi kamera nincs, frissítés nem lesz csak 7.8-ig..) amellett, h nekem is nagyon tetszik. De ott a HTC 8S is, mint alternatíva csak hát a belső memória nem épp elég.
Döntsd el továbbá, hogy Windows-os op. rendszer kell vagy Android. A Windows egyszerűbb, letisztultabb, az Android szabadabb és lehet bonyolítani meg formálni.
Esetleg még a Sola is szóba jöhet, vagy OT-995 a többit nem javaslom.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék az okostelók gyanánt, mert lassan tönkremegy a több, mint 5 éves SE K800i telefonom.
- Árkategória: 60K
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg?: Függetlenül gyártói garanciával, de végső soron a Telenor is szóba jöhet. A tarifa valami Smarttarifa 2 v. 3 lenne; a lényeg, hogy, max. 5eFt-os tarifacsomagot tervezek.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3 évet kibírhatna
- Mire használnád?: normál felhasználás,internet, multimédia
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Majd ezt ti tudjátok (remélem).
- Milyen kialakítású telefont keresel? Sima érintőset.A nagy kijelzőt és a jó anyagminőséget előnyben részesítem.
Kinéztem pár darabot:
- Ace 2 (a Samukban nem nagyon bízok az anyagminőségük terén)
- Xperia J
- Xperia Sola
- Lumia 800 (nagyon tetszik)
- Xperia GoEzeken kívül persze szóba jöhet más is, csak ezek ígéreteseknek tűntek.
Köszönöm!
Üdv: Divi
-
törölt tag
-
Wa2x_
veterán
válasz
#56816198 #8043 üzenetére
De, csak annyiért, amennyiért azokat vennéd, kapsz ilyet, ami sokkal jobb azoknál.
Bár arra, amire neked kell, jó mind a kettő, sőt olcsóbbért is találsz.A navihoz meg a nethez, nagy kijelző kell, szal a javasolt 3 mind megfelelő, döntsd szimpátia szerint, de nálam a sorrend: S Advance, OT-995, L7
-
törölt tag
Sziasztok, főleg navigálásra, internethasználatra, emailezésre és zenehallgatásra melyik lenne a kettő közül alkalmasabb: Alcatel OT 995 vagy LG Optimus L7? (Nincs semmi játék, film, fotó, rootolás vagy romcsere!)
Köszi -
Barcageri
tag
Samsung Galaxy Nexus kap JB-t?
-
dokee78
félisten
válasz
kelekyle #8035 üzenetére
Galaxy Chat kap JB-t?
Érdekesen gondolkodik a Samsung. -
kelekyle
őstag
válasz
hidegandras #8029 üzenetére
ZTE Grand X IN
általad írt összes telefont alázza.Sorry DUPE
-
kelekyle
őstag
válasz
szabonagyur #8034 üzenetére
Először a döfibb telókra dobták ki a JB-t és mindjárt gondolom jön ACE2-re is. (szerintem igen hamar várható)
Másik forrás. -
Barcageri
tag
válasz
hidegandras #8029 üzenetére
ZTE Grand X In vagy Samsung Galaxy Nexus? holnapig kell döntenem pls help
-
HuMarc
veterán
válasz
hidegandras #8027 üzenetére
Hogy gyenge.
-
hidegandras
csendes tag
One V-vel mi a gond?
-
dokee78
félisten
válasz
hidegandras #8025 üzenetére
one v lumia 610 ezeket kihagynám!
Waze csak droidra van,vagy rosszul tudom?
One V 1 magos ha jol tudo mem biztos,hogy kap JB-nt.
Mar akkor inkább a One V helyett Desire X,bár az sem kap JB-t! -
hidegandras
csendes tag
Sziasztok,
kérlek segítsetek dönteni. Szeretnék egy új középszintű okostelefont, de nem igazán tudok dönteni. Jelen pillanatban egy Samsung Galaxy Mini S5570-em van amiből már kinőttem, sem a tárhely, sem a sebesség nem elég arra amire használni szeretném. Kezdentek ellenben ideális volt 2 éve amikor megvettem.
Mire használnám a telefont: beszélgetések (napi 1-2 óra), emailek (kb 5 email cím beállítása), Waze, nagy ritkán 1-1 tűrhető fotó készítése.
Nem vagyok sem márka rajongó sem pedig operációs rendszer függő, de elég sok Android alkamazást használok amit megszoktam. Ha meg már Android akkor legyen ICS. Kb. 2 évet használnám az új telefont is, hisz folyamatosan jönnek az újabb modellek, nincs értelme hoszabb távra gondolkodni.
Az eddigi lista:
Nokia Lumia 610 - WP 7.8 frissítéssel
HTC 8s
HTC One V
Sony Xperia UPersze nyitott vagyok egyébb ötletekre is.
-
kelekyle
őstag
válasz
szabonagyur #8023 üzenetére
Ace 2. Android miatt...
WP-re az alkalmazások szűk tára miatt nem érdemes befizetni.
Szerintem. -
szabonagyur
félisten
Ace 2 vagy Lumia 710 vagy Lumia 800? kb egy áron lennének 40-45 0 percesek és 2 év bolti gari.
-
Barcageri
tag
Sziasztok!
Független telót vennék. Samsung Galaxy Nexus vagy ZTE Grand X In ?? Köszi előre is
egy két indoklás is jól jönne, nem tok dönteni -
quailstorm
félisten
válasz
freaghill #8016 üzenetére
De én már raktam többre is és használtam is. Szóval az hogy a gyártó nem adott ki az más kérdés. De még a használati utasításában is benne van hogy szabad rá nyílt forráskódú rendszert rakni, csak megvonja a garanciát.
GT540 topicjában pár embernek segítettem már felrakni 2.3-mat, nem lehetetlen az. Meg rajtam kívül is vannak akik figyelik a topicot. Az a telefon veszélytelenebb mint az X8, nincs belőle véglegesre zárt, nem kell bootloadert nyitni külön, és nem idegeskedsz a multitouchon se, mert nincs semmilyen. De a "felvesz" gombra rá lehet rakni az Assasin's creedben az ugrást, autós játék meg giro+nitro vagy fék, tehát elég az általában. -
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #8014 üzenetére
2.3-as nem is jött az LG GT540-re?
-
quailstorm
félisten
válasz
freaghill #8013 üzenetére
Dehogynem, de azt csak és kizárólag saját felelősségre. Ha jó ROMot találsz rá, akkor is barmolni kell valamennyit. Egy Xperia X8-cal is el lehet játszogatni, egész komoly játékokat is visz a kicsike, csak hát azok moddoltak, nem a playből vannak, kell neki a 2.3, meg neked is hogy lehessen sd-re telepíteni. Javaslom hogy legyen benne GPU amit veszel, a későbbiekre való tekintettel. MSM7225-ös telefont nem ajánlok.
Amiből tonnaszám találsz, azok az Xperia X8-ak, LG GT540-ek. Egyik se rossz, ráadásul X8-nál kifoghatsz egy cypress változatot, ami dual touchot is tud. Haveromnak van, mázlista. Na úgy lehet Assasin's Creedezni. QVGA képernyőt megint nem javaslom, jobban megéri egy X8+2.3, mint egy galaxy mini.
10 alatt meg szarokat kapsz csak, levedlett szétvert kínai csodákat, na az gondolom nem kell, meg az MSM7225-ös szériát, pl Huawei U8120 alias Vodafone 845. -
Švejk
őstag
Feltűnt énnékem egy nagyon jó ajánlat, egy nagyon jó telefonról, ami függetlenül 83.000-et kóstál az Expansyson az Acer CloudMobile.
Félreértés ne essék, nem hirdetni jöttem ide, csupán feltűnt, hogy hardveréhez képest milyen jó árban van. Ezt a procit használja a jó 20 ezerrel drágább HTC One S, és a még többe kerülő HTC 8X és az Xperia T is.
És még szép is, de nagyon.
Vélemények? -
quailstorm
félisten
-
Švejk
őstag
válasz
quailstorm #8006 üzenetére
Azért gondoltam, mert talán egy újabb típus, kisebb eséllyel fog ki hibás terméket használtan. Persze lehet, hogy erősebb a HTC, de használt mobilnál nagyon nagy a rizikó mondom ezt úgy, hogy még sose vettem használtan mobilt, de sok rémtörténetet hallottam már
-
quailstorm
félisten
Miért? A HTC sokkal erősebb. 1080p HD, normális és erős GPU az Adreno220 személyében, ráadásul nem olyan zárt frissíthetetlen töketlenkedés mint a Novathor U8500.
A HTC-re vannak főzött ROMok, a galaxy S advance-ra nem is lesznek.
Egyébként nem vágom hogy ez kérdés. Meglátod a hardvert meg a mali-400-at, és eltolod az S advance-ot. -
Hello
Ezek közül melyik lenne jobb vétel? Használtan kb egy árban vannak itt a hirdetések között.
HTC Sensation
Samsung Galaxy AdvanceAz S2 legalább egy 10-essel drágább szóval az most nem játszik sajnos.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bundle topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest