- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pearce1644
újonc
válasz
Gyarmati_ #163559 üzenetére
Abszolút egyetértek. Két véglet van most telefonvásárlás területén, egyik az olcsó kínai androidos, mint pl az én Umidigi-m, vagy Xiaomi és társai, illetve az iPhone.
Samsung, Huawei már nem igazán játszanak sajnos, Samu azért mert elérhető áron nem igazán tud épkézláb készüléket árulni, az egyszámjegyű A széria óta halottak (bármennyire is imádtam az A3 2017-emet). Bármit is kínálnak, a kínaiak alájuk vágnak árban, Huaweit pedig megölték a korlátozásokkal, ahhoz képest hogy semmi app nem fut az új készülékeiken az árakkal kicsit el vannak szállva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest