-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Hú, most egy huncut kérdéssel jövök. A lehető legolcsóbban mire érdemes cserélni egy Redmi Note 5-öt?
Szép kijelző, jó akksi idő csak az elvárás, semmi más. Kamerában úgyse lesz rosszabb ennél már semmi.
Redmi note 10? Huawei P40 lite (gappsot hackelek rá..)? Vagy van most olcsón valami best-buy?Make Love not war!
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Anyukámnak behalt a régi Lg telója és max30-35 K környékén szeretnék venni neki egy másikat . Főleg netezésre használja Fb és insta megy rajta . Ezen az áron van valami élhető készülék vagy használtan nézzem meg ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Norbi.
őstag
válasz jozefgucci1 #162256 üzenetére
40-ért, akár alatta kapsz(ha a bolti gari nem para) Redmi 9 32GB-t, az alá ne add.
35körül van Redmi 9A, de inkább tedd hozzá azt a pár ezrest.Sokkal jobbat ettől használtan sem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Most találtam, talán másnak is jól jöhet, a mobiltelefonok összehasonlítására, mobiltelefon tesztek olvasására!
Dxomark -
profesur
csendes tag
Hali, milyen telót ajánlotok a következők alapján?
70-100 ezer Ft környékén , elsősorban használtan gondolkodtam, jobban mondva 2 év körüli flagship vagy arra hajazó telót szeretnék venni, bár nem vagyok benne biztos hogy ennyire lementek volna az árak, de hátha. Lehessen strapálni, nem CAT telefont akarok, de egy leejtéstől ne haljon be. Ezen kívül semmi extra, csak az átlagos facebook, insta, youtube, kamera terén sem akarok csodát csak legyen használható. Elsősorban android felhasználó vagyok, de, ha van valamilyen apple készülék, ilyen paraméterekkel attól sem zárkózom el. Köszi a segítséget.
-
Gabesz87
veterán
Nem tudtok olyan normális helyet, ahol mobilt cserélni lehetne? Úgy értem, mint egy GSM bolt, bevennék a telóm (nem fél áron lehetőleg), és vennék újat, normál (nem f.s GSM bolti), gyári garival. S21-emet cserélném Iphone 12-re. E 2 közül vacilláltam januárban, Telekomnál vettem, de nekem rohadtul nem jön be ez a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó, az arc azonosítás meg siralmas az iphone-hoz képest. Feleségem XR-jén ezt irigylem.
-
profesur
csendes tag
Kicsit körbe nézegettem és meglepően jó készülékeket találtam emberi áron. OnePlus Nord 5g és Samsung a52 5g között vaciálok jelenleg, a one+ jobban tetszik már külsőre is, nektek mi a véleményetek?
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Most kb hasonló árban van a kettő és nem igazán tudok dönteni.
Szerintettek a Samsung S21 (tehát a sima) vagy pedig a OnePlus 9 éri meg most jobban? Ár/érték arány szerint?
A szempontjaim a jó üzemidő, fluid rendszer, és a kettő közül melyikkel tudnék szebb képeket csinálni?
A segítséget előre is köszönöm.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
surgery
senior tag
Sziasztok másod telefonnak keresek valami telefont. Jó kijelző jó aku kapacitás főleg böngészek rajta. Néztem a Rog phone 5 öt mennyire ajánlott vétel?
-
Renomaker
csendes tag
Sziasztok!
van egy oneplus 6t 8/256
Nagy megelégedettséggel használtam a mai napig.
Kitaláltam hogy rákötöm a monitoromra. Vettem egy usb c HDMI kábelt. Sajnos kiderült hogy usb 2 van a telefonban és nem működött.Most kicsit tanácstalan vagyok, mit tegyek.
Google Chromecast van még tervbe vagy egy új telefon.
Amit kinéztem az a poco F3 nagyon jó ár érték viszont usb 2 :(Árkategória. Max. 200.0000 de inkább 150e
- új
- fontos a rendes valódi garancia
- Hosszú távra sok éves szoftver frissítéssel
- Mire használnád? Böngészés youtube irodai alkalmazások távoli asztal elérés.
- Android fan vagyok
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minél nagyobb annál jobb
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Fotózás annyiban szempont hogy egy papírt ha lefotozok legyen olvasható ami rá van írva.
Telefonálásnál jól érthető és hallható legyenVízálló/cseppállósag örömforrás minőségi anyag szolid szín nagy üzemidő gyors töltés szintén boldoggá tenne
Ui.: Arra van mód szerintetek hogy az usb C 2est kicseréltessem egy usb c 3-ra?
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz undercover #162266 üzenetére
Üzemidőt nem tudom, fluid rendszer OnePlus, fotózás inkább S21.
-
undercover
őstag
válasz xhege #162269 üzenetére
Pont ez a problémám, hogy mindegyik telefon másban jobb.
Az S21 mellett szól a kompaktabb méret, jobb kamerázási képességek, teljesítményben gyengébb, rendszer talán rosszabb egy kicsit, gyorsabban merül? viszont a töltési ideje dupla annyi mint a OP9-nek. Jah és vennem kell hozzá töltőfejet az +7000 Ft.
OnePlus9 mellett szól a erősebb teljesítmény, fluidabb rendszer, a kamerából picit rosszabb bár az ultraszéles kamera az jobb, viszont itt anyagminőséggben rosszabb tehát műanyag keretben van a telefon. Viszont itt gyorsabb a töltés.
Szóval nem tudom mi lenne a jobb döntés. Valakinek itt tapasztalatok?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Renomaker
csendes tag
válasz ghiottone #162273 üzenetére
Köszönöm a tippeteket az a bajom hogy az usb 3 kívül semmilyen más előnyét nem látom számomra ezeknek a készülékeknek. Így még nagyon drágának találom őket.
A Chromecast sajnos kiesett mert hotspotkent használt mobil netre felugrott Chromecast külön hàlózaton van mint a telefon a mobil mérték :(Olvastam hogy vannak bizonyos kábelek amik convertaljak az usb 2 nem is pont HDMI re de HDMI fejre, viszont az gyanús hogy nincs a monitoron.
-
gyépés
aktív tag
Vegyél Poco M3-at, az pont ilyen, plusz marad rengeteg pénzed.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Uj telefon vasarlasaban szeretnek segitseget kerni toletek.
- Árkategória.
60-90 kozott szeretnem megoldani
- Használt vagy új?
Csak uj
- Hol vennéd meg?
Fuggetlen-gyartoi garival, esetleg ha kartyas csomagban Telekom-nal van valami jo ajanlat
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
2evre tervezek altalaban, egy Redmi note 7 4/64-et valtana
- Mire használnád?
Altalanos funkciok, bongeszes-messenger-whatsapp(audio/video callokat is belertve)-nehany foto-valamint munka miatt Outlook/Teams/Pagerduty fut rajta allandoan. Jo lenne ha ezeket stabilan vinne.
Ami elvaras lenne:
6+ Inch kijelzo, ne legyen kisebb a Redmi Note 7nel, IPS/Amoled nem szamit
Snapdragon proci
6/64GB (a 4GB-t neha megzabalta a teams kliens)
4g tamogatasa minden savon (Telekom/Telenor/Vodafone/Digi)
Ami jo lenne ha lenne:
2 SIM, NFC, Kategoriajaban jo kamera, 5G
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minel nagyobbAmiket eddig neztem:
Redmi note 10 - elszomorit hogy nincs 6GB-os opcio
Redmi note 10 pro - az ara nekem mar sok , semmikepp sem szeretnek tobbet kolteni 100-nal tobbet egy olyan eszkozre ami allandoan velem van (biciklin-sportolas kozben is, ahol konnyen baja lehet)Elore is koszonom a segitseget.
Udv[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Üdv!
Redmi 8 helyett kellene valami az asszonynak, ami stabilabb működésű.
Lehetőleg ne Xiaomi, ez nem vált be.
Plafon 60e, de inkább 50.Realme 6-7 ugrott be, az nekem nagyon pozitív élmény volt.
Semmi extra kívánság nincs, ennyiért mi a BB?
-
HeadHunter98
tag
Sziasztok! OFF-topic lesz, de a topik aktivitása végett reménykedem, hogy a kérdésemre válaszolva hasznos információval tudtok közreműködni.
Lenne egy sima G8-m, és a jack kábel vége sajnos beletört az aljzatba és sehogy sem tudtam én sem és a szervíz sem kiszedni. Az LG magyarországi szervízénél nem tudtam javíttatni, mivel nincs hozzá alkatrészük és a javítás során esetlegesen előforduló sérülésektől óvakodva lemondtam a kísérletet. Privát GSM-ek viszont elvileg javítják (van hozzá alkatrészük, LG szervíznél is mondták) , szerintetek próbálkozzak? Amennyiben igen, melyik GSM-et tudjátok ajánlani erre a célra?
Kezd nagyon idegesítő lenni a jack hiánya, továbbá hogy a telefon állandóan érzékel magában egy fülest emiatt és ezért nagyon körülményes a hanggal bánni (hívás, hangszóró stb.)[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Általános felhasználásra érdemes venni poco x3 helyett poco x3 pro-t? Sokat számít hogy erősebb proci van a pro-ba? Úgy láttam lényegi különbség nincs a kettő között. Bangoodról vásárolnám most jó áron vannak, sima 55k kb pro 64k Megéri a 9k felárat a pro szerintetek?
-
lilricsi
tag
Sziasztok,
Telefon vásárlása előtt állok.
Árkategória: maximum 200e ft, de minél olcsóbb annál jobb.
Használtat vennék.
Elsődleges feladata a fotózás lenne, 3 szoros zoom kamera az egyetlen kritérium.
Tudjak rajta böngészni, youtubeon zenét hallgatni és messengerezni.
Ha nem szélsebes, az sem baj. Jelenleg egy Xiaomi A2-őt használok, néhai kifagyásain kívül teljesen jó a sebessége.P30 prót néztem, P40 , P40 prot. Azonban nem tudom mennyire lennének hosszútávú megoldások.
Ár érték arány a legfontosabb.
Egyéb apró kérés, ha van valakinek a tarsolyában olyan opció, ami nem akkora mint egy péklapát, akkor azt örömmel fogadom
Köszönöm -
hitchins
őstag
80e-ig bezarolag van valami normalis kompakt meretu telefon? (Uj)
Ugy ertem valoban kompakt meretu.
honor 20e Samsung A41 a ket telefon amit eddig talaltam de honor mar oregecske nem tudom meddig birja. Az A41 meg kicsit mar tul van a kereten (normalis garival) es valamelyik teszt szerint mar alapbol laggol.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Értesítőledes, átlagos, megbízható, dualSIM-es mobiltelefont keresek, minimum 3 GB RAM-mal, az olcsóbb kategóriában, azaz 50e Ft-ig.
Nem hátrány, ha van külön mikroSD tálcája és jó kamerája. -
blueye
veterán
válasz Rodzser Mór #162288 üzenetére
-
hitchins
őstag
válasz csabulaxi #162286 üzenetére
Azt hogy lassu es szaggat.
Ma megneztem 2 helyen, mm-ban es samsung storeban is. Ertem en hogy mas uzemmodban vannak ilyenkor de mindketto lefagyott 1 perc utan es iszonyu lassu volt.
Sajnos ugy erzem samsung nem valtozott a legutobbi ismeretsegem ota. Szep telefonok, sok es jo funkcio de nincs normalisan optimalizalva. Tobb ram kell neki mint mas gyartoknak. -
-
gyépés
aktív tag
válasz hitchins #162292 üzenetére
Én is ilyen feltételekkel kerestem a feleségemnek telefont, aztán nem találtam. Hónapokig győzködtem, hogy válasszon valami nagyobbat. Végül Realme 7 5G lett, jó áron volt. De azóta sem őszinte a mosolya. Pedig a telefon tényleg jó, semmi gondja vele, csak nagy. Ez van.
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.