- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
csabulaxi #162286 üzenetére
Azt hogy lassu es szaggat.
Ma megneztem 2 helyen, mm-ban es samsung storeban is. Ertem en hogy mas uzemmodban vannak ilyenkor de mindketto lefagyott 1 perc utan es iszonyu lassu volt.
Sajnos ugy erzem samsung nem valtozott a legutobbi ismeretsegem ota. Szep telefonok, sok es jo funkcio de nincs normalisan optimalizalva. Tobb ram kell neki mint mas gyartoknak. -
Ájvé
veterán
válasz
csabulaxi #162147 üzenetére
Az azért Pro verzió, van amiben biztos visszalépést jelent.
Poco X3 ezek közül, bár messze nem 5" de nincs is hasonló méretben készülék szóval ha méret nem gond akkor X3 a legjobb ezek közül.
Huaweiben nincs már GMS szóval ezt is vedd figyelembe mielőtt keresel Huawei készüléket.
Hát turbado sem éppen hivatalos, vagyis nem gyári garanciával adja készülékeit persze ha ez nem gond. -
nyisziati
veterán
válasz
csabulaxi #151361 üzenetére
A stabil működés a Samsung és a Huawei mellett szól.
Tartósság kb. ugyanolyan mindnél.
Ár/érték arányban a Xiaomi a legjobb. De MI 9 lite, nem a 8-as.
A40 - P30 lite - MI 9 lite összehasonlításszerk.: méretben a MI 9 lite a legnagyobb és az A40 a legkisebb. Ha számít.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #151251 üzenetére
Még mindig nem sikerült döntenem.
Most ezek a játékosok vannak :
Xiaomi Redmi Note 8T 128GB 4GB RAM
Xiaomi Redmi Note 8 128GB 4GB RAM
Xiaomi Mi 8 Lite 128GB 6GB RAM
Huawei P30 Lite 128GB 4GB RAM Dual
Samsung Galaxy A40 64GB Dual A405Ahogy nézem a A50 méretben akkora, mint a Note 8, drágább is.
Vajon megéri a felárat, stabilabb?
Samsung Galaxy A50 128GB 4GB RAM Dual A505
Melyikre lenne a legtöbb szavazat, ha ezek között nem az ár dönt, hanem a stabil működés, tartósság, gyorsaság? -
TeeJay
félisten
-
xhege
veterán
válasz
csabulaxi #151251 üzenetére
Szerintem ne az aárukeresőn nézz kirtikákat. Érdemes ellátogatni az itteni topikjában. Egyébként nem ismerem a telefont különösebben. Egy ismerősnél láttam megnéztem, szerintem jópofa kis teló, és a gazdája elégedett volt vele. A P30 lite sem rossz irány. Fura, mert a lányoméknál egyébként a Samsung a nagyon nem menő (15 éves)...
-
xhege
veterán
válasz
csabulaxi #151248 üzenetére
Nálunk a családban 2 Mi A3 is teszi a dolgát különösebb gond nélkül, de az nem lesz "menő". Figyelmedbe ajánlanám a Samsung A40 telót. Kicsi kompakt , pehelysúlyú egy tinilány kezébe nem túl nagy. Szép amoled kijelzője van, Samsung nem Xiaomi és az árba nagyon kényelmesen belefér.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
csabulaxi #151240 üzenetére
Társadalmilag elfogadottabb
ezen jót nevettem
Aki tudja a Xiaomi márka mit jelent az tudja hogy a legjobb cuccokat ők gyártják a kínai márkák közül és az almás cég utánuk kullog ha újításról van szó.
Xiaomi cuccal még sosem kellett szégyenkeznem sőt inkább azt kérdezték honnan van annyira bejött nekik. Power bank, telefon, router, elektromos roller, légszűrő, okos óra, fülhallgató, drón, akció kamera, autós kamera, robotporszívó csak hogy pár dolgot említsek. Egy mai Xiaomi telefon simán top liga persze Mi szériát kell nézni a többi gyártóval, a Redmi viszont legjobb áron adja a legjobb hardvereket és tökéletesen használható bárki számára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- RAM topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest