- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazee
tag
Sziasztok!
Az óraállítástól megduplázódott az óra widget.
Mutatja a régi időt meg az újat..ha tőrlöm visszateszem detto .ötlet? -
gazee
tag
Sziasztok.😊
8T-ről váltottam.
5 évig nyüstőltem,de soha nem fagyott,kapcsolt stb ki...
Az akku sajnos már 1 napot sem bírt,és kezdte a hálózatot random eldobálni...frissítés megszünt,ezért a csere...más telefon szóba sem jöhet(hagyjuk is)
Remélem ez a 13 is problémamentes lesz 5 évig,mert ha igen ,akkor megérte (akcióbal)az árát! -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! A oneplus 13 Qi van vezeték nélküli töltés? Vagy tokot kell hozzá venni?
-
kalmandi
csendes tag
Dehogy az. Azt, hogy ennyiért el lehet adni egy okostelefont ekkora túlkínálat mellett, a Applenek köszönheti minden gyártó. Mondjuk most már olcsóbb az iphone 16 mint a többi zászlóshajó :V
-
joey04
titán
sokkal jobb standbye time, ami nekem nagyon fontos, mert másodlagos telefonnak használom a 15 Pro Max mellett, szóval tegnap délelőtt elhagytam a lakást, kora este estem haza, nem vittem csak az iPhonet, olyan 8 óra távollét alatt csak 2%-ot csökkent, pedig értesítések azért jöttek rendesen.
Na kb. ez az elvárt.
-
mhydas99
senior tag
-
-
mhydas99
senior tag
Tudtommal csak akkor aktivalhato egy hardveres funkcio ha aramforrassal rendelkezik. Ergo ha kikapcsolt allapotban is elerheto a gps funkcioja, akkor minimum standby modban van vagy ha jobban tetszik wake-up-gps van benne ergo minimalis energiat, de allandoan fogyaszt. Tehat a telefon sohasem lesz kikapcsolt allapotban teljesen. Es ha ez igaz a gps-re, akkor a mikrofonra is barmikor az lehet...
-
DithenS
senior tag
Jó drága lett
Mostanában a Honor telefonok fogtak meg, mindent a Google rendszerére épít, ezek gyárilag fent is vannak, az Android felülete is nagyon tetszik. Árban is jó, 320 ezerért elvihető a csúcsmodell. Üzemidőben is jók. Érdemes arra is nézelődni. Most jelenik meg a Magic 7 amely a Snapdragon Elite-re épít. -
MMiklos86
csendes tag
válasz
ghiottone #10 üzenetére
Igen, ezen én is meglepődtem. Főleg a kiváló Oneplus 11 után, ahol már sikerült megugrani a minimum 360Hz PWM-et. Számomra abszolút érezhető volt a különbség a 240Hz Samsunghoz képest.
Ám sajnos ugyanaz a minimum 120Hz, maximum rohadtsok lett, mint a Oneplus 12 esetén:
https://www.notebookcheck.net/OnePlus-13-Smartphone-Review-Let-the-battery-revolution-begin.932327.0.html#c12424452
Szembarát, egy túrót.
-
MMiklos86
csendes tag
Kínai modellt sokkal olcsóbban be lehet szerezni és OxygenOS frissítéssel elvileg Android Auto, OTA frissítés, minden működik. Csak esim nincs.
(legalábbis ezt mondják az eladók, nekem nincs vele személyes tapasztalatom)Ugyanakkor az üzemidő nem óriási előrelépés, a kamera szintén nem, a képernyő a 12-höz hasonlóan szintn min. 120Hz PWM-mel dolgozik. Nem érzem elég nagynak a fejlődést ahhoz, hogy az egyébként jól működő Oneplus 11-ről frissítsek, noha korábban terveztem. Majd később.
-
Na jó, a drága ár mellett a számomra nem elég jó kamera megadta a kegyelemdöfést, nincs csere. Pedig több apróság tetszett volna, de...
-
Ó, ne gondold, hogy nem kapcsolják ki.
…csak az iPhone topikban volt 2-3 robotról érkező friss user, aki csodálkozott, hogy töltőre dugva újra bekapcsol az éjszakára kikapcsolt iPhone vagy hogy nem lehet ütemezni automatikus bekapcsolást kikapcsolt telefon esetén (ez még Android alatt is ritka funkció, a “titok” pedig az, hogy természetesen ilyenkor nincs kikapcsolva a telefon, csak ezt hiteti el veled a szoftver). Amit valóban kikapcsolt a gazdája, annak szüksége van egy külső történésre ahhoz, hogy bekapcsoljon (töltő csatlakozás, gomb nyomvatartása).
És más, nem-iPhone témában is elő szokott jönni a kikapcsolva nem működik c. probléma. -
joey04
titán
gsmarena szerintem a mérvadó üzemidő tesztekben. Én is többet vártam ezektől a nagy telepektől azért. De ez a funkció nem igen fog beleharapni az üzemidőbe. egyébként is inkább lopás esetén fontos ez, manapság már senki nem kapcsolja ki a telefonját.
-
Az Apple eszközei évek óta képesek erre a szolgáltatásra, magam is huzamosabb ideje használom; nem tapasztalható evégett extrém merülés. Ha az amerikai fejlesztők meg tudták ezt oldani, akkor szerintem a nem-dzsunka szintű kínai gyártó is megoldotta.
Ez egy roppant hasznos képesség, nyilván igényel energiát a működése, ám ez nem vészes mértékű. Az Apple-nél biztosan nem az (saját tapasztalat), hiszem, hogy a One gyártója is megugrotta ezt a szintet...
-
realist
őstag
Közben a gsmarena infoi alapján a Oneplus 13 "mini" gyak a realme gt7 pro kamerái kaphatja meg. Ami azért a 13 szint alatt van, régi T szériára emlékeztet.
-
mhydas99
senior tag
Ha van kulfoldon elo ismerosod, akiben megbizol, vagy tervezel kilatogatni valamerre, akkor vedd meg ott a Pixeleket. Garitol ne tarts, ha vigyazol ra nem lesz bajod.
Peldaul most karacsonykor a Pixel 8-at (sima, nem a) ujonnan 128 gb tarhellyel lehetett Angliaban venni 160 ezerert. (,500 forintos rejordarfolyammal szamolva egyebkent). -
mhydas99
senior tag
Tehat ha kikapcsolt allapotban is megtalalhato a telefon, akkor ha ejjel kikapcsolom a telefont, reggelre le is merul 10%-ot?
-
realist
őstag
válasz
hunhool1979 #11 üzenetére
" find x8 pro Global"-t hol találtál?
Elvigel lesz OP 13 "mini" és find x8 mini is. Maga részéről várok egy ideig azokról milyen infók lesznek.
-
Meglepő, hogy az Alzán jobb áron van (a 13R is), mint az előrendeléses akcióban a gyártó oldalán, és ott is megkapod az extrát hozzá.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hunhool1979 #12 üzenetére
Igen. Op-k esetében a kínai hardver verzióknál nem nagyon van esim. OP 11 vagy 12-nél is nem számított, hogy a rom India, Eu vagy globál, a hardver akkor se tudta. Még az amerikai verziók lehetnek esetleg jók, ha lesz ts-en, mert abba eddig volt esim.
-
ghiottone
nagyúr
Kíváncsi leszek a gyakorlatban ennek is olyan pocsék a dc elsőtétítése és a pwm szabályozása, mint a 12-esnek. Valamit ott elszúrtak, hiába hirdették, hogy mennyire szembarát...
joey04 - teljesen egyetértek. Ennyiért kellett volna a 4. kamera is, mint az Oppo Find X8 Pro-nál a 6x zoom. Értem, hogy az amcsi ár alapján, ott ez így pont jó ennyiért, de euróban itt valahogy nem jön ki a matek és többet várna az ember.
-
joey04
titán
ennyiért már kellett volna bele a 4 kamera.
-
alien292
csendes tag
A tradingshenzhen 667 euróért adja az alap verziót. Elég jelentős az árkülönbség, pedig kb. ugyanaz a hardver. Vajon az esim most is hiányzik belőle?
-
bollokcs80
Korrektor
Elég húzós áron indult, de idővel be szokott esni, az OP12-t tavaly ősszel már 800 euró körül is lehetett vinni. Itt legalább van fejlődés az évenkénti procicserén kívül (igen Samusng, rád nézünk). Az ingyenes kiegészítőknél meg nagy a választék, lehet kérni töltőt, órát, fülest, tokot.
A GSMArénán már tesztelték is, elég jól sikerült szerintük: [link]
-
Befizettem az oldalukon a foglaló összeget, de ennyiért nem rendelem meg. Kevesebbre készültem, így hiába remek, de csalódás lett az ára miatt (meg a hazai pénzünk is a béka segge alatt)
-
roli543
őstag
Ez màr nem az a OnePlus
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A cikk elején találtam egy elírást.
Milyenek azok azelég boros árak
? -
marcee
addikt
Az ujjlenyomat olvasó ultraszónikus, nem optikai.
Sajnos nagyon drága így. Nagyon elégedett voltam az eddigi oneplus készülékeimmel, volt 2-m és most is 8 pro-m van. Igazság szerint még nem nagyon bántóan lassú, csak már biztonsági frissítés sincs rá régóta. Ez az 1150€ egy vicc, és nem lehet "free gift" mentesen rendelni. Ennyiért már a nagy gyártók csúcsmodeljeit is meg lehet venni.
Pixel-ek felé húzok (szoftver és kamera miatt), de úgy látom, hogy 1-2 évesen használtan kell majd megvenni, ha nem szánok negyedmilliónál többet telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az európai bemutató mellé sok érdekes adalékinformáció érkezett.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Nintendo Switch
- Horgász topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest