Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Sziasztok. Jelenleg egy Samsung A52s 5G-t használok és szeretném cserélni. Nincs vele gondom csak a 10 éves fiam kapná meg a Huawei P20-a helyett. Egy Moto Edge 40 néztem ki az Emagon ahol most akciós.
Szerintetek érdemes erre váltani? -
PyroS
senior tag
Köszönöm a tippeket.
Közben sikerült jó áron beszerezni egy Samsung A52s 5g . Így most egyenlőre ezt próbálgatom. -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
- Árkategória. Max 160.000Ft
- Használt vagy új? Új lehet használt is de garanciával kellene
- Hol vennéd meg?
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú táv kb 2 év
- Mire használnád? Netezés, fotózás,zene, YouTube minimális játék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android jöhet csak szoba
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenleg egy Redmi Note 10 Pro használok ez a méret jó lenne.Xiaomi nem nagyon jöhetne szóba egy Mi 10T Lite és egy Redmi Note 10 Pro használat után kezd elég lenni a Miui.
Mindenképp Oled kijelzős kell mert sokat használom napfényben és minél nagyobb akksi lenne jó. A fotózás is lényegesen szempont.Amiket néztem : Samsung A52s 5G , Honor 50 , OnePlus Nord 2 5G. Használt S20Fe ,esetleg S21Fe
Köszönöm :R .
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
- Árkategória. Max 150.000Ft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? A 40eFt állami támogatással venném szóval: Euronics vagy Telekom,Yettel,Vodafone ezeknél kártyás csomagban.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú táv kb 2 év
- Mire használnád? Netezés, fotózás,zene, YouTube minimális játék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android jöhet csak szoba
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenleg egy Redmi Note 10 Pro használok ez a méret jó lenne.Xiaomi nem nagyon jöhetne szóba egy Mi 10T Lite és egy Redmi Note 10 Pro használat után kezd elég lenni a Miui.
Mindenképp Oled kijelzős kell mert sokat használom napfényben és minél nagyobb akksi lenne jó. A fotózás is lényegesen szempont.Amiket néztem : Samsung A52s 5G , Honor 50 , OnePlus Nord 2 5G.
Köszönöm .
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
A feleségemnek keresnék új telefont , egy Xiaomi Redmi Note 10Pro szeretnék lecserélni. Sajnos sok nyűgje van, lassú wifi,közelség érzékelő,stb.Egyenlőre ezeket néztem:
Samsung A33 5G 43eFt
Samsung A53 5G 50 eFt
Honor 50 58 eFt .ezeket tudnám megvenni a Telekomnál előfizetés hosszabbítással jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
A Telekomnál szeretnék venni egy új készüléket a nejemnek, hűségidő hosszabítással. Melyik lenne a legjobb választás jelenleg egy Huawei P20-at használ ,sajnos ekkora méretű ksézüléket jelenleg nem találok.
Amiket néztem:Samsung Galaxy A52 5G
LG Velvet
Xiaomi Redmi Note 10 Pro -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Előfizetés hosszabítással vennék készüléket a Telekomtól.
Két készülékre szűkítettem le a lehetőségeket:
Samung Galaxy A71 (87780Ft) és Xiaomi MI 10T Lite 5G (97900Ft).Az Amoled kijelző miatt a Samsung felé hajlok (jelenleg is egy Galaxy A50-est használok) viszont a nagyobb akksi és a 120Hz kijelző miatt pedig a 10T lite lenne jobb.
Szerintetek melyiket éri megvenni? -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Vásárlás előtt kipróbálja a nejem mindkettőt és amelyik kényelmesebben tudja kezelni az lesz a nyerő. -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
A nejemnek lejár az előfizetése a Telekomnál és két telefont néztünk ki neki. Mivel jelenleg egy Huawei P10 Lite-ot használ így maradna a Huaweinél.
A P20Pro és a Mate 20 a két jelölt. Az oled kijelző és a 6Gb Ram miatt a P20 Pro vennénk de a Mate 20 újabb ,erősebb a procija és nagyobb a kijelzője.
Szerintetetk melyiket éri meg megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
A jó öreg Honor 8 telefonomat szeretném lecserélni. A telekomnál venném hűségidő hosszabbítással. Amiket kinéztem:
Samsung Galaxy A50 56540Ft
Honor 10 70400Ft
Huawei P20 84480Ft.A kamera miatt a P20 lenne jó de a Samsungnál vonz az Amoled és a 4000mAh akksi. A szokásos felhasználása kellene (telefonálás,fotozás,facebook és némi játék,netezés).
Köszönöm.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok!
Megjelent a Telekomnál a Samsung Galaxy A50 Dual Sim telefon. Esetleg van valakinek tapasztalata vele? Egy Honor 8 szeretnék leváltani de jó lenne az IP68 és az Amoled kijelző.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Leszeretném cserélni a jó öreg Xiaomi Redmi Note 2 telefonomat.A Telekomnál tudok készüléket venni három készüléket néztem ki. Huawei P9 kb 85eFt,Honor 8 kb 100eFt,Samsung S7 edge kb 118eFt. Mindegyiknél van ami tetszik benne (pl9 fém ház, kinézet, Honor 8 dual sim amit használok is, S7 edge vízállóság és a legerősebb hardver). A kamera ugye mindháromban jó, így nehéz a választás. Ti melyiket vennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest