-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
PyroS #173487 üzenetére
Kb nekem is ezek voltak a szempontjaim/árkategória, Samsungot nem akartam, így én elégedetten használok egy Realme 9Pro+-t. Semmi sem tökéletes, de még egyszer sem akartam földhöz verni
Nekem kellett a minimum 256 GB tárhely, ha neked nem számít, az s21FE is jó lehet, illetve előző telóm Honor 20 volt, azzal is maximálisan elégedett voltam, gondolom az 50 sem lett rosszabb, a Nord2 meg egy cég kb a Realme-vel, nagy különbségek nem hiszem hogy vannak.
-
$R64
tag
válasz
PyroS #142682 üzenetére
Hi all!
Na én pont ezek között vaciláltam a tkomnál. Sőt... Rendeltem múlthéten egy Mate 20 prot. K szép telefon. Kijelző gyönyörű, az emui desk nem sokat ér (bill és egér nélkül) felület se szimpi... Kamera körül olyan rezgés, kotyogás van. Ha csak leteszed magad mellé a kanapéra ágyra stb. hallod hogy "csörög a telo". 130at nekem így nem ért. Mate 20 nagyon nagy. talonba volt az is, nincs ip védettség, azaz csak 53as ami ergo nem sok. Nagy tepsi, kiesett. p20 prot 2 hete mikor a mate 20 prot rendeltem 120ért adták. egy hete már csak 86-87 körül. Nálam az ip védettség, oled, infra, 6gb memória ezek voltak a szempontok plusz 4000 akis min. na pont ezeket tudja a p20pro. nagyon jó áron van. most rendeltem meg, holnapra itt van. (p20 -t rendeltem barátnőmne meg - 67 aszem. kicsit kisebb mint a pro, picit kevesebbet tud). Ár értékbe amúgy most nagyon jól vannak árazva a huawei telok (sajna a samsung s seriak árai egekbe - s9, s10). Szóval mindent összegezve én a helyedbe p20prot vennék, aztán majd pár nap használat után derül ki, hogy jól döntöttünk e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest