-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balzs79
csendes tag
-
fauv
őstag
válasz
surgery #163253 üzenetére
Nem tudom. Nekem ezeket mondták, én is csak ezt tudom mondani. Állítólag sok taxis, fuvarozó vitte vissza a telóját cserére és ezért döntöttek így. Mindegy veszek majd másik telefont, és utána addig megyek a nyakukra, amíg meg nem csinálják. Nonszensz, hogy 1,5 év után már másik telefon kell.
-
blueye
veterán
válasz
surgery #161644 üzenetére
Igazad van.
En ismeros vagy allandoan neked dolgozo irodara gondoltam ahol a tobbi ugy koze "belefer". Valoban jobb nem belemenni ilyenbe de igy vagy a masik fel all el az uzlettol es akkor "elore" meguszod az egeszet vagy jobban hiheto h megbizhato ha alairja.
De tenyleg az az igazsag h jobb az ilyen keszuleket elkerulni. -
-
-
Croft-21
őstag
válasz
surgery #153638 üzenetére
Én is vacilàltam a Redmi Note 9 Pro és Mi 10 Lite között. Az előbbi akkuban, kamerákban és árban jobb, az utóbbi kijelzőben (amoled), processzorban jobb és 5G-s. De ésszerűbb szerintem a Note 9 Prot választani.
Az 5G még egy darabig nem lesz szempont, legalábbis nekem. -
-
válasz
surgery #153638 üzenetére
Nem értem a problémád.
OK, hogy mindkettő fontos, de az egyik csak fontosabb a másiknál.
Illetve, ha jól látom, a Mi 10 olcsóbb, mint az S20 Ultra. Ez is szempont lehet.
Plusz az is fontos lehet, amit TunerJoe említ. A MIUI elég megosztó rendszer. Én pl. imádom, évek óta használom, de sokaknak nem tetszik. -
-
törölt tag
válasz
surgery #93899 üzenetére
Én a Honor 7-et választanám ezek közül.
(#93895) GEPESZ66: Én használtam vagy 6 Lenovo telefont az elmúlt fél évben, meg voltam elégedve velük. Igaz, hogy kemény 2-2 heteket jártak nálam (kivéve a Vibe X3 mert az lett az elsődleges telefonom). Vannak olykor apróbb furcsaságaik, de melyik droidos telefonnak nincsenek?
Acer telefon még nem járt a kezemben csak boltban, de én valahogy óckodom tőlük, és nem csak azért mert 1-2 kivétellel az összes bűn ronda. -
-
batai15
félisten
válasz
surgery #61142 üzenetére
Ne tarts edigitalba hivatalos magyar garival kapható.másik meg a létező egyik legjobb telefon.A keleti iphone néven is emlegetik a márkát. Meg sugom neked hogyha kiadnak egy telefon egy 250ezres készlet másodpercek alatt elkel.többször voltak már a top 10 telefonjaikkal (volt hogy a 4.és 7. Helyen is cég két telefonja volt egy szerre) szal nem gurigáznak semmivel. Amúgy meg sok kínai bőven meg üti a mércét már,a samsung sok telefonja csak pisloghatna mellettük. De sok nagygyártóra is igaz.
Linkesítettem. - Zs.
[ Módosította: #40993792 ]
-
batai15
félisten
válasz
surgery #61132 üzenetére
Kicsit drágában elég sok lehetőség.
A nexus hátránya a gyér akku illetve nem bővíthető.Ha pure droid kell akkor ha nem ótzkodol a romolástól akkor cm a g2 re és v gyak. Lesz egy nexusod hátrányok nélkül.
Csak droid játszik?
100ért van Xiaomi mi3 ami elég brutális telefon,a miui meg elég jó. -
w333
félisten
válasz
surgery #36594 üzenetére
100% -s ilyen bolt nem nagyon van, maradjunk annyiban hogy vegyesek a vélemények a bolti garanciával kapcsolatban, viszont léteznek pozitív visszajelzések alapján 1-2 megbízható bolt is !
Ebben az árkategóriában Optimus G vagy Nexus 4 -t ajánlom a PartNero GSM -ből ahol mindkét telefon 79000 Ft !
Különösebb elvárásid lennének esetleg ?
-
w333
félisten
válasz
surgery #25639 üzenetére
Szia, hogy őszinte legyek nekem volt "S3 LTE" és azt kell mondjam hogy Nexus 4 sokkal jobb választás, és szerintem az akku is jobban bírja ! nálam kb. "2 nap készenlét és 4 óra kijelző" ! vagy 1 nap készenlét és kb. 5 óra kijelző szokott lenni, de valakinek sikerült 6 óra + és szerintem az akku-tól nem kell félni
-
pit stop
addikt
válasz
surgery #25639 üzenetére
Ez alapján kettő ugyanazt nyújtja neked. Ár alapján lehetne még dönteni, vagy hogy külsőre melyik jön be jobban. S3 talán jobban lesz támogatva későbbiekben még Samsung részéről, LG-hez viszont elég bestbuy áron lehet hozzájutni mostanság. Nexust pedig már leírták amit én is mondanék.
-
jeni
félisten
válasz
surgery #22794 üzenetére
Samsung Galaxy SIII LTE i9305 2GB verziós,vagy a i9300 a sima EZEKRE GYÁRILAG ITTHON SAMSUNG 2 ÉV GARI VAN
esetleg a többik olcsóbban általában azokra 1 év GSM bolti garik vannak rajta
az LG Optimus G (Telenor szolgáltatónál 2 év garis)
a LG 4x HD
HTC One X (ez is kaphatóak a szolgáltatóknál és ott 2 év garis)egyébként nem írtad,hogy melyik rendszer kel neked?
Mert amit felsoroltunk páran azok androidosak és ott vannak a Windows Phone 8 vagy iOS rendszer -
premete
veterán
válasz
surgery #5930 üzenetére
Nekem a prada3-mal volt rossz tapasztalatom, fél óra navigáció után mindig kikapcsolt egy üzenettel, hogy túlmelegedett, és védelmi okból kikapcsol, a szerviz szerint ez normális, szerintem nem. Ha azt veszed, van hozzá egy bontatlan nagyobb kapacitású akkum, beszerzési áron, de mire megjött, becseréltem az első gsmboltban valamire a pradát...
-
HuMarc
veterán
válasz
surgery #2790 üzenetére
T-nél ZTE Grand X IN, 58 000 Ft-ért? Ez is egy elég jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest