Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Ma tönkre ment a Samsung S7 Edge telefonom.
Jelenleg nem találok olyan telefont amire azt mondanám hogy "az igen ezért kifizetnék akár 400.000ft is ( ha már ilyen drágák )"
igy egyenlőre egy Samsung S7 Edge telefonhoz hasonló telefont szeretnék
Használtan mit érdemes néznem ?Ami fontos:
- S7 edge-hez hardver vagy hasonló (sebességre gondolok leginkább )
- ne legyen több 40.000ft-nál (azért mert csak átmenetileg kellene mig nem jönnek ki az idei BEST telefonok és meloba [ épitőipar] oda böven jo volt ez is )
- kijelző ne legyen kisebb és rosszabb mint S7-edge
- hasonló akkumlátor vagy nagyobb
- AndroidAhogy nézegettem én nem nagyon találtam ennyi pénzért ilyen/hasonló telefont ennyiért.
Lehet akkor inkább használtan kellene s7 edge-t vennem ismét ?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Mate 20 pro ez menyire lenne jó vétel? az ismerősömnek igaza van?
ezt írta ezért volt cserélve az aksi képernyő és hátlap : Beégett a navigáció a kijelzőbe, azért javítattam Én a többit nem kértem De gondolom vele jártismerősöm szerint : Szoval agyon volt hasznalva.. Csak gps melegiti a telefont kegyetlenul... Foleg nyaron... Sokaig voltam sofor, egesz nap ment a gps... Minimum evente kotelezo volt telefont cserelni.. pedig top tech telefonaim voltak mindig..
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
őstag
válasz Algotis #160997 üzenetére
Értem, a Mi 11 szerintem nem elég kiegyensúlyozott, a főkamera jó, de a széleslátó gyenge a kategóriához mérten és nincs telefotó szenzor.
S21 Ultra? Idén jobban sikerült az Exynos, most már csak az ismételt benchmarkok alatt throttlingol valamennyire, és üzemidőben sem marad el a tesztek szerint a snapdragonos változattól. Kamerás oldalról jelenleg elég erős ajánlat, talán most a top androidos vonalon.
-
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Egy (jelenlegi) flagshipet szeretnék hosszútávra (~3 év).
A Oneplus 9 Pro (12+256) vagy Xiaomi Mi 11 (8+256) között vacilálok egyelőre. Eléggé hasonló a kettő, mindkét márkát szívesen vásárolnám.
Az LTPO panel és az IP68 miatt úgy érzem, hogy a Oneplus 9 Pro-t felé húz a szívem, viszont nem tudom, hogy a Oneplus hasselblados kollaborációja hogyan muzsikál majd ebben a telefonban, ugyanis feltétel nálam, hogy a telefonnak legyen viszonylag jó all-round kamerája. Közeli tapasztalatok alapján viszont ebben a Xiaomi egész jó, ezért nem nagyon tudok most dönteni.
Köszi!Androidos Outlookból küldve
-
Bdanyy
addikt
válasz ledgeri #160984 üzenetére
p40-nél mintha többen is megoldották volna, de egyik új tabletre csak virtuálisgépes verziót láttam, ami kb semmit sem ér.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
kisi
aktív tag
válasz Bdanyy #160983 üzenetére
Köszönöm szépen!
Olvastam a teszteket róluk, a Pixel nemigazán jött be, az S20 vonal sem- az van a családban, extrém melegedés probléma miatt többször járt márkaszervízben, jelenleg is csrekészülékkel van a sógorom.
Android alapokon volna valami esetleg még, amit össze lehetne hasonlítani a kamera tudása alapján a P40-el, és pici kínaik pakolgatják? -
F_Zolee
veterán
Hello
Lehet lesz egy Redmi 9. Viszont nem vagyok nagy mobilos így a kérdés az lenne, hogy alap dolgokra elég a 3/32-es verzió vagy valami miatt érdemes 4/64-est venni? Tárhely nyilván fotózás függő de a rammal mi a helyzet? 2-3 appot használok csak napi szinten de telepítve azért van a mostanin vagy 6-7.
-
Dinter
addikt
A Realme 8 [link] rendelhető (lesz) valahonnan EU-ból/tréfamentesen?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bdanyy #160983 üzenetére
Ez a GMS hiány egyéb gyártói ID tiltásokat is tartalmaz? Vagy az egész csak arról szól, hogy "előtelepítési szerződés nincs" így pénzek nem áramolhatnak, egyébként meg csak macera... De 100%-os az elérés és a működés kis házi feladat után...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Bdanyy
addikt
Nekem leginkább ezeknek a képei tetszenek. Pixel 4a, Pixel 4a 5g, Pixel 5, iPhone 11/12 széria, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 ultra, P40 pro (nincsen GMS hivatalosan).
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen telefon ajánlott most, ha nagyon szép fotók készítése a cél?
-
t420s
aktív tag
üdv
Csak 3G-t tudó régi okostelefon hogyan működik (működik-e) 4G lefedettségű nagyvárosban egy vadi új Vodás sim kártyával?
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak keresünk új telefont, ehhez szeretnénk egy kis segítséget kérni.
- Árkategória. max 80 ezer forint
- Használt vagy új? kizárólag új
- Hol vennéd meg? mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? hosszabb távra (kb. 3 év)
- Mire használnád? telefonálás, fotózás (nem kell szuper kamera), közösségi média
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? minél kisebb (jó lenne 150x70 mm körül)
- Mi fontos: dual sim alapfeltétel -
-
HunChaos
aktív tag
Sziasztok!Tegnap pofára esett a p20pro-m,kijelző off.
Szeretnék venni egy másikat, tudnátok ajánlani?
Árkategória.kb 130-180k
- Használt vagy új? használt 130ig, új 180ig
- Hol vennéd meg?mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszabb távra (több évig elvagyok eggyel)
- Mire használnád? (sok telefonálás, netezés, gps; kevés fotó, nem játszom rajta)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, androidnál maradnék
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? mindegy
-Mi fontos: jó lenne wireless töltést támogató, dual sim alapfeltételS20 FE és P30pro eddig amit gondoltam.
Köszönöm! -
t72killer
titán
Brit vodánál vett már valaki telefont, SIM-függőek a készülékeik vajon? Szimpatikus az a52 5g ajánlatuk.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
spileraaa
senior tag
a 2 közül melyik lenne jobb vétel és miért?
Huawei mate 20 pro vs Huawei P30 pro (ezen is van google jol tudom? )Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Gyereknek tervezek első telefont venni, cca 40e.
- Árkategória. Max 40e
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan Kína
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2év
- Mire használnád?
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Jó az Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nagyobb
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, alap játék , internet , YouTube[ Szerkesztve ]
-
zsoka64
kezdő
Első okostelóm vásárlásához kérnék segítséget.Fontos a könnyű kezelhetőség (1.telefonom lesz).
- Árkategória. Max 60e
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3év
- Mire használnád?
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet. -
blueye
veterán
válasz t72killer #160965 üzenetére
Jol tudod:
"A ráadás Samsung Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató a 2021.március 25. 23:59-ig rendelő lakossági ügyfelek, havi díjas mobil előfizetés mellé 2 év hűséggel történő készülék vásárlás esetén jár. A fülhallgató a Samsung Members alkalmazásban igényelhető meg április 16-ig." -
sunny1
tag
Édesanyámnak szeretnék telefont venni.
- Árkategória. 40e ft.-ig
- Használt vagy új? használt
- Hol vennéd meg? Bolt vagy apró
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 1év
- Mire használnád? fénykép,e-mail
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?mindegy
Ennyi pénzért mely márkák jöhetnek szóba? -
sunny1
tag
Édesanyámnak szeretnék telefont venni.
- Árkategória. 20e ft.-ig
- Használt vagy új? használt
- Hol vennéd meg? Bolt vagy apró
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 1év
- Mire használnád? fénykép,e-mail
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?mindegy
Ennyi pénzért mely márkák jöhetnek szóba? -
törölt tag
Sziasztok!
Átmeneti telefonnak keresek valamit. Eddig Huawei P20 Pro-t, Mate 20 Pro-t, Realme 7-et és néhány Xiaomit néztem.
Mit ajánlanátok?- Árkategória: Maximum 70-80k, de minél olcsóbban szeretném megúszni. Néhány perce csúsztam le egy picit beégett, de jó áron lévő P20 Pro-rol. 38k...
- Használt vagy új? Mindkét opció szóba jöhet, de gondolom használtan jobbat találni ebben az árkategóriában.
- Hol vennéd meg? HA vagy árukereső szerint listázva egy boltban.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Maximum fél év, ha minden jól megy.
- Mire használnád? Néha egy-egy fotó, de többnyire általános felhasználás. Böngészés, YouTube, Spotify.
- Androidhoz ragaszkodom, de GApps nem feltétlen szükséges.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? OnePlus 8 Pro-hoz vagyok szokva, szóval hasonló méretű lenne a legjobb.
-
-
Anybody
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung Galaxy A52 5 G készülékről? Tesztet nem találtam itt. Egy Mi 8-at váltana. Xiaomit még egyet nem szeretnék.
Köszönöm szépen!
Ildi -
-
Bdanyy
addikt
válasz TeebyKay #160956 üzenetére
Galaxy S9, Poco F1 amire még ránéznék, vagy esetleg a standard Note 9S/Pro attól függően, hogy kell-e nfc. Utóbbiból még akár sokáig garisat is könnyű találni ennyiért. Kamerában ezek azért gyengébbek mint a p20 pro vagy az s9.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Viktor0610 #160949 üzenetére
Oneplus Nord, Redmi Note 10-ről esetleg? Vagy azok nem ajánlottak?
Pixel 7 Pro Hazel
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
50ezerig bezárólag tudtok ajánlani néhány használtan nézegetni érdemes telefont?
Igények:
android
legalább 64gb belső memória
legalább 4gb ram
játékra nem használom
fotózni max 3-4 alkalommal egy hónapban de az jó lenne ha szép minőségű lenne (nem selfie, előlapi kamera nem számít)Hirtelen ezek jutnak eszembe, jelenleg egy Lenovo A7000 telefonom van, de a 8gb belső memóriája amúgy se volt elég semmire, és mostanra korruptálódott az egész, factory reset után se tudok semmit telepíteni rá, és usb-n keresztül nem ismeri fel egy pc se. A 2gb ram-ja is kevés kicsit és a kamera minősége is silány a mostani telefon felhozatalhoz képest.
Előre is köszönöm!
Tibi
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz #40993792 #160951 üzenetére
értem, elnézést kérek a rossz információ közlésért mindenkitől,( én régebben voltam tkomos) és én amit olvastam a neten ott azt írták hogy független telókat árulnak és én is így tapasztaltam mivel telenor-os vagyok független telót kaptam mind apple és androidos telefonnál is igaz az utóbbik dual simesek ( az elmúlt két évben vásároltam mind 2 félét iphone 6s, iphone se,honor 20, p30 lite),jelenleg huawei p40 pro m dual simes van ami telekomos vásárlás de ez is gyári független szoftver van rajta és tökéletesen üzemel telenor simmel.
-
addikt
válasz oroszLajos #160948 üzenetére
A telekomnál domino csomaggal 154k a samsung A 52 5g
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
MODERÁTOR
válasz oroszLajos #160948 üzenetére
Samsung Galaxy A52 4G, ha a hosszú támogatás kell, Xiaomi Mi 10T, ha a gyors proci (sokáig kiszolgál majd, de talán valószínűl, nem kap addig támogatást, mint a Samsung).
Xiaomi 13T
-
oroszLajos
aktív tag
-Árkategória. Max 150 ezer
- Használt vagy új? Csakis új.
- Hol vennéd meg? Lényegében bárhol. De mindenképpen független kell.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Inkább hosszú távra.
- Mire használnád? Közösségi média, filmezés, általános használat.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csakis Android érdekel.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A mérete az mindegy. Úgysincs normális kisméretű telefon mostanság.Pixel 7 Pro Hazel
-
t72killer
titán
válasz undercover #160944 üzenetére
. Én meg most rákattantam a nagyra, igazából értékelnék egy 7"-os, 10:16 képarányú(!!) tepsifont.
-
trebrona
nagyúr
válasz sniper112 #160940 üzenetére
Hogy ne lenne szolgáltatói rom? Samsungnál maradva TMH pl. a telekomos. Ettől függetlenül az is független. Egyébként úgy tudom, hogy a telekom összes készüléke független, a másik kettőnél csak a dualSIM-esek azok.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hroberto
veterán
50-60 ezer körül mik most jó vételek? Méret mindegy.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Bocsi az off miatt. Jól gondolom, hogy ez a szolgáltatónál vett telefon is teljesen független, mintha bárhol máshol (pl. MM) vettem volna? [kép][ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
t72killer
titán
válasz undercover #160936 üzenetére
"nem kell tepsi " - akkor egy időgépet javaslok .
Nem árulják az 5g-s verziót Mo.-gon? Abból nincs exynos változat, mindenhol snapist adnak belőle.
Én magamnak a52 5g-t vagy ha jön, a72 5g-t fogok venni, de ez én vagyok, nekem elég ennyi SoC, a maradék $$ meg mehet piára, nőkre és verdákra .
-
IzomeN
csendes tag
Sziasztok! Kineztem a vivo x60 pro + telefont, de most olvastam, hogy Európába csak butitott kamerával és processzorral érkezik. Ha a kínai verziót veszem meg milyen problémák lehetnek, menni fog rendesen a google play?
-
xhege
veterán
válasz nincsilyenxx #160933 üzenetére
Én tuti OnePlus 8 Pro-t venném. Számomra droidon az egyik legjobb rendszer, minőségi összeszerelés, piszok gyors, jó szoftvertámogatás, és a 8 Pro esetén nagyon jó kamera. Extrem Digitálnál 280-ért vihető, de vannak olcsóbb boltok is. Szóval 300 alatt maradsz.
-
nincsilyenxx
csendes tag
Hátha valaki ajánlása végre segít dönteni.
Jelenleg egy Huawei P30 Pro van a kezem alatt, ezt kellene leváltanom.
Nézegettem az új Oneplus 9 szériát, a Xiaomi mi 11-et, Samsung note 20 ultra, stb stb.
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Ami lényeges, hogy jobb legyen kb minden téren a p30 pro-tól.
Néztem még a Oneplus 8 pro-t is, de egyszerűen nem tudok dönteni.
Nem akarok feltétlen 300 fölé menni.Segíccség!!
-
t72killer
titán
válasz undercover #160928 üzenetére
Ha mindenképp kell az izmos SoC, akkor s20 FE 5g. fontos az 5g változat, mert azt szerelik csak kevésbbé akksizabáló snapdragonnal.
Ha közép SoC is jó, akkor kb 2 hónap múlva lesz a72 5g jó kamerával, szvsz vállalható SoC-vel, vízálló kivitelben.
-
xhege
veterán
válasz undercover #160930 üzenetére
Nálam a 8T kamerája kizáró ok, mert ennyi pénzért nekem az nem elfogadható. Akinek a fotózás nem annyira fontos, annak egy tök jó választás!
S20FE kamerában jobb, mint az S21 szerintem. A többi paraméterben persze jobb az S21.
Hogy neked melyik éri meg jobban, azt rajtad kívül senki nem tudja.
Én a megbízhatóbb boltokat javasolnám: Samsung Expereince, Média, EMAG, Euronics stb. sufni gsm-ből én nem venném. Lehet érdemes az aprón is megnézni, mert kedvezőbb áron 1-2 hónapos garis telefonokat is lehet venni, ha a használt szóba jöhet. -
undercover
őstag
válasz xhege #160929 üzenetére
Nem a kamera a lényeg, de őrülnék ha az is jól teljesítene.
8 Pro tudom jobb kamerában de tepsi, maga a 8T szerintem erősebb meg fluidabb tesztek alapján legalábbis mint a Samsung, de viszont jól tudom, hogy a Samsung meg jobb képet csinál? Szóval elég nagy dilema
Ár/értékben mi a jobb egy S20FE vagy egy S21?
Meg itt is felteszem a kérdést...
Példaként vegyük egyelőre az S21-et.
Telekom( ott vagyok amugy de éppen nincs kedvezményem) árukeresőn meg 270-től 325-ig lehet kapni S21-et és nem tudom melyik bolt a megbízható. Vagy S21+-t is lehet kapni 300-ért meg 400-ért is...Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
xhege
veterán
válasz undercover #160928 üzenetére
A 8T teljesen korrekt, de ha a kamera a legfontosabb akkor felejtős szerintem. OnePlus esetén a legjobb kamera a 8 Pro esetén van (a 9 Pro is visszalépés lett szerintem a tesztek alapján). A 8 Pro viszont marha nagy 165,3 mm.
Samsungban az S20 FE kimondottan jó lett kamerában és épp befér a méretkorlátba 159,8 mm Azonban technikailag a 8 Pro sokkal jobb szerintem. -
undercover
őstag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni
A költséghatárom olyan 250k körül van. Jelenleg egy Xiaomi MI9T-t használok. Fontos a dual a sim, magasság 160mm körül legyen, (tehát ha lehet ne ilyen 165 legyen, jó SOC, és a lehetőleg legjobb kamera a büdzsénkből. Néha szoktam egy két játékkal játszani, zenét hallgatni, meg szeretnék jobb minőségű képeket készíteni. Tudom ez igy elég általános De a büdzséből szeretném a legjobb ár/értékű telefont.
Az MIUI-val vannak problémáim szóval a Xiaomi kiesik.
Én a Samsungra gondoltam illetve a OnePlus-ra.
OnePlusból a sima 9-esről viszonylag rosszakat lehet olvasni szóval gondolom az nem ajánlott, viszont a 8T az úgy tudom viszonylag korrekt telefon?
Samsungból ha jól tudom van a sima S20, S20FE, S21 kicsit low budget A52?Szóval ebben kérnék segítséget mert nem tudom eldönteni, hogy ezekből melyik a legjobb.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #160921 üzenetére
Csak a samu aki ilyen nagylelkű az ígéretekkel?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
őstag
válasz gabo89 #160915 üzenetére
Nem ástam bele magam mélyen, de az ajándék Bud+-al 1-2 konstrukcióban jó deal lehet az A52.
Szét kell nézni a szolgáltatónál.Egyébként szerintem a Xiaomi egy magasabban pozícionált termék, a 10T Pro sincs messze árban, bolti garival már 165.000 Ft körül hozható mondjuk a Konzolvilágtól. Bár nem tudom ilyesmit mennyire ildomos ajánlani. Én szó nélkül bevállalnám tűlük, de... A Turbado példája azért ott lehet az emberek tudatában.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Viktor0610 #160921 üzenetére
Én azt olvastam, hogy a Poco X3 hivatalos bemutatóján 3 év támogatást ígértek a telefonra, így akár az Android 13 lehetséges.
Most ez nem tudom mennyire az X3-nak a kiváltsága, mert a Xiaomi deklaráltan (legalább) 2 év támogatást ígér. Ami általában 2 év is, ha a főverziókat nézzük. -
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #160917 üzenetére
Kimaradt, hogy ezek elmehetnek Android 13-ig?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #160917 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
- max 60-65 ezerből, friss és új, független készüléket keresnék hosszú távra (4 év+). Minimum felhasználása tartalomfigyasztósdi lenne, de mivel az első androidos eszközöm is lenne, ne legyen csak erre passzoló a hardver, lehet hogy elkap a gépszíj, ne bánjam meg egyből, ha valamit próbálgatnék. Jó lenne pl a 300 PPI feletti, minnél jobb, és minnél laposabb kijelző. Noch nélkül, esetleg lyukkal, pop-up lenne a legjobb...
A méretet passzolom, mivel zsebbe minden nagy, de videózni meg már minden kicsi (tableten is gondolkodom...)...
Huavei bűntipontos, de ha bomba ajánlat, akkor megfontolom.Ha pl most (egy hónapon belül) nem lesz kiválasztás, akkor a fentinek megfelelő szegmens mikor változik annyira, hogy érdemes újra feltennem a kérdést?
Ha most venném a bármilyen javasoltat, akkor az hanyas Android verziószámíg lehet támogatott? (elég volt egyszer átélni egy windows phone féle leépülést, halasztanám amíg lehet)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
kb. 160 ezer forintért keresek telefont. Xiaomi Mi 10T és a SAMSUNG GALAXY A52 5G -t szemeltem ki. Van még ami megemlítendő? Melyiket választanátok? Felhasználást tekintve: telefonálás, messenger, internetezés, fotózás. Köszönöm előre is.
indul a sörös aludni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz döglöttcsiga #160913 üzenetére
Realme 6 esetén, nem nagyon tapasztalok nyelvi gondokat.
Realme 7 esetén, viszont volt valami említve pl itt a Mobilaréna teszt-ben, persze azóta már vélhetően kapott frissitést.
Kérdés hogy más Realme telefon hogy áll ezzel :)
Sebbeség hozza a mai középkategóriás telefonok szintjét kb.
A rendszer inkább közelebb áll a stock droidhoz, persze vannak extrák is.
[ Szerkesztve ]
-
döglöttcsiga
újonc
válasz aprokaroka87 #160908 üzenetére
És úgy összességében mi a tapasztalatod vele? Valahol azt olvastam, hogy sokhelyütt magyartalan máshol meg szimplán buta a rendszer, igaz ez?
Köszi!Csúf csiga csúszik a csövön
-
zmilaner
tag
válasz Surii #160910 üzenetére
"A Goboo.com egy hivatalos spanyol viszonteladó, és az a jó bennük, hogy szállítanak Magyarországra is, ráadásul teljesen ingyen. A telefonokra 2 év hivatalos spanyolországi garancia jár, és 6 hónapig ingyen cserélik a kijelzőt törés esetén." - napidroid.hu
"A Goboo shopról érdemes tudni, hogy kizárólag eredeti termékeket forgalmaz, ráadásul EU, spanyol raktárból szállít, Magyarországra ingyen. A cég akár 24 órán belül feladja a rendelést, 2 év garanciát biztosít Spanyolországban a készülékeihez." - telefonguru.hu
Ezek alapján sztem nincs gond a garival. -
Surii
csendes tag
Poco X3 Pro engem is lázbahozott, csak nagyon vacilálok, hogy megéri-e bekockáztatni a gari mentes jószágot.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz döglöttcsiga #160907 üzenetére
Nekem Realme 6 van, eddig nem tapasztaltam komoly hibát.
Igaz talán több mint egy hónapja, szóval hosszabb távú tapasztalat még nincs.
-
döglöttcsiga
újonc
Sziasztok!
Van valakinek itt Realme mobilja? Mi a tapasztalat? Mennyire megbízható?Csúf csiga csúszik a csövön
-
dssport
tag
Sziasztok!
Páromnak keresek új telefont (csak Samsung jöhet szóba)
2 típus merült fel mint lehetőség: A71 vs. A52 5G (vodánál ez van) árban ez a felső határ.
Nagyon fontos a készülék időtállósága, frissítések stb... (((jól gondolom, hogy az A71 tovább támogatott, de mivel régebbi ezért kb. azonos ideig lesznek frissítve??!?!?!))
A napi használat átlagos dolgokból áll: messenger applikációk, e-mail fiókok szinkronja, böngészés, spotify, fényképezés, one drive felhő szinkron, okosotthon app, youtube stb... játék nem lesz rajta és fontos a gördülékeny felület. Rendszeres fagyás, akadás nem elfogadható nálunk.
Előre is köszönöm az ötleteket/tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz TunerJoe #160900 üzenetére
Ott láttam még olyan megoldást, hogy egyes tok/fólia gyártók az ujjlenyomat helyét kihagyják a fólián. Amúgy nekem az S10-esek Brotect Flex fóliával jól működtek. a Tab S6 viszont se üveggel, se fóliával nem ment.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest