-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Üdv! Segítséget kérnék!
Még mindig nem tudok dönteni...
Az alap S21 meg a OnePlus 8T között...
Ugye a két telefon hasonló paraméterekkel rendelkezik egyedül a kamerában jobb az S21 úgy tudom.
De megér-e 100k huffal többet költeni az S21-re mint a 8T-re? Ezt nem tudom.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
xhege
veterán
válasz undercover #161201 üzenetére
Ha neked a jobb kamera megér annyit , akkor igen. Ha kamarából elég egy tisztességes, de nem különösebben jó, akkor 8t.
-
őstag
válasz Hópihe5 #161198 üzenetére
Poco M3 is ajánlott a maga kategóriájában, viszont 1-2 területen gyengébb a Note 10-hez viszonyítva. De mindezeket az ára is tükrözi, jó néhány ezressel olcsóbb.
Xiaominál elég átláthatatlan mindez, de találtam egy jó cikket a témában. Ezen infók alapján ez eMAG-tól venném az M3-at. [link] -
t420s
aktív tag
üdv!
aki tud tippet ilyet hol vegyek (hazai akár külföldi webshop) az jelezze!
Lava Z1Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #161209 üzenetére
Lehet h ez a vonzo benne:
"Price: About 60 EUR"
Szvsz nem szabad/erdemes ennek utanamenni.
Egyebkent teljesen Indiara/ban van kitalalva.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A motorolákra mostanában hány év support jár? Elgondolkoztunk egy szolgáltatói 6/128gigás moto g 5g plus-on, samu a52 5g-vel szemben.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bsh
addikt
helló,
jóanyám azt találta ki, hogy a 70 éves apámnak vesz egy okostelefont születésnapjára... szerintem nem fogja tudni használni...
max. 50e-ig van bármi értelmes telefon? én első nekifutásra csupa olyat találtam, amit nem vennék meg 2021-ben.
nem kell semmi extra: tudjon vele fényképezni ha akar, zenét hallgatni (jack dugó), meg faszbúkozni, kábé ennyi. -
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
A kommentek olvasgatása alapján a Poco X3 Pro-t néztem ki. Most akartam megrendelni aliról, de ahogy látom a bevezető 72-73k véget ért? Hol most a legolcsóbb kuponnal? Érdemes várni, hogy hátha lesz valahol akcióban? Köszönöm szépen előre is!
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
mazsi70
senior tag
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #161219 üzenetére
Inkabb azt mondanam h nyomokban meg vannak.
Az LG-t is csak a tobbi reszleg hatalmas bevetele/nyeresege vitte el idaig. -
DS39
nagyúr
válasz #40993792 #161221 üzenetére
HTC és Blackberry is már kínai kézen van (? és csak a nevet használják), nekem rémlik valami ilyesmi.
De igazából már egyik sincs úgy jelen a piacon, nincsenek megvásárolható modellek pl. Európában.LG volt, de már csak a felső kategóriások értek valamit, alsó és közép kategória vicc volt. Nagy tepsi, alacsony felbontás, hw nem versenyképes a Huawei, Xiaomi modellekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz yuing #161222 üzenetére
Köszönöm szépen! Időközben akkor leárazták. Már kupont sem kér. Az Ali van annyira megbízható, mint a banggod?
Tok/üvegfólia nem tudjátok ugyan az kell rá, mint az x3-ra? Csakmert akármelyik x3 pro tokra nyomok rá "nem található az oldal" jön be.
-
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
válasz Bikkrom #161227 üzenetére
Ugyanaz kell.
Egyelore itt irunk rola. -
ghiottone
nagyúr
válasz t72killer #161224 üzenetére
A szoftveres támogatásuk nem az igazi és nem is nagyon közlik, hogy 1-1 készülék esetén meddig tart majd az időszak. A múlt évi csúcs Edge+ esetén is csak sunyogtak, de nagy nehezen 2 főverzió lesz a vége. Amúgy nem tudom, hogy most ez fog-e változni az új G családdal, hiszen pont a Samsung A széria ellen alakították át. A G 5G Plus nem rossz, anno teszteltem is, de kevés a kategóriában. Mostanában én már nem is ajánlom a Motorola készülékeit, mert nem annyira megbízhatóak, vagy jó minőségűek mint korábban voltak. Holnap érkezik egy G100, arra kíváncsi leszek megéri-e a 190-et.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Bikkrom
senior tag
válasz Viktor0610 #161228 üzenetére
Az "egyes boltok" alatt mit értesz? Ez akkor olyan, mint az eBay, külön eladók és lehet valaki átvág? Azt hittem ez unblock az Ali Spanyol warehouse és kész.
-
Sungoo
addikt
válasz Viktor0610 #161228 üzenetére
-
pomorski
őstag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem telefon vásárlása kapcsán.
- Árkategória: 200-300e forint
- Használt vagy új? csakis új, számlás, garanciális termék érdekel, mivel pályázati pénzből lesz fizetve
- Hol vennéd meg? magyarországi webshopról
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú távra
- Mire használnád? email, telefonálás, fotózás, voip hívás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? iOS legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem a készülék mérete a legfontosabb számomra, hanem az, hogy két SIM-kártyával tudjam használni. Van 2db SIM-kártyám, egy vodafonos és egy telekomos, egyik sem előfizetéses. Ezt a példányt szemeltem ki: Apple iPhone XR 128GB fekete. A specifikációjában azt olvastam, hogy a készülék „ single + eSIM”, tehát ez azt jelenti, hogy az egyik feltöltőkártyás SIM-kártyám belerakható, a másikat viszont át kell konvertáltatni eSIM-re? Vagy mi a tököm ez? Nincs olyan Apple készülék, ami két "igazi" SIM-et fogad? Mert gyanítom, hogy nem lesz egyszerű a SIM-et konvertáltatni...
Kellemes ünnepeket!
Köszi.
-
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz pomorski #161241 üzenetére
A telekomos kártyát ha atváltod előfizetésesre és esim-et kérsz hozzá akkor menni fog. Ha jól emlékszem akkor Kínában van fizikai dual simes iPhone, de EU-bs hivatalosan nem hoztàk be.
szerk: Lassan pötyögtem :)
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
pomorski
őstag
Köszi a 3 hasznos hozzászólást. Sajnos nincs értelme feltöltőkártyás SIM-et előfizetőssé tenni (ez inkább őrültség lenne), inkább lemondok az Apple-ről. Ahogy a saját elvárásaimat a készülékkel szemben nézegetem, talán ez lenne a nekem való készülék:
Samsung Galaxy S20 FE 128GB 6GB RAM Dual (G780)
iOS helyett Androiddal persze. Ugye jól értem, hogy ez tényleg igazi két SIM-es?
-
blueye
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz pomorski #161245 üzenetére
Igen. Azonban ha van lehetőséged, akkkor inkább a Snapdragon verziót válaszd ebből. Én anno pályázati beszerzésből a B-teltől vásároltam telefont 2019 novemberben. Nálunk az általanos EU-s pályázati beszerzési szabályok szerint nem haladhatta meg a bruttó 200 ezret így egy OnePlus 7T lett - ami 16 hónapja hibátlannul működik. Ahogy nézem nekik van is Snapdragon verziós S20 FE. Ezt amúgy hivatalosan nem forgalmazzák hazánkban, csak az exynos verziót.
-
pomorski
őstag
Köszi, többet nem kérdezek, meggyőzem magamat, hogy jó lesz nekem a Snapdragonos változat, be is írtam gyorsan a beszerzési igénybejelentőbe. (ghiottone )
-
diegho
nagyúr
Hétvégén megnéztem minden telefontesztet is
A nagy kérdés:
- Mi 10 Lite
- Redmi Note 10 ProUgyanabban az árban vannak/lesznek. A 120Hz nem izgat, mert nem játszok, ez nekem nem fontos. Mivel céges telefon lesz, hajlok a Mi 10 Lite felé, az 5G-t lehet ki fogom tudni használni. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest