Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
Szerintem előbb döntsd el, mekkora képernyő kell. Mellette gondolkozz el, kell-e telefon funkció. Ha kell, a tabletek zöme kiesik, hisz ott csak wifi van.
Utazáshoz szerintem a 7" a max., már arra is vigyázgatni kell, hogy össze ne törjön. (Én nem szeretek nagy képernyővel járkálni, van elég másféle gondom utazáskor.)
Esetleg, ami még számíthat, hogy legyen könnyen cserélhető akksija, ha hosszú távra tervezel vele. Manapság divat a beépített telep, ha cserélni kell, nem mindegy, milyen nehézség árán kivitelezhető.
Sok utazás esetén inkább kártyás csomag, mivel azzal nem lehet túlköltekezni és nem kell minden hónapban fizetni kötelezően, ez akkor jó, ha hosszabb időre megy az ember.Alapvetően két rendszer van: Apple iOS, ami zárt és android, nagyon sok lehetőséggel. Hogy melyik jó, az egyéne válogatja, az előbbi drágább, az utóbbiban sokféle árfekvésben elérhetők a készülékek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest