Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz BenHans #119464 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő választ, tényleg nagyra értékelem, mert több dologban "felhomályosított".
Sőt --ha javasolhatom-- nem ártana az összefoglalóba beollózni az írásod egy részét (a garanciás dolgokról), esetleg kiegészíteni még a maradék nagyobb gyártók/beszállítók garanciális szokásaival. Az idehaza vásárolt, de szürke importált hazai GSM-boltos, vagy a direktbe külföldről rendelt készülékekre is kitérve. Ezt a HTC-s supportot nem is gondoltam, hogy létezik. Épp az ellentéte annak amit a konkurencia (Samu,LG,Apple stb.) csinál. Szerintem sokan nincsenek tisztába vele, hogy melyik garancia mit jelent, illetve hogyan trükköznek ezzel egyes boltok. Pedig ez is igen fontos dolog.Ettől függetlenül az U11 az 5 óra SoT-tal sajnos nagyon messze van attól amit keresek. Az ellenfelek jóval többet tudnak. Videólejátszós tesztben 16-18 órát is tudnak, bár az is igaz, hogy nem találtam olyan tesztet, ahol a kettőt egymás mellett hasonlítanák össze. A kamera meg sok egyéb paramétere az okés, azokat nem firtatom.
OnePlus 5-ös véleményedet a PH-s tesztre alapozod, vagy van nagyobb rálátásod a készülékre? Csak azért kérdem --és nem kötözködésből--, mert abban a tesztben nagyon durván más képet festenek róla, mint (nagyjából) bármely más külföldi tesztben. Persze simán lehet, hogy megint benéztem valamit.
Ráadásul AMOLED, és nincs benne tökfölöslegesen QHD, amit még mindig nem értem miért tolnak annyira (pláne az UHD-t meg a retinát). Meg nem full üvegből van, amit szintén nem tudok felfogni, hogyan lehetséges letolni az emberek torkán. Valszeg mindenki szépen maga alá vizel, amikor először megpillantja. Aztán amikor az üvegfelület miatt kicsúszik a kezéből: csak pislog, mint hal a szatyorban. Lehet, hogy hisztizik egy kicsit, vagy "jól belátja" hogy hát igen végül is ő volt a hülye, mert nem vigyázott rá eléggé. Így nyilván érdemli a teló árának a felét kitevő javítási költséget.Az S7/S7e esetében is a "töréstesztek" tartanak vissza attól, hogy megvegyem. Bár a bokánvizelő tényező azért elég komolyan jelen van. Belátom, hogy nagy a kísértés. Lázasan keresem az okokat, hogy miért nem szabad megvenni. Illetve még várok egy hónap, és majd black friday-kor meglátom mi lesz a nyerő. Szerencsére nem ég a ház telócsere ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÚJ, BIZTOSÍTÓ ÁLTAL CSERÉLT, iPhone 15 Pro Max, Független, 256Gb, Blue titánium ELADÓ
- iPhone XS 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Black 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest