- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quailstorm
félisten
válasz
nyisziati #22193 üzenetére
Én nem erre gondoltam, bár a moderációt és a moderátorokat is rühellem. A rangrendszer elnevezései és sávai elavultak.
Moderációval meg az a bajom, hogy keményebben bünteti a helytelen nyelvezetet, mint az azt kiváltó emberek félrevezetését, markafanságot, szándékos trollkodást.
Hogy egyes emberek leugathatnak és lehülyézhetnek bárkit segítségadás nélkül, de aki fel mer lépni ellene az egyből cyberbully és akasztani való. -
tybsen
addikt
válasz
nyisziati #22098 üzenetére
Én se tudok semmilyen racionális okot mondani, amiért másik telefonra lenne szükségem.
Arra tudok gondolni hogy mivel ez egy olyan eszköz amit minden nap használok, ezért megunom a formáját, az egészet ahogy van. Csak ez olyan fura mert más emberek több évig használják ugyanazt és ez teljesen érthető is hiszen jól használható elég sokáig egy jó minőségű eszköz.
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz
nyisziati #21950 üzenetére
Pont a laptop topik az ami lefed mindent 120.000-től a milliós tételig. A legolcsóbb ajánlott gép mindig 120-130 körül van. Ez alatt semmi értelmeset nem lehet kapni újonnan. Nekünk ez rengeteg pénz magyar kisembereknek ez tény de a piac nem hozzánk igazodik és ez csak roszabb lesz ha még emelkedik pl. a dollár mint ahogy az utóbbi időben történt. Ezzel emelkedett a legolcsóbb gépek minimál ára is és a többi gépé is. So sad de ez van. Egyébként a lényegi részével én is egyetértek.
-
tybsen
addikt
válasz
nyisziati #21945 üzenetére
Valahogy bennem az Android egy akadozó hulladékként él még mindig, bár (majdnem) mindig androidos telefonjaim voltak, szóval ezt nem trollkodásból mondom hanem csak ismerem a rendszer hátrányait.
De most tényleg nagyon kellemeset csalódtam. Van a családban Honor 4X + Honor 5X azok sem rosszak de azért eléggé gyengék, akadoznak illetve lassúak. De már ezek sem annyira borzasztóan elviselhetetlenek. Ettől függetlenül tényleg az gondoltam eddig hogy csak a Nexusok tudnakfolyékonyan működni, de úgy látszik tényleg sokat változott az android.
-
Talala
senior tag
válasz
nyisziati #21899 üzenetére
Telekomtól venném. P9 illetve SE a két kiszemelt. jövő év eleji vásárlás lenne, ha bejön valami akció akkor eldőlt a dolog
ellenben még kisakkozom melyik lenne a jobb választás.
Eddig minden android telefonom kis idő után bosszantott a mindennapi használat során. (xperia X8, Xperia SP) -
Talala
senior tag
válasz
nyisziati #21897 üzenetére
WP jó lenne, csak nagyon magára van hagyva appok terén, ami van wp-re és androidra is az wp-n nagyon fapados. Androiddal annyi bajom van, hogy eddig maximum 1.5 év és cserés volt a készülék. valami időtállóbbat szeretnék. Itt képbe az iOS, csak mondták hogy más eszközökkel való kompatibilitás, fájlmozgatás szívás lehet, nem sokat tudok a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest