- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
CJ4567 #21763 üzenetére
Mondjuk az sem mindegy milyen mérés szerint nézzük. USA szerintinél láttam ezt amit írtál és én sem találtam mást erre a típusra.
De az EUs fele akkora pl. Xperia Z esetén (nem tudom hogy mérési vagy modell eltérés van e?)Szerk.: Most nézem új Sonykat és k... magas értékeik vannak, mindig ilyen 1w körül - ez fémház és unibody vagy mi a szösz miatt. Itt pl. Usa és Eu értékek egyeznek kb
-
Blackmirror
őstag
válasz
CJ4567 #21582 üzenetére
Nem csak a hosszúság .
Alcatelnél meg a huaweinél ezek megjegyezhetők.
Meg sok éve így is van.(pl OT)
De a Samsung varialja és keveri szerintem tetszőleges módon ... Vagy nem jöttem még rá a logikára.
Egyszerűbb lenne ha lenne J meg A meg S satöbbi széria . De neeeeem bevariálja ilyen tagokkal hogy Ace,trend, plus, core prime, neo , Advance kihagytam valamit? -
Dhampir
félisten
válasz
CJ4567 #21572 üzenetére
Mindig a gyári kiadásokat használom. Azért ez az érték sem volt rossz.
A Lumia 640 DS is egész jól tartja még magát (egy 630-hoz képest mindenképpen). Telefonálások és újabb fotózások mellett még csak 82% a merülés, ezelőtt 7-én éjszaka töltöttem fel (max. 5 percre USB-re volt kötve, amíg átmásoltam a fényképeket).
-
Dhampir
félisten
válasz
CJ4567 #21527 üzenetére
Sok wifi / kijelzőidő pár óra alatt alaposan merítette, például többórás vonatút során.
Már nem használom az E4-et, helyette a régi Nokia E61 van, ami akksicsere ellenére is csak két és fél napot bír ki telefonos "buta" használat mellett, ami röhej.
(#21528) w333
Főleg sokat telefonáltam vele, legtöbbször kihangosítva, mellette SMS, kevés wifi, kamerázás volt.
A jegyzetírást kifelejtettem az előző magyarázatból, ami okostelefonon lényegesen könnyebb, mint a klasszikus mobiltelefon szenvedős billentyűzetével (hű, de utáltam, ezért szeretem a qwertyset).
-
w333
félisten
válasz
CJ4567 #21409 üzenetére
G2 -el az utóbbi időben már eléggé döcögős szegény ...
(#21410) batai15
Ha teljesen meg vagy vele elégedve akkor nem szóltam, egyedül talán a kamera és a 2GB/RAM a gyenge pontja, ezen kívül biztosan jó !
Kicsivel drágábban esetleg a G4 jobb lett volna, elég jó áron adják mostanában !
A5 (2016) kamerában és kijelzőben kicsit jobb, ezen kívül biztosan rosszabb !
-
quailstorm
félisten
válasz
CJ4567 #21045 üzenetére
Gőzöm sincs, de Windows 8.1 alatt szerintem nincs index adatbázis is mindig élőben keres, meg főleg olyanra keresek aminek bejegyzése sincs, szal azért lassú.
De SSD-vel azonnal megvan. Csak ott meg a gép kicsi és gyenge. Egyáltalán nem arra használom amiért megvettem, de jó hogy van -
quailstorm
félisten
-
Tim82
félisten
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CJ4567 #20203 üzenetére
Jó lap, csak ha nem 100%-a, nem túl értelmes dolgokat csinál, aztán gyere rá. Azt elfelejtettem, tegnap déli hídnál találtam 1 púpos kondit. Azt se fogják megcsinálni, nincs ezeknek pénz semmire. De szétbarmolni van idejük a gépet.
Amúgy komolyan irigylem a tagot. Kapott egy elvileg rossz gépet, ingyen. Na most a lap kuka, de volt mellette egy Pentium D 925, 2X2GB DDR2 RAM, egy 320-as IDE vinyó, és egy 200-as IDE vinyó, nVidia GT 210 1GB LP, és egy Corsair VX 450. Ingyen kapta. Proci, VGA, RAM, táp, vinyók jók. Vicces
quailstorm:
Nekem is még PS/2-es van, jó ez. Azt használom azóta is, amit Tim82-től kaptam
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #20137 üzenetére
Nekem kb. minden bajom, ami volt az L520-szal, az 512 MB RAM-ra vezethető vissza.
820-at meg teljesen elégedetten használom, iszonyat stabil és gyors cucc még úgy is, hogy lassan három éves telefon. Egyedül az akkuideje lehetne jobb, de úgy, hogy mind itthon, mind munkahelyen töltőn van és van mindig nálam powerbank is, ez sem izgat igazán - egy napot szűken kibír amúgy enélkül is. Amit várok tőle (email-szinkronizálás két fiókra, Dropbox, OneDrive, Evernote, alkalmankénti navigáció, időnként zenehallgatás BT-s hangfallal, fórumozás mobilneten), teljesíti.
Ez ahhoz képest, hogy pl. a hasonló korú, első generációs Nexus 7-et hogy elbacta a Gugli a Lollipoppal (pedig Neeeekszuuuuusz!) kifejezetten istenes.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CJ4567 #19698 üzenetére
BT szerverről engem is majdnem bannoltak, mert
lowoktapasztalatlanok voltak az adminok. Mondom a francokat, azt.. nem csalok, nézzék meg, de nehogy már bannoljanak, mert felmegy az agyvizem...Inkább lementek végül... de volt egy másik MW2-es, valami Zsoltee volt a neve (Veresegyház szerver asszem) nem bírta elviselni a vereséget, ezért bannolt kb mindenkit, aki jobb volt nála.. pff..
Belemagyarázta, hogy ha lekaptam sarokba beugorva, hogy biztos WH, meg ilyenek
-
quailstorm
félisten
válasz
CJ4567 #18893 üzenetére
Memória sávszélességben (és átviteli sebességben) egy kupac szar az R7 240, a tied abban veri meg, és stream processzor szám se nagyságrendben különbözik. Viszont igen koros a HD4xxx.
R7 240-nel az is baj,hogy az egy szervergép. Értsd, SZERVERGÉP NEM GAMER.
És jó szokás szerint R7 240-ből van 1GB, 2GB, boost OC, DDR3, GDDR5, satöbbi. Van belőle még 64-bites membusszal is. Most akkor az melyik lehetMegnéztem mi az a gép. Az egy alap irodai gép, amiből ugye ki van irtva minden OC, meg beállítási lehetőség, amibe beleraktak egy Xeont átalakítóval. Háááát. Durván túl van árazva az a konfig. Nem gyárilag van benne az a VGA, az tuti. Gyárilag GT420 lehetne benne például.
-
quailstorm
félisten
válasz
CJ4567 #18877 üzenetére
Én akkor nem tudom mivel tolod, de azt hiszem nem is akarom megtudni. Én nem mazochizmusból játszok, hanem szórakozásból. Bőven elég kijárt az ocsmány grafika+akadásból, ha nem megy el, inkább már el se kezdem.
az a kártya, ami a 8800 Ultra, vagy a GTS450 szintjét nem éri el, az meg nem játékra való, hanem irodai gépbe, office-hoz, vagy pl abban a szerverben, hogy adjon valami képetGT520 is irodai kártya, az, hogy egyesek próbálnak rajta játszani... ő bajuk
láttam GT525m-et is haver laposában, ahol a proc szétalázza az enyémet
még a celeronnal is csak lesett hogy nálam mennyire jól fut minden, ő meg így 10FPS ocsmány grafika
skyrim, rigs of rods, Mirror's Edge, bármi...Amúgy meg állítom, még a CoD4 is határeset lenne azzal a konfiggal. 1280x1024, 4xAA, ULTRA mellett nem lenne 60+ FPS. Márpedig az alatt behányok, vagy a grafikától, vagy a képkockától.
9500GT-vel nagyon jó volt szopni, de nem rajtam múlt mit találok el, hanem a vak szerencsén.Unokatesóm is észrevette, hogy bizony az Asphalt 8 egy icipicit könnyebb tökéletes 30FPS-sel, mint összevissza akadozva. Intel HD4600 laptop edition...
Én megértem, hogy mindenen lehet játszani, ami nektek az Intel HD, az nekem az Extreme Graphics 2 volt. Na olyan fos se sok van a világon. De rájöttem, hogy nincs értelme, nem kell erőltetni. Majd én is fogok csinálni proof of concept cikkeket borzalmas és régi VGA kártyákkal, csak nincs időm. De hogy én azzal végigvigyem? Na neeem.
Másik, ismertek, ha valamelyikteknek lenne ilyen szarja, nézném a BIOS modot, OC-t, drivert, akármit. GMA-hoz is van, Intel HD-hoz is.
De venni nem kéne szart, pláne nem hangoztatni, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest