- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom hogy hol tehetném fel a kérdésemet.
Van egy Xiaomi Redmi 9-es készüléken amit 2napja használok. Valamiért nem kapom meg a fb messenger értesítéseket. Vagy csak sok idő elteltével. Esetleg valaki tudja hogy mi a megoldás vagy hogyan lehet javítani a helyzeten?Előre is köszönök minden segítséget.
Miui 13.0.1 SJCEUXM
Android ver: 12 SP1A.210812.016 -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni Huawei p10-es típusú telefonomhoz egy dokkolót, de nem tudom hogy normális áron normálisat hol kaphatnék.
Én eddig a SGS3-hoz és a Lumia 640-es készülékemhez vásároltam 10€ körülit AliExpress-röl, teljesen megvoltam velük elégedve, de a type-c csatlakozó miatt nem vagyok olyan bátor.(legtöbb type-c-nél fix kábel volt a képen.)
Tudnátok nekem ajánlani boltot vagy márkát, esetleg eladót?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az SD kártyás topik halott, ezért felteszem itt a kérdést.
A lehető legstabilabb használta érdekében, elégséges ha a telefonal formázom a fent említett SD kártyát vagy jobb ha kártyaolvasóba teszem és az asztali számítógéppel formázom?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nem tudom hol kérdezzem meg.
Huawei P10-hez szeretnék 32 vagy 64GB-os SD kártyát, csak nem tudom hogy milyet kellene, vagy milyen paraméterek azok amit még ki tud használni a telefon.
Pl ez elegendő a telefon számára? -
Mustármag
őstag
válasz
Blackmirror #22229 üzenetére
Blackmirror & Ed3r_X_ : Köszönöm a választ, megpróbálom megvárni a blackfriday-t.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Egy ideje már tele van a tököm a Lumia 640-es készülékemmel, és végre összegyűlt annyi pénz hogy tudnék venni egy Huawei p10lite-ot.
De lassan közelednek az ünnepek, és nem tudom hogy ez befolyásolja-e a piaci árakat.
Tudom hogy itt senki sem jós. Van értelme várnom az készülékvásárlással?
-
Mustármag
őstag
válasz
mikersz1 #8993 üzenetére
Akkor csak elkerülte a figyelmemet.
Félek hogy a "koszt" jól bírná de az eséseket lehet nem állná olyan jól.Mégis csak egy okos telefon, és ott a közel 4" os "előlap" átmérő ami teljes egészében üveg tudom hogy gorilla glass de láttam már törött sapphire üveges órát is és minél keményebb valami annál kevésbé bírja a deformálódást.(itt konkrétan az átlátszó dolgokra gondolok)
A C3350 szerintem jó barátom lesz a munkában és a szabadidő programokban.Tényleg csak telefonálásra kell esetleg 1-2 SMS-re. -
Mustármag
őstag
válasz
mikersz1 #8988 üzenetére
Szóval a C3350 a jobb választás, köszönöm.
Ott van még Sonim, az Evolveo a Caterpillar, a Motorola Defy+ és a teXet meg a ConCrode, és ZTC.
A márkákat ismerem, csak a használathatóságról nincs információ kivéve amit meg lehet találni a google keresővel.Az Evolveonak van még egy vékonyabb RG300 Gladiator készüléke ami hétköznapibb kinézetet kapott, de az nem nagyon bírja az ütéseket hogy olvastam vásárlói véleményeket.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Erre tud valaki nekem válaszolni?
Esetleg más alternatíva?
(Azért akarok Samsungot mert egészen jó a mezőnyhöz képest a rendszere, nem annyira robusztus de jól bírj a gyűrődést.) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nem tudok dönteni a Samsung Xcover 271 és a Samsung C3350 Xcover 2
között.
Mind 2 tökéletesen megfelelne az elvárásaimnak, elolvastam mind2 mobil tesztjét a 271-melett szol a strapateszt amiben bizonyít.
Lényeg az lenne hogy bírja a strapát, tudjak "egyedi" MP3 csengést be állítani és nagy zajban is meghalljam ha csörög.
Tudtok nekem segíteni a döntésben?Rendszeresen leverem vagy le ejtem a telefonjaimat, munka közben fel kell vennem dzsuvás kézzel. (zsír, liszt, viz, olaj és ezeknek keverékei)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest