- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikersz1
senior tag
-
tvamos
nagyúr
Azert ott jol ossszeverodtek az okosok!
Azert a BB-t is evek ota temetik mar, csak az uzleti szolgaltatasait felejtik el, amiket a telefonjaihoz kapcsol.
Sirankozas, Magyar szokas. Meg ulysagiroi szokas ilyen mende-mondakat gerjeszteni. Akinel meg jo talajra hullik a mag...
-
Tim82
félisten
Az jó is, a címazonos film
meg csapnivaló.
Svejk: nem, az egy poszok jól megírt áldokumentumregény egy elképzelt zombiapokalipszisről, a túlélőkkel készített interjúkból összeállítva.
A szerző igazából nem tett mást, minthogy leült és végiggondolta, hogy ha valóban kitörne ilyen, az reálisan hogy festene.
Igen, olvastam azt is.
-
Tim82
félisten
Gondolom, Kristó-tanítvány. (Ja, ha nem lettem volna egyetem után pályaelhagyó, akkor most én is középkorász lennék, de így alakult.)
Cyberpunk: az a Star Track fájdalmas volt.
batai15: szerintem nézd meg: Moon, District 9, az említett Szárnyas Fejvadász, Az Ember gyermeke, ExistenZ, Dark City (btw, a Mátrix alapötletét részben innen nyúlták!)... Sorozatból meg nem igazán scifi, hanem űrwestern, de a Firefly annyira jó, hogy évente újranézem. Most így ennyi jut elsőre eszembe, anélkül a DVD polc és/vagy a vinyóim felé pislantanék.
-
Jacak
senior tag
Most nosztalgikus érzéseim támadtak...
Már rég nem veszem a Galaktikát,de jóideig GBK-tag voltam(Galaktika Baráti Kör),és megvan még sok régi száma,az 1.-től,amikor indult a folyóirat '72-ben,úgyh. egyidős velem.
Miért kérded?
@Blackmirror:
-Pedig a vallás pont a tudatlanságra épít... -
Tim82
félisten
Nem tartom én sem túlzottan valószínűnek, hogy eredeti, de az összes többi utángyártott házról hiányzik a Nokia felirat. Ezért piszkál a dolog... (Gondolom, az utángyártott tartozékok gyártói perelhetőek lennének, ha nem lennének megkülönböztethetőek az ő dolgaik a gyáriaktól. Van azért néha, hogy ez még a kínaiaknak is számít...
)
Az eredetinek hirdetett kijelzők amúgy 9-11k körül vannak eBay-ről (UK, Németország), szóval ahhoz képest a ház ára is mérsékelt.
-
Blackmirror
őstag
Vodánál amúgy olcsóbb a desire öccá,bár nem sokkal.
BBQ5 mehet,de elég rétegteló.(nekem amúgy tetszik,de sztem nem nagyon fognak kapkodni érte).Még a lumia820nál érdemesebb lenne a media marktos árat linkelni,nem olcsóbb,de független.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most néztem a voda árlistát.kártyás csomagban a galaxy ace 2 82 Mátyás királyos pénz.ÁÁÁÁ
xperia sola meg 84.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Talán a színek. S advance-on képregény szaturáció, meg részlettelenség van. A saját videóját nem bírtam rajta nézni ideg nélkül. 720p alatt a Pentile sokat elvesz az értékből.
(#3266) Blackmirror: az S advance attól még jó készülék, hogy a gyenge pont a kijelző.
Igen a végletet elfogadom. Egyik fakó, másik szaturált. De egyik se jó
-
Švejk
őstag
Nem, akkoriban, mint olyan nem használtam az adatlapon található bejegyzéseket. Illetve néztem, de az E-mail és személyes adatok megjelenítése fülre az életben nem mentem rá. Tényleg nem néztem, emlékszem ahogy találgattam is, hogy a Hu mi is lehet, a Hungaristát egyből ki is zártam. És mivel magyar vagy, ha Márk lennél se így írnád a neved valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest