- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3915 üzenetére
Mu az mind!
Telefonban legalabbis nem a szinhuseg a legfontosabb a gyartoknak. De nem lattam azt a kettot egymas mellett. Meg kinek mi tetszik. Biztos van, akinek az. En leszarom a szinhuseget, csak eles legyen a kep.
Mondjuk a valosag mellett azt kell mondjam, a Lumia display valahogy valosaghubb nekem, mint a Nexus. (Ugy ertem, hogy csinalok egy kepet, es azt nezem a Lumian, meg a Nexus-on is.) -
tvamos
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #3913 üzenetére
Hat, en Hercules monitprpn, meg 16 szinu VGA-n szocializalodtam, nekem tetszett. De felree a trefaval, azert ezen a Nexus kijelzon, meg az altalam latott osszes LB kijelzon vannak apro bevilagitasok, homogenitas hibak, fekete kepen latszik, honnan van megvilagitva az LCD.. (Tudom, hogy IPS, de akkor is...) Ilyesmit a Samsungon nem lattam, es tetszett, hogy kontrasztos, es a fekete tenyleg fekete. A feher meg olyanm, amilyen... de az sem volt rosszab a Nexus-nal.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3813 üzenetére
Ne ird mar, hogy winfos, olyan rosszul esik nekem!
Amugy, meg a WP marha smoothan tud 20-30 masodpercekig toltogetni olyan dolgokat, ami Nexus 7-en 5 masodpercnel rovidebb ido alatt toltodik. Persze lehet, hogy kozben vannak lagok. Mikrolagok. Vagymittudomen... Pikolagok. Az explorer meg botranyos! De mar csak a settingsbe belepni is eltart neha 2 masodpercig...
Nekem nem ez a smooooooooth erzes. -
tvamos
nagyúr
válasz
quailstorm #3789 üzenetére
WP alatt nem nagyon van takolas. (Az az Android.) Max ujra huzod a rendszert, meg varod, hatrha jon frissites, ami talan megoldja.
-
tvamos
nagyúr
Azert ott jol ossszeverodtek az okosok!
Azert a BB-t is evek ota temetik mar, csak az uzleti szolgaltatasait felejtik el, amiket a telefonjaihoz kapcsol.
Sirankozas, Magyar szokas. Meg ulysagiroi szokas ilyen mende-mondakat gerjeszteni. Akinel meg jo talajra hullik a mag...
-
tvamos
nagyúr
"de ha csak annyit tud, mint egy droidos "tévéokosító" stick, nekem az már bőven jó (= lehet vele netezni meg néha droidos játékokat játszani külső monitoron, billentyűzettel, egérrel vagy kontrollerrel)"
Igen, annyit tud, de semmi tobbet. Annyi azert van, hogy nezd meg elore, mik a kedvenc jatekaid, es azok hogymennek Tegra2-n, mert okozhat kellemetlensegeket. (Nekem a TV okosito stick sem valt be, tul nagyok az elvarasaim - UG802-m van.)
Sajat kezuleg keszult Atrix fotom (tudom-tudom, nincs mellette a Lumia, es az SGS se) itt van. Ha jol emlekszem, a dropboxon van nagyobb felbontasu kep...
-
tvamos
nagyúr
Azert ez a multimedia dockos "mini szamitogep" dolog csak parasztvakitas, a valosagban, gyari ROM-mal nem sok mindenre sem jo. Ami jo benne, ha TV-re kotod, akkor lehet vele filmezni, kis taviranyito is van hozza.
Hat, azt mondjak, a Lumia 620-nak nem rosszabb a kijelzoje, mint az 520-nak... En a mindennapokban nem tapasztalok kulonbseget az Atrix meg a Lumia kijelzo kozott. Ha nagyon nezem, talan jobb a Lumia, de majd egymas melle teszem, ha megtalalom az Atrixot. (Minap koltozkodtem, nem vagyok meg a topon a mi-hol-bol... :S ) -
tvamos
nagyúr
Ja... Meg a Dune, meg a Johnny Mnemonic... (Bar ez utobbit csak filmben lattam...
)
(#3591) Tim82 válasza Tim82 (#3587) üzenetére
Nekem Atrix-om van, a genya Moto nem adott gyari ICS-t... Megegyszer nem vennek ilyen telefont, pedig nagyon tetszik, meretre is, meg nekem a kijelzo is megfelel.
Inkabb a Nexus S...
Bar azt hiszem, inkabb rendelnek Kinabol egy Lenovot... Ja nem!.. Vettem egy Nokia Lumiat... :-) -
tvamos
nagyúr
Sajnos, en tul nagynak tartom, meg draga, meg csak Kinabol van, de rettenetesen tetszik! Mar a doboza is a legfrankobb telefon doboz, amit valaha lattam, meg a keszulek is nagyon popec. Nekem mindket "szinben" (ez is, meg ez is) nagyon bejon. Persze, meg sosem fogtam kezben. Gondolkodom rajta nagyon, ha megy a kollegam, hozatok vele egy rendes boltit. (Max eladom az apron, gondolom sokat nem buknek vele... mondjuk, nem adtam meg el semmit sem.)
-
tvamos
nagyúr
Nekem meg mindig a Lenovo K900 a lexebb.
-
tvamos
nagyúr
En is szivesen hasznalnek a L620-on valami alternativ browsert. Rettenetesen unom mar a ie-t!..
PC-n is utaltam... (om)
Jajjj... van mar annyi bajom a WP-vel is, mint a Droiddal.
Azt azert fenntartom, (mondogatom magamban, nehogy foldhoz csapjam,) hogy a navija jo, es nem visz be a dzsindzsasba. (Nem ultet a hintaba.)Tegnap nem sikerutl elmenni az Obama simogatoba. Nem is eroltettem nagyon, de ugye... csak jo lett volna megnezni, hogy valoban fekete, vagy csak cipobox, a marketing miatt... de az is lehet, hogy csak fem vaz... no mind1.
-
tvamos
nagyúr
En napi 9-10 orat vagyok a munkahelyen. (Nem panasz!) Ellenben most kuldek (nem teljesen most, csak most erem oda, hogy elolvastam a mailt rola,) uj etikai kodexet, vagy mi a turot. 40 oldal "etika ora" a sok marhanak... mint en, akik nem vagyunk etikusak. A kedvencem az volt, amikor ilyen marha etika kvizeket raktak a kavezoban az asztalra, meg ragasztottak a kave automatara, meg ilyenek. Etikus-e, ha a beszallito marketing igazgatojaval elmegyek nyarsalni? Csak ha jo csaaaaaj!... Vagy mi a helyes valasz? Vagy nem tudom...
-
tvamos
nagyúr
válasz
batai15 #3282 üzenetére
Ez egyeni preferencia kerdese, en rosszul vagyok tole. (ie) Navigalasra viszont jo a Lumia, szeretem. Nexuson hasznalom a chrome-ot, teljesen jo. Nem erdekel igazan, mennyi eroforrast hasznal, en mar csak ilyen vagyok....
Mikor jon mar valami olcso ubi-os telo? Nagyon kivancsi lennek mar ra! Remelem, hamar kiprobal
-
tvamos
nagyúr
válasz
batai15 #3247 üzenetére
Ha menne mondjuk a skype, a facebook, meg a bongeszo, akkor joeselyel bezarja valamelyiket.De ha a bongeszoben tobb ablak van megnyitva, akkor mar sms kuldesnel is bezarja a bongeszot. No most az explorer mire betolt 3-4 oldalt.... Ugyan igy szopas van, ha egy web oldalrol megnyitnal egy pdf-et.
-
tvamos
nagyúr
Nagyon varom mar a dual sim iPhone-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest