- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
szopni fogok én még ezért
egyébként van rá időm persze...
3 évet állt a polcon vétel után, annyira volt rá időm
csak most kihajigáltam minden régi szart, előkerültek a gépek, meg alkatrészek, aztán ami jó, abból összeraktam olyan gépeket hogy áram, monitor, billentyű, egér, oszt megy rajta valami Windows meg van hangja -
HuMarc
veterán
Én se csinálok semmi komolyat, mégis simán ki tudnék használni 2×24"-os monitort, ha arról lenne szó. Eleve egy 24"-os 16:9-es monitort nem tudok csak netezésre használni, mert utálom, mikor a kijelző 2/3-a kihasználatlan a PH! alatt. Ezért jó a 4:3-as, vagy az 5:4-es monitor.
Én mondjuk rájöttem, hogy hülyeség volt a noti, mert úgyis monitorral, külső billzettel és egérrel használom. Jobb lett volna egy miniPC, az úgy kevesebb helyet foglalna, mint most a noti. + úgy maradt volna annyi pénzem, amiből kijönne egy low-end netbook, és akkor az meg tényleg kompakt, és tudom vinni, ha megyünk valahova.
-
Bkrisz9
őstag
valami linket tudsz adni mert csak fizetőset találok mindenhol
(akár privátban is)
meg kéne nekem egy olyan fájl törlő is ami nem irja ki h a törlendő fájl meg van nyitva. feltelepitett nekem valami egy ilyen reklámos anyámkinját az avast meg törölte az uninstallt mert h virusos.... persze maga a program maradt és manuálisan sem tudom törölni mert ezt az üzenetet kapom..
-
Bkrisz9
őstag
nekem 85 volt a max eddig. ha játszok akkor 80-85 között ugrál. ez nem parás? (feljebb nem ment eddig ezt stabilan tartja. néha kicsit lejjebb szokott 70-75-re)
nincs semmilyen karc sehol rajta hál isten
viszont az ujjlenyomat olvasó kikészít feladom.
ja és az miért van h 250-es bent a hdd de csak 150-et érek el belőle?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tény, utolsó frissítéssel nem rossz az SP, de azért koránt sem hibátlan. Pl néha fogja, és elfeketedik a kijelző, fokozatosan, majd bumm visszaáll. Tipikus 4.3 bug, előtte nem volt, és 100%, hogy szoftveres. Majd jön update, vagy nem, de nem izgat már, pár nap, és eladom
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Blackmirror
őstag
Mert fordított esetben te hogy reagáltál volna?
Mennyenmá a csába hogy egy szállítólevél számot nem tud megnézni?
Gondold el hogy dolgozik 10-11 órát és te voltál az ötödik "bolond",de simán benne van hogy a tizedik.Én dolgoztam kereskedelemben és hidd el vannak durva esetek
-
-
quailstorm
félisten
De a 3GB-os DDR2-es VGA az sokkal jobb hidd el. 100-ból 95 embernek nem tudnád bebeszélni hogy nem.
Átlagember VGA-n a ramot nézi csak. Aztán sír hogy a GT610, GT520 nem visz semmit.Nekem az 1GB-os DDR2 9500GT SOHA nem érte el normál körülmények közt a 256MB RAMhasználatot, mert annyira tetves volt
(#13667) Švejk: halálos
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, eddigi észrevételek alapján nem igazán sajna. AC4 sokkal jobban futott, vagy 10 FPS-sel több volt, mint a HD7750-nel.
DX11.2, meg DX12 támogatás egyelőre nem kell, nem hiányolom, nyers erőben meg a HD5830 dominál még. Megnézem most HD5830-cal is a játékokat, ha jobb eredmények születnek, akkor marad.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt nem állítja le semmi. Mondom jól van, beszéljük meg. Erre mindig: Nem, hagyjuk, nem érdekel, semmi. Mond ennyivel könnyű elintézni.
Meg milyen én ötleteim? A gépét is múltkor én pofoztam helyre, mert 5 perc volt, mire felállt normálisan a Win7. De hülye ötleteim vannak, tényleg, amiket mindig el kell fogadni (venni kellett HDD-t, mert haldoklott)
-
w333
félisten
Pedig de ...
Egykézel kb. 10 home gomb nyomáskor legalább 3X ki akart ugrani a kezemből !
Az egyetlen megoldás hogy erősen szorítod a telefont a tenyeredben, hogy home gomb nyomásakor nem billenjen ki a kezedből, ez számomra nagyon kényelmetlen volt(#9352) quailstorm
+1 arról nem is beszélve hogy home gomb nyomása + telefon szorítása = recsegő hátlap
-
w333
félisten
-
-
quailstorm
félisten
Te beszélsz a droiddal? Csak én gondolom úgy hogy az iOS sokkal több appot tart nyitva? OK a weboldalakat azt többnyire kilövi ha muszáj neki.
Mellesleg iPadra meg van akármilyen app multi window tweak régebbi iOS-re...azért jó kis flamewart összehozunk a végére, remélem nem lesz vérontás
de nekem droiddal csak negatív tapasztalatom van
persze iOS is sokat bezár amit még nyitottnak mutat, de kb 2x annyi van nyitva mint droidon -
Ed3r_X_
nagyúr
Ritka az ilyen
Manapság sok hirdetésnél ott az apró betűsben a THM, meg minden. Mondjuk én elvagyok a monitorommal, egy kis 17"-os Acer AL1716. TV-t nem nézek már vagy 4 éve, szóval nem izgat, játszani gépen játszok, filmet is azon nézek.
Itthon van még 2 TV, olcsóbbik fajtából, azt hiszem valami kis Samsung az egyik, talán 21"-os, A másikat anyám örökölte, az is Samsung, HD ready, 66-os.
jooker82:
Az biztos, hogy nem egyszerű, ennek többször neki kéne futnom. Majd egyszer, ha sok időm lesz
-
batai15
félisten
Oo nem haver, csak becsuszott egy 2. Meló is,igy ált munka után este 7 -re vok othol meg szombat egésznap..
hulla vagyok,forumonzni sincs kraft..
am jookernek annyiba van igaza hogy sokkal többet fizetsz vissza.90k tvből lett 130,ezt ugy hogy 20 ezer önerő volt..
mondjuk kocsit most hitelre akarunk mert sok idő mig az a 600e össze jön.. -
jooker82
nagyúr
Nem kell félni én is vettem hitelbe pl laptopot,csak mára már úgy elegem lett a hitelekből és soha többé. Többek közt egy svájci frankos bukta után irom ezt.
Ha most vennék 200-ért egy tv-és tegyük fel lenne 300-am,akkor egybe venném inkább,mint 10x 20-ba fizessem. Megvételkor jó is,az de 4 hónap elteltével már baxxa a csőröm ,hogy még mindig...ráadásul,akkor már javában elmúlik az újdonság varázsa is,a részletek meg nyűggé válnak. Tudom,tapasztalat....
Annnak egyébként jó a 0% thm-es hitel,akinek nincs félretéve és máshogy nem tudná megvenni...De ha van rávaló,kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest