- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persze, ez jogos, viszont onnan a beszerzés költsége 15-20k-val kevesebb, mint itthon. nekem az ideális vétel egy használt, jó állapotú teló lenne, aminél bevállalom a kockázatot, hogy ha valami problémája van, akkor bukok 30k-t. de 50-et nem feltétlenül akarok kiadni érte itthon, mert ennyit nem ér nekem egy telefon. jelenleg
-
az usából származó moto g működhet itthoni hálózaton? illetve hogyan megy a függetlenítés?
-
-
akkor kérdeznék inkább egyet itt, mint ott.
moto g vagy xiaomi redmi mtk/qcm?
nem tudom a qualcommos változat esetében általános felhasználás mellett (tehát csak net, meg sms, telefonlás) mennyire játszik szerepet a melegedés. a jobbnak mondott gps miatt ezt venném. de most képbe került a moto g is.
esetleg más, az 50k környéki kategóriában?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest