- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
válasz
bandus #14381 üzenetére
Tudtommal a felbontás számít, az pedig nem nagy különbség...
1280x720 vs 1136×640
A Motoval 4,5-5 óra körüli kijelzőidőket nyomtam, ezzel most látod, meg a 7.
Viszont ami durva, az az, hogy ez Perspective Zoommal meg animációkkal ment, anélkül szerintem ezek nélkül szerintem a 8 is megoldható. -
w333
félisten
válasz
bandus #14367 üzenetére
És az Expansys -tól ... Link ?
Különben a Partnero -val szerintem 1000X jobban jarsz mint egy használt telefonnal, mert ha onnan veszed és van valami baj a telefonnal akkor náluk ütheted az asztalt, de ha pl. használtan veszed meg 99% hogy Angliából lett vásárolva akkor küldheted a telefon Angliába ha gariztatni kell ! na akkor most melyik a jobb lehetőség ?
Nem nagyon van a telefonnak semmi hibája szóval tényleg nyugodtan bárhonnan megveheted, én és batai15 is már nyitottuk a bootloadert és felraktuk a GPE romot, szóval nekünk már ugrott is a garancia, szerinted ha megbízhatatlan lenne a telefon akkor nyitottuk volna a bootloadert ?
-
w333
félisten
válasz
bandus #14168 üzenetére
Hát pedig nem egy visszajelzés jött már Nexus 4, Optimus G, LG G2 és stb. topikokból akik onnan vásárolták és gond volt vele szó nélkül cserélték vagy javították a telefont, hozzáteszem én is tőlük vettem a Nexus 4 -t, full gyári csomagolás összes tartozékok stb. (kopp-kopp minden rendben a telefonnal) ők nem nyúlnak bele a dobozba mint más GSM boltok
Szerk.
Tegnap sikeresen Moto G -ből lett egy GPE telefon ... OTA frissítés is szépen jött, na megy ugye full stock rendszer szép gyorsabb mint volt, van benne magyar nyelv, kevesebb helyet foglal (több a szabad tárhely kb. 400MB -al) és kevesebb Ram -t eszik ... most full belakott rendszerrel 450-550MB a szabad RAM eddig meg volt 300-350 a szabad ... elégedett vagyok, így teljes a Nexus paletta
(#14170) bandus
-
w333
félisten
válasz
bandus #14161 üzenetére
Partnero GSM -el sokkal jobban jársz, megbízhatóbbak !
De most melyik kell a 8GB vagy 16GB változat ?
(#14162) Ed3r_X_
Szép kis replika, de ha igazi lenne még ennyiért sem kéne ...
Ami különösen tetszik : AM-OLED ez már OLED vagy fogalmazási gondok ?
(#14164) Ed3r_X_
Csak vigyázz vele ... a végén nehogy lopott legyen !
-
batai15
félisten
válasz
bandus #14052 üzenetére
Xiaomibol az mtk verzió szvsz.
Sokkal nagyobb akku és miu.
Ha vonz a phablet nem fogsz csalódni. Muffman kollega jol mondja a Moto gről se hallani rosszat ill az kap l-t.mindkét telefon nagyon jó. Nyers specifikációban a xio a jobb,de hez batár méret párosul.tehát neked kell dönteni.mondjuk én is azon vagyok hogy a noteot szerezzem be,igy ezt ajánlom. -
-Faceless-
őstag
válasz
bandus #14052 üzenetére
Moto G a stock rendszer, és a garantált L frissítés miatt.
Ha xiaomit akarsz az attól függ mire kell, az mtk hétköznapi feladatokban jobb, a s400-ra viszont valamivel jobban vannak optimalizálva a játékok. Más érdemi eltérés nincs, és pl. lehet hogy te észre se vennéd a különbséget.Összeségében én a motorolát választanám, lehet nem olyan jó a kamerája, meg nem miui, de hogy ebben a telefonban még senki nem csalódott az is biztos. Annyit viszont jobb, ha tudsz hogy a moto G nem tud magyarul, és hivatalos magyar gari sincs.
(xiaomit már vehetsz edigiben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest