- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Radian #16229 üzenetére
NP, kicsit elfogult vagyok, azt vedd figyelembe.
csibor:
Hát 10k körül nincs olyan amin mennek a játékok. Vagy ha 10k és mennek a játékok akkor nem 4000 az előfizetés.Mondjuk a gt540en azon elszaladgál pár dolog, az x8on is talán. Esetleg nézz rá még a ZTE Blade-re Tmobilnál (vannak hibái, ennek ellenére is jó).
-
Saccco
nagyúr
válasz
Radian #16224 üzenetére
1. Én ZTE-t vettem, abszolút elégedett vagyok vele. Teljesítményben nagyon ott van. Ár/érték arány verhetetlen. A kijelző valóban kékesedik, magyarázat is van rá a modacos fórumon észrevették, hogy a driverrel van probléma ugyanakkora feszt kap a kijelző, mint az amoledes, ezért a kékesedés. (képen: zöld)
2. Láttam egyet testközelből, hát annyira nem győzött meg sokkal olcsóbb hatása van mint a Bladenek. A Blade sokkal masszívabbnak érződik. A kijelző is kisebb ugyebár.
(képen: kék)3. A mai rezisztív kijelzők elég jól érzékelnek. Volt egy GW620am, gondolom ebben is ugyanaz a kijelző van. Touch HD után olyan érzékeny volt, csak lestem. Ettől függetlenül a kapacitív sokkal jobb, nem beszélve a multitouchról.
(képen: kék)A hardver ugyanaz mindegyikben ha jól tudom (proci msm7227).
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest